Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,390

Etiketler
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

Abiler sabah erken gelen kahvaltılıkları getiriyor başka herhangi bi ücret yok... 8)

Beyler ben bakirkoydeyim numaram 532 703 73 45 gidicek olan arkadaslar bi arasin size zahmet hep beraber gidelim.

Arkadaşlar geçen cumartesi Ferid arkadaşımla buluşup Erenköyden Selim Abinin yanına gittik, sağolsun araçlarımıza otomatik kapı kilitleme modunu yükledi, şimdi belli bir km sonra aracın kendini kilitlemesi güven verici. Tamda kar 'ın bastırdığı bir günde yolculuk etmek harikaydı, Selim abi ile Ferid ile tanışmak zevkti. Fotograflar;

408130_260294454037553_111681972232136_638384_1424021540_n.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar geçen cumartesi Ferid arkadaşımla buluşup Erenköyden Selim Abinin yanına gittik, sağolsun araçlarımıza otomatik kapı kilitleme modunu yükledi, şimdi belli bir km sonra aracın kendini kilitlemesi güven verici. Tamda kar 'ın bastırdığı bir günde yolculuk etmek harikaydı, Selim abi ile Ferid ile tanışmak zevkti. Fotograflar;

Harika bir foto olmuş :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:

dacia çekim yapsa böyle yapamazdı.muhteşem olmuş.
ben bişey daha söylemek istiyorum.konuyla alkası yok amma paylaşmak istedim.samsun dacia bayisine gittim.duster ları test etmek için.o gün test olmadığını söyledi bir eleman.biz de arkadaşla duster ı inceleyelim dedik.o sırada biri geldi.heralde alıcıydı.onlarla ilgilene eleman bize baktı."buyur birader !" dedi şaşırdık.neyse dedik arabayı göstermeye devam edıyordu.
krikoyu gösterdi.kirkoyu açtı sonra tekrar yerine koymaya çalışırken.tank tunk vurmaya başladı.arabayı bilmesem ve alıcı olsam kesinlikle bir dakika daha orda durmazdım.neyseki yanlış yaptığını anlayıp güzelce yerleştirdi.ama böyle bir satış şekli hiç hoş değildi.çok rahatsız oldum.bunda bilmiyorum kim suçlu.

Anadolu yakasındakı arkadaşları hıza duyarlı merkezi kilit aktivasyonlarındakı basarılarından dolayı tebrik ederim. Trakyada yaşıyorum,istanbul avrupa ve bolgemde en az emeğin çözümsüzlükte olduğu mottosuyla yasayan servis elemanlarıyla muhattabız.araç 3 haftalık ve inanın servis garantısınden çıkarma riskini göze alarak ,diğer ustalara bakınlarını yaptırmayı planlıyorum. son bir ümıt; istanbul avrupa da otomatık merkez kilit aktivasyonu yaptıran birisi varsa banimle de adres bilgisini paylaşsın lütfen.. TEŞEKKÜRLER.

Dün Renault Mais Ankara Bölge müdürlüğü servisine gittim. Otomatik kapı kilitlemeyi aktif hale getirmek istediğimi söyledim. CLIP denilen cihazı bağladılar yaklaşık 10 dakika uğraştıktan sonra sizin aracınızda mevcut değil deyip işin içinden çıktılar. :eek: :eek: :eek: Bana çok inandırıcı gelmedi sanki uğraşan eleman CLIP denilen cihazı kullanmaya cok hakim değildi. ??? Diğer birkaç serviste daha deneteceğim... :-\

arkadaşlar,
servis personelinin eğitiminden kaynaklandığını sanıyorum; ben aracımı servise götürdüğümde sordukları ilk soru kapı kilidi oldu, 5 dakikada da yaptılar, benim servisim çok iyi :smiley: simdi sıra kontağa bağlı farın açılıp kapanması ve kapı bantları ;) hepinize selamlar

pathfinder39' Alıntı:
arkadaşlar,
servis personelinin eğitiminden kaynaklandığını sanıyorum; ben aracımı servise götürdüğümde sordukları ilk soru kapı kilidi oldu, 5 dakikada da yaptılar, benim servisim çok iyi :smiley: simdi sıra kontağa bağlı farın açılıp kapanması ve kapı bantları ;) hepinize selamlar
Bu servis hangi şehirde hocam adınıda paylaşırmısınız?
Resim yüklemeyi deneyim bide. Beceremedim forumun yeni halinde. Ya sabır...

LED_valopaneeli_180w_2.jpg

Selamlar...

Öncelikle Duster' ları çok beğendiğimi ifade etmek isterim.

KOnunun hepinize ne kadar mutluluk verdiğinin farkındayım, hepinize tebrikler...

"Bazı yetkili servis denilen ama sadece çok bilmişlerin" madara olduğunu izlemiş olduk bir daha...

Aslında bu konuyu o yok diyen, beceremeyen servislere mail atmak lazım. Bide ana distrübitöre, bak sizin servisler ne halt yiyor diye...

Neyse,

Aynı şekilde,
Bizim Grand Cherokee ZJ' lerin 1996 ve üstü modelelrinin bir çok aksesuarıda DRb cihazına bağlanarak aktif ediliyor. Bunu çok az kişi biliyor.

Bi ara yazayım konuyu belgeli melgeli dedim faydam olsun insanlara...
Dinlemeden ukalalık eden oldu, kapadım gitti olayı...

Aklı olan, erken kalkan yol alır, ne diyim...

Sağlıcakla...

esattas' Alıntı:
RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.

kusura bakma ,ben de aynı sorundan muzdarıbim,hangı servise gittigini banada söylermisin?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR