Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,304
Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

:smiley: Kurt gibi acıkmış gördüm sizi
Aslında hata bende, Ertaş ın araç problem çıkarınca gözlemecilere erken döndük, diğer aracı alıp takılmam lazımdı, hem aracı denemiş hem biraz daha gezmiş olurdum

Güzel anlatımın için teşekkürler, fotoroman gibi olmuş, okuması zevkliydi devamını bekliyorum :smiley:
Sevgiler

Etiketler

Güzel gezi olmuş, işlerden bir süre gezileri özlicem sanırım :(

çok güzeel gezi olmuş hakan abi ellerine sağlık karelerde gezi kadar güzel olmuş.
paylaşım için teşekkürler.

Yakışır kurtlara, bir gün bu filmlerde oynarım inşallah..Figüran olmaya bile razıyım. ;D ;D

Çok kurt gördüm sizleri :smiley: Güzel gezi olmuş fotograflardan anlaşılan...

Offroadpassion' Alıntı:
END OF PART ONE :smiley:
Devamı yarın gelecek..Yarın Kurt2'nin (Çaglar Köker) 3 Teker üzerinde kaya Offroad aksiyonları...(Bizden ayrılmayın).
Şu an Videolardan bazılarını yüklüyorum...
Yarın Çağları'ın 3 Tekerlek üzerinde kaya geçiş aksiyonları gelecek..

walla ben paylaştığınız için teşekkür ederim afiyetler olsun efendim yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi anlatınız efendim :smiley:

"Ömerlide iki Yanlız Kurt" gezimizden videolar...

th_P1060941.png

th_P1080090.png

th_P1080091.png

th_P1080109.png

th_P1080113.png

th_P1080114.png

Paylaşım için teşekkürler Hakan.Yine boş geçmemişiniz pazar gününü.Dökmüşünüz KURTlarınızı ;D ;D

yuysal' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Hakan.Yine boş geçmemişiniz pazar gününü.Dökmüşünüz KURTlarınızı ;D ;D
Tşkler, Altında "Ormanların Kurtları" olunca ;D ;D ;D gezmeye doyamıyorsun...bir ara Sofularda Ormanların Krallarının seslerini duyduk :D, zira yanınıza gelemedik, Çağlar bir kaya üzerinden 3 tekerde geçerken arka amortisötrünü koparttı, o bölümden sonra düz yerlerde final yapalım olduk.

"Ömerli dağlarnda iki yanlız kurt" film / fotoroman yapımınn baş rol oyuncularndan biri olarak filmin ikinci bolümünü yani galasını sabırsızlıkla ben de bekliyorum. Hiç bir dizinin ikinci bölümünü bu kadar sabırsz beklememiştim ( ...televizyon seyretmediğim için)

Sabah beraber yaptığımz güzel bir kahvaltnn sonrasında "bu yol nereye çıkar" merak ile ilk bulduğumuz aralıktan kendimizi asfalt dşna attık. Güzel dere vadi geçişleri oldu, gezi boyunca bir kaç kez "yol" a çıktık, şansmza onlarında birinde yolu 3-5 kamyon kaya ile kapatmşlardı. Vinç minç bilimum teknikler ile kendimize "yol" yaptk. dik iniş ve çkşlar ile bol bol low range kullandık. Yine "yol"a benzeyen bir yere önce keşif için ben girdim. sık ıbir kaya off road geçişi oldu .Yeni teknikler ve MT lastiklerin yanaklarnın kaya geçişlerinde yanal tutunma mucizelerini denedik. Burada (..hakan 3 teker diyor ama bana devrilecekken tek teker üzerinde geçiş gibi gelmişti arabann içindeyken ) sağ arka amortisörü kırdım... ve krlma sonrası artikülasyona düşmemek zorunda olmann bilinci ile zaptedemediğimiz kurtları,mecburen asfalta yönlendirip sahile çıktık. Filmin finalini dalga sesleri hafif bir rüzgar bol muhabbet ve "gözler seyirmeye eller titremeye başlayncaya kadar" içmeye müsaadesi olan bir şişe dinlendirilmiş üzüm suyu (!) ile yaptık.

Devamı ve yeni gelecek resimlerde güzel ... takip edin

videolarda süper olmuş ellerinize sağlık
yüksel abinin dediği gibi kurt kalmamıştır sizdehakan abi. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR