Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,234
Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Güzel fotograf ve videolar çekmişiz, baktıkça o geziyi baya bir yansıttığımızı gördüm. Gezinin ikinci bölümünü Çağlar yükledi, eline emeğine sağlık kardeşim. Bu arada senin amortisörün nedere kırıldığınıda resimlerden tahmin etmek zor değil ;D ogün kaç noktada 3 teker yaptık kaya dere orman derken ciddi gezmişiz, baktıkça güzeeel demekten kendimi alamıyorum, gerçektende keyifli bir gün güzel bir offroad aksiyonunu daha sorunsuz problemsiz bitirdik, deneyimlerimize ve rotalarımıza yenilerini ekledik. Uyumlu ve güzel bir ekip olduk, bazı kurtlar diger orman canlılarının arasına karışsada ileride doğru toplulugu bulacaktır ;D diye düşünüyorum. ;D,

Etiketler

benim de çok eğlendiğim bir çok yerde yüksek konsantrasyon ve uygun vites devir hız ve arazi vites seçimi isteyen gezi oldu, seni bir konuda daha kutlarım videolarda baktımda hem araba kullanıyorsun, hem vites değiştiriyor hem telsiz ile cevap verirken hemde çekim yapıyorsun ...herşeyi anladm da bu nasl oluyor .Hadi ben araba kullanrken tavla oynayabiliyorum ;D ama sendeki ayrı bir yetenek

Offroadpassion' Alıntı:
Uyumlu ve güzel bir ekip olduk, bazı kurtlar diger orman canlılarının arasına karışsada ileride doğru toplulugu bulacaktır ;D diye düşünüyorum. ;D,

Hakanım,arslan parçasına bişeymi dedin. :D :D İyi dinle. ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23634.new#new

İki dostun kafa kafaya yaptığı ve kendilerini denediği gezilerde her zaman hoşuma gitmiştir. Keyifli geçtiğine eminim.

Çağlarcım,herşey duygusal biliyorum ama sizin bu geziler çoğaldı ve gittikçe abartmaya başladınız.Hani diyorum 1 vinç taksan artık,hem seyredenlere örnek olursun,hemde rahat rahat abartmaya devam edersiniz. :D :D :D

valla hakan,çağlar güzel gezi olmuş yani bizde katılmak için milletvekili veya bakan felanmı sokalım araya özendirdiniz kardeşim

cok guzel resimler,harıka bir anlatım....
ellerınıze saglık.paylasım ıcın tesekkurler :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Çağlarcım,herşey duygusal biliyorum ama sizin bu geziler çoğaldı ve gittikçe abartmaya başladınız.Hani diyorum 1 vinç taksan artık,hem seyredenlere örnek olursun,hemde rahat rahat abartmaya devam edersiniz. :D :D :D

Tuğsan yarama bastın şimdi vinci alacağım almasına da malum nedenlerden dolayı vinç ,bizim tamponu "teğet" geçiyor...

fatihoz66' Alıntı:
valla hakan,çağlar güzel gezi olmuş yani bizde katılmak için milletvekili veya bakan felanmı sokalım araya özendirdiniz kardeşim

milletin bizzat kendisi varken vekilinin torpiline gerek yok fatih. Biz sadece bu işe gerçekten sözde değil özde gönül vermiş arkadaşları bilelim yeter. Üstelik buradan - belki yeri ve zamannı değil - ama ; lift kit, MT lastik, telsiz gibi temel donanımlar ve üstü (vinç, kilit) donanıma sahip suzukilerin katılacağı donanım ve pilotajın önemli olduğu bir organizasyonu seslli düşünmeye başladık bile ;)

[çağlar tabiki kimseye gerek yok ama zamane esprisi olarak yaptım.bahsettiğin donanımlar lift kit MT lastik (vinç,Dif.kilit) aracımda mevcut bence sesli düşün ben varım

Çağlar T-Max Huma Oto.dan baya uygun fiyatlarla temin edilebiliniyor, Suzuki için tampon fiyatları ne durumda bilmiyorum ama uygun fiyata tampon yapabilecek bir yerde var ;) Tabi kriz herkes için geçerli benimde ön kilit hayallerim bir başka bahara kaldı. :(

Benzer niteliklerde araçların gezilerini anlayabiliyorum, farklı nitelikteki araçlarda beklemeler ya da modifikasyonu az araçların hasar görmesi falan hoş olmuyor. Ama sanki fazla marka gruplaşmaları olmaya başladı son zamanlarda ne dersiniz?

maksat arkadaşlık dostluk tanışmak yardımlaşmak değilmi? sizin dediğiniz gibi markalaşmak yanlış olur

valla ben okurken çok keyif aldım arkadaşlarım ikinizde sağolun sinema filmi gibi süper olmuş en az 2 hafta gezilerden uzağım malesef sizin notlarınzla idare edicem ikinizede selam ::smiley:

Arkadaşlar güzel yorumlarınız ve beğenileriniz için tşkler. Elimizden geldiğince gezip, yine elimizden geldiğince fotoğrafladık, biraz değişik bir anlatımla sunalım istedik, şuçulisan ettiysek affola, en kısa zamanda görüşmek üzere,Slmlar,Saygılar.

Arkadaşlar elimde yüklenmemiş birkaç güzel video daha var;beğenilerinize istinaden onlarıda sizlerle paylaşmak istedim.

th_P1060994-1.png

th_P1060998-1.png

th_P1080007-1.png

th_P1080009-1.png

th_P1080049-1.png

th_P1080050-1.png

th_P1080051-1.png

Çağlar hocam sende kıtım kıtım veriyorsun yaw ;D ;D ;D
Bu hafta gezi yok Kütahya Seramik Sürahi koymayı planlıyorum nedersin???.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR