dj_aleni
Yeni Üye
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
Ben varım arkadaşlar
Ben varım arkadaşlar
siftah gibi bişey vermiştim bendj_aleni' Alıntı:Arkadaşlar eren otodan selim beyin yanına gittiğimizde bu işlem için her hangi bir ücret ödüyormuyuz.
SERKANEFE' Alıntı:Arkadaşlar geçen cumartesi Ferid arkadaşımla buluşup Erenköyden Selim Abinin yanına gittik, sağolsun araçlarımıza otomatik kapı kilitleme modunu yükledi, şimdi belli bir km sonra aracın kendini kilitlemesi güven verici. Tamda kar 'ın bastırdığı bir günde yolculuk etmek harikaydı, Selim abi ile Ferid ile tanışmak zevkti. Fotograflar;
dacia çekim yapsa böyle yapamazdı.muhteşem olmuş.SERKANEFE' Alıntı:Arkadaşlar geçen cumartesi Ferid arkadaşımla buluşup Erenköyden Selim Abinin yanına gittik, sağolsun araçlarımıza otomatik kapı kilitleme modunu yükledi, şimdi belli bir km sonra aracın kendini kilitlemesi güven verici. Tamda kar 'ın bastırdığı bir günde yolculuk etmek harikaydı, Selim abi ile Ferid ile tanışmak zevkti. Fotograflar;
Bu servis hangi şehirde hocam adınıda paylaşırmısınız?pathfinder39' Alıntı:arkadaşlar,
servis personelinin eğitiminden kaynaklandığını sanıyorum; ben aracımı servise götürdüğümde sordukları ilk soru kapı kilidi oldu, 5 dakikada da yaptılar, benim servisim çok iyi simdi sıra kontağa bağlı farın açılıp kapanması ve kapı bantları hepinize selamlar
esattas' Alıntı:RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.