Quinsley
Herkes kendi kisisel menkibesini kendisi belirler
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Niyazi abi merhaba,, normalde bütün hortumları söküp yenileyecektik, levent abide sağolsun aynı şeyi söyledi bana ancak, bugün zamanımın çok fazla olmamasından dolayı şimdilik iyi göründüğünden değiştirmedik.. Aracımın ufak ufak işleri var daha yapılacak neler yaptırdığımı buraya yazacağım,, tavsiyelerin ve iyi dileklerin için sağol niyazi abi.
Birde birşey sormak istiyorum ben, benim araç 97 sport, hava yastığı varmı bende? sormamın nedeni direksiyon göbeğinde bişey yazmıyo, cama baktım camda herhangi bir havayastığı uyarısı yok, gösterge lambalarındada göremedim?
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Arkadaşım uçlarına baktık iyi göründü deiştirmedik diyorsun.
Sana bir tavsiye ucuna hiç bakma ve git değiştir derim.Usta değilim ancak çok araba topladım bindim alıp sattım.
En iyi arabanın bile ekonomik ömrü en iyi şartlarda bile 10 seneden fazla değil kim nederse desin.
Bence hortumları değiştir hemde kılima hortumunu bile değiştir derim.
Aslında tüm elektrik tesisatı bile bence çok iyi kontrol edilmeli, gerekirse değiştirilmeli derim.
Madem bu arabaları bineceğiz hemde ailemizle birlikte.Bir hortumun sakat biryerde kopması ne sıkıntılar yaşatır bize değilmi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Niyazi abi merhaba,, normalde bütün hortumları söküp yenileyecektik, levent abide sağolsun aynı şeyi söyledi bana ancak, bugün zamanımın çok fazla olmamasından dolayı şimdilik iyi göründüğünden değiştirmedik.. Aracımın ufak ufak işleri var daha yapılacak neler yaptırdığımı buraya yazacağım,, tavsiyelerin ve iyi dileklerin için sağol niyazi abi.
Birde birşey sormak istiyorum ben, benim araç 97 sport, hava yastığı varmı bende? sormamın nedeni direksiyon göbeğinde bişey yazmıyo, cama baktım camda herhangi bir havayastığı uyarısı yok, gösterge lambalarındada göremedim?