Otomatik Kapı Kilitleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,390
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme

JUNİOR' Alıntı:
ARKADAŞIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ben de bugün gittim ve yaptırdım selim bey bana ayrıca ne istersin başka dedi mesela silecek suyunu püskürtükten sonra 3 kez silisin mi dedi EWWEET dedim yaptı peki dedi alarm sen kilitledikten sonra yanlışlıkla basılıp kapılar açılırsa sonradan kimse kapıları açmazza tekrar kilitlesin mi dedi EWWEET dedim onu da yaptı sagolsun halbuki aracı teslim aldıgım yer bana bu ozelliklerin olmadıgını söylemişti ve ben ısrar etmeme ragmen bilgisayara baglayıp bak yok dediler menüde görünmüyor dediler ama işte demek oluyormuş.sagol selim usta ve onu tavsiye eden arkadaşa
RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.

Etiketler

Anlaşıldı bende çekmeköydeyim bu hafta sonu. Gelicek arkadaş olursa birlikte gidebiliriz !!!

esattas' Alıntı:
RİCA EDERİM KİMSE TARAFINDAN BİLİNMEYEN BİR YER AMA İSTANBULDA BU KADAR KALİTELİ HİZMET VEREN SERVİS GÖRMEDİM BEN.

Tam adres verme imkanınız var mı acaba ? Renault 'un sitesinde çekmeköy servisi olarak bir veri bulunamıyor. Size zahmet ilgilenirseniz sevinirim.

SERKANEFE' Alıntı:
Tam adres verme imkanınız var mı acaba ? Renault 'un sitesinde çekmeköy servisi olarak bir veri bulunamıyor. Size zahmet ilgilenirseniz sevinirim.
istersen beraber gidebiliriz saati konuşuruz c.tesi

Çekmeköy'de bahsi geçen yetkili servis şu olsa gerek. Gerekli adres ve kroki bilgileri sitede var.

http://www.erenoto.com.tr

ümiterkan' Alıntı:
Çekmeköy'de bahsi geçen yetkili servis şu olsa gerek. Gerekli adres ve kroki bilgileri sitede var.

http://www.karenotomotiv.com/
işte eren oto selim bey adresi Adres : Alemdağ Cad. Aşkın Sok. Karadağlı Plaza No:33 Sancaktepe / İstanbul
Adınız Soyadınız Tel : (0.216) 314 80 90 (Pbx) Faks : (0.216) 314 80 60
E-mail Adresiniz Web : www.erenoto.com.tr E-mail : info@erenoto.com.tr

SERKANEFE' Alıntı:
YER ÇEKMEKÖYDE AMA SANCAKTEPE DİYE GEÇİYOR.AMA SANCAKTEPE MERKEZE GİTMEYİN.ÇÜNKÜ DİREK ÇEKMEKÖYE GELDİĞİNİZDE ŞİLE OTOBANI ÜZERİNDE.

1.jpg

deeppitane' Alıntı:
sayın erco izmir menemen nazar serviste yaptırdım. Ermat bergamadan aldım arabayı ama açıkçası çok memnun kalmadım . Arabadan degil ama 1 haftada plaka çıkaramadıkları için kendim trafikten plaka çıkarmak zorunda kaldım . Nazar suan gayet iyi servis bakımında memnunum
Hay Allah razı olsun bu gün ben de izmir çiğli Mais servise söyledim yok öyle bir özellik falan dedi yapanlar varsa da biz yapamayız birşey olursa sorumluluk alamayız falan dediler.Anlıyacağınız korktular.Bu çiğli zaten çok yeni kuruldu ve özellikle de duster konusunda hiç bir bilgisi yok telefonda bir arka paçalık anlatana kadar göbeğim çatladı ve anlatamadım da zaten.Gerçi motor konusunda aynı olduğu için bir endişe duymaya gerek yok ama aksesuar ve bu gibi yan konularda biraz ilk olduğumuzdan deneme tahtası olacağız bir müddet.

Merhabalar serkan bey ben çekmeköyden selim usta bu cumartesi beklerim gelin yapalım şu otomatik kapı kilitleme işlevini saygılar...

selimerkan' Alıntı:
Merhabalar serkan bey ben çekmeköyden selim usta bu cumartesi beklerim gelin yapalım şu otomatik kapı kilitleme işlevini saygılar...
selim bey hatırladınız mı ben bahsetmiştim size gezenbilir sitesini senden bahsediyorlar diye hoş geldiniz foruma.ben arman beyaz duster olan

Arkadaslar bugün Menemen Renault Nazara gittim orda benim adaşım Alper ustayı buldum ve 10 dakikada işlem tamam.Izmirdeki arkadaşlara duyurulur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR