Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,301
Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

;D

trt-1.jpg

Etiketler

kardeşim onun adı kütahya seramik sürahi değil necefli maşrafa (eskiler - TRT dönemini hatırlayanlar bilir : dikkat ederseniz TRT 1 bile demedim çünkü 2'si bile yoktu )

Sadece TRT çok bakmişimdir o maşrafaya acılsında izleyelim diye :smiley: :smiley:

4 L' Alıntı:
eveeeetttt işşşteeeee bu oooooo !!! seneler varki görmemiştim !!!!
Allahım bu ooo ağlamak istiyorum, özledigimiz fotoğrafler bölüm ;Düne ekledim maşrapayı, bu hafta izin çıkarsa bakanlıktan gideriz biryerlere :smiley:

Arkadaşlar yanılmıyorsam necefli maşraşa bu olması lazım .
Bu konu bukadarmı dagıtılabilir
ömerli dagları nerde necefli maşrafa nerde :smiley:
masrapa-7490391.png

Offroadpassion' Alıntı:
bu hafta izin çıkarsa bakanlıktan gideriz biryerlere :smiley:
iç işleri bakanlığına gerekçeli dilekçeyi dün verdim, bakan hafta sonuna kadar imzalar diye düşünüyorum. Hatta sayın bakan hafta sonu tatilini kartepede geçirmek istiyormuş ;D

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar yanılmıyorsam necefli maşraşa bu olması lazım .
Bu konu bukadarmı dagıtılabilir
ömerli dagları nerde necefli maşrafa nerde :smiley:
haklsn yunus ...ama masrafayı görünce sanki eski bir dostu görmüş gibi oldum...hem ne malum ömerli dağlarının altında arkeolojik maşrafa gömülerinin olmadğı ;)

Sayın Bakan'a saygı ve hürmetlerimi iletiyorum, Ömerlide İki yanlız Kurt gezimizde eksikligini hep hissettik, hatta bir videoda belirttik ;D. Detayları ilerki tarihlerde belirkleriz. Sayın bakan, Sayın Çağlar,Saygılar.. ;)

eee heralde bu işlerde, bakanlığa bağlı off roadcu iseniz bakanlık ve bizzat bakanın onayı şart, allahtan ki bizim bakanlık böyle işleri seviyorda planlama , onay , bütçe , lojistik gibi konularda sıkıntı yaşamıyoruz hatta çoğu zaman bizzat eşlik dahi eder....

valla bende sizinle ilk gelirken bakanla geldim.sayenizde sevdi şimdi problem yok sağolun

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt Gezimizi destekleyen, Perde arkasından gerekli lojistik ve taktik destekleri esirgemeyen Sayın Bakan'a birkez daha tşklerimizi sunarız,ayrıca tüm gezilerimizde de görmek isteriz, ;D ;D.
Not:Şimdiden zemin hazırlayıp şirin görünmekte fayda var ;D ;D Kurt birden Kurt ikiye gıııhhht mesaj alındımı tamam...

kuuuhk merkezden tüm birimlere merkezden tüm birimlere kuuuhhhk. bakan geliyor anlaşıldı merkez tamam.kuuhhhkkk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR