Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)
"Ömerli dağlarnda iki yanlız kurt" film / fotoroman yapımınn baş rol oyuncularndan biri olarak filmin ikinci bolümünü yani galasını sabırsızlıkla ben de bekliyorum. Hiç bir dizinin ikinci bölümünü bu kadar sabırsz beklememiştim ( ...televizyon seyretmediğim için)
Sabah beraber yaptığımz güzel bir kahvaltnn sonrasında "bu yol nereye çıkar" merak ile ilk bulduğumuz aralıktan kendimizi asfalt dşna attık. Güzel dere vadi geçişleri oldu, gezi boyunca bir kaç kez "yol" a çıktık, şansmza onlarında birinde yolu 3-5 kamyon kaya ile kapatmşlardı. Vinç minç bilimum teknikler ile kendimize "yol" yaptk. dik iniş ve çkşlar ile bol bol low range kullandık. Yine "yol"a benzeyen bir yere önce keşif için ben girdim. sık ıbir kaya off road geçişi oldu .Yeni teknikler ve MT lastiklerin yanaklarnın kaya geçişlerinde yanal tutunma mucizelerini denedik. Burada (..hakan 3 teker diyor ama bana devrilecekken tek teker üzerinde geçiş gibi gelmişti arabann içindeyken ) sağ arka amortisörü kırdım... ve krlma sonrası artikülasyona düşmemek zorunda olmann bilinci ile zaptedemediğimiz kurtları,mecburen asfalta yönlendirip sahile çıktık. Filmin finalini dalga sesleri hafif bir rüzgar bol muhabbet ve "gözler seyirmeye eller titremeye başlayncaya kadar" içmeye müsaadesi olan bir şişe dinlendirilmiş üzüm suyu (!) ile yaptık.
Devamı ve yeni gelecek resimlerde güzel ... takip edin