saat konuşulmadı ama ayarlanacak herhalde.gokhanb' Alıntı:Arkadaşlar cumartesi saat kaçta gideceksiniz işlerimi ayarlayabilirsem bende gelicem.
ümiterkan' Alıntı:Duster sahibi arkadaşlar kendilerini listeye eklemeyi unutmasınlar bu listeye giren ilerde özel imkanlardan yararlanabilir
SERKANEFE' Alıntı:Bu forumda duster 'i alan 2. kişiyim beni atmışşın aşağıya ümit bey
bi topuk istanbuldasınız .daglar kurdun yollar duster'ındırMonti' Alıntı:Otomatik kilitlemeyi yapabilen servis için Istanbul ve Izmir tamam. eeee Ankarada yokmu ???
Ankarada Duster ları bizim kadar seven iyi bakacak servis aranmaktadır. Servis yay değişimide yapabilirse iyi olur
Abi bu forum seni keşke daha önce tanısaydı.Artık bu kadar profesyonel işini yapan teknik personel maalesef ülkemizde kalmadı.Birde umarım arkadaşlarda benim gibi memnuniyetlerini renault ve dacia ya bildirirler.Herkes farkı bilmeli ve herkes hakettiği muameleyi görmeli.Allah senden razı olsun.İyiki varsın...selimerkan' Alıntı:Esat bey merhabalar bak bende üye oldum tavsiyen üzere
bu servislerin cahilliklerinin tek sahibi dacianın yeterli egitim vermemesinden kaynaklanıyor. YAZIKali şen' Alıntı:Bu gün manavgat ta ki servisle konuştum menüden bunları açmayı merkezden teknik yazı gelmeden açarlarsa araçın beynine zarar verirse masrafı diyor kim karşılayacak izinsiz açılırsa beyninde belki arıza vere bilir diyor o öğle söylüyor bende anlamadım adam hem cotech (kotek) diyorlar uzman tamirci yani bilmiyorum (((( ???
dogru söze alkış tutulur....esattas' Alıntı:Abi bu forum seni keşke daha önce tanısaydı.Artık bu kadar profesyonel işini yapan teknik personel maalesef ülkemizde kalmadı.Birde umarım arkadaşlarda benim gibi memnuniyetlerini renault ve dacia ya bildirirler.Herkes farkı bilmeli ve herkes hakettiği muameleyi görmeli.Allah senden razı olsun.İyiki varsın...