Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,025
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

emre_ozk' Alıntı:
Çok emin olmayın internette 12 dk bir test videosu var testte jimyy duster ve niva var.
araçların hepsi orjinal fabrikadan çıktığı gibi araçları dik bir eğime vuruyorlar. jimmy ve niva o eğimi rahatlıkla çıkıyor ama duster çıkamıyor. Low vitesinin avantajı.

http://www.kabeleins.at/auto/abenteuer_auto/videos/clips/clip_im-vergleich-dacia-duster-lada-niva-suzuki-jimny_181020/

Siz izleyebiliyormusunuz bir bakın.

Saçma bir test olmuş, çünkü teste katılan Duster 4x2 ;D

Güzel bir etkinlik olmuş, Duster'ın ve İlker Bey'in performansına diyecek laf yok :D Gerçekleri görüp yazdığı için Murat Bey'i de tebrik etmek lazım. Foto ve Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz ;)

İlk önce gelemediğimiçin özür dilerim,
sonra duster i tebrik ederim,
resimleri merakla bekliyorum

Arkadaşlar, Offroad'cı olmak başka birşeymiş ben bunu anladım bugün. O tepeyi görünce zaten direk vazgeçtim ve aracımla bi yere kadar geldikten (bayağı bi aşağıda bıraktım aracımı), yukarı yürüyerek çıktım, hergün spor yapmama rağmen bu yokuş ne zaman biticek diye söylendiğim oldu. Araçların çıktığı noktadan yürüyerek çıkamayıp(en dik bölgesinde) otlara tutunarak çıkabildim açıkcası.Tepeye çıkıp ilker bey'in aracıyla aşağıya indikten sonra mesut bey'in aracıyla tepeye çıkarken, ciddi anlamda yusuf yusuf halindeydim ;D hepimiz tepedeydik ve buluşmuştuk sonunda, forumda yer yer birbirimizi kırdığımız oldu ama yukarda,bol oksijenden olsa gerek havanında etkisiyle hepimiz çok sıkı dost olmuştuk :smiley: mangalda kanatlar butlar sucuklarla gün batımına kadar eğlendik,konuştuk,gülüştük.. çok güzel bir gün geçirdim herkeze çok teşekkür ederim..

Tüm videolar bende bu arada, yarın itibari ile hepsini koyucam, videolar çok çok çok güzel bu arada, yukarı çıkarken ve aşağıya inerken olsun hatta ilker bey 'in aşağıda aksiyon olsun diye duster ile çamura girdiği videolar olsun hepsi bende en kısa zamanda yüklicem siteye..

Duster ile ilgili hiç bir yorumda bulunmıcam,en detayına kadar murat bey sizleri bilgilendirmiş okuduğum kadarıyla..

Tekrardan herkezlere çok teşekkürler.. :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar, Offroad'cı olmak başka birşeymiş ben bunu anladım bugün. O tepeyi görünce zaten direk vazgeçtim ve aracımla bi yere kadar geldikten (bayağı bi aşağıda bıraktım aracımı), yukarı yürüyerek çıktım, hergün spor yapmama rağmen bu yokuş ne zaman biticek diye söylendiğim oldu. Araçların çıktığı noktadan yürüyerek çıkamayıp(en dik bölgesinde) otlara tutunarak çıkabildim açıkcası.Tepeye çıkıp ilker bey'in aracıyla aşağıya indikten sonra mesut bey'in aracıyla tepeye çıkarken, ciddi anlamda yusuf yusuf halindeydim ;D hepimiz tepedeydik ve buluşmuştuk sonunda, forumda yer yer birbirimizi kırdığımız oldu ama yukarda,bol oksijenden olsa gerek havanında etkisiyle hepimiz çok sıkı dost olmuştuk :smiley: mangalda kanatlar butlar sucuklarla gün batımına kadar eğlendik,konuştuk,gülüştük.. çok güzel bir gün geçirdim herkeze çok teşekkür ederim..

Tüm videolar bende bu arada, yarın itibari ile hepsini koyucam, videolar çok çok çok güzel bu arada, yukarı çıkarken ve aşağıya inerken olsun hatta ilker bey 'in aşağıda aksiyon olsun diye duster ile çamura girdiği videolar olsun hepsi bende en kısa zamanda yüklicem siteye..

Duster ile ilgili hiç bir yorumda bulunmıcam,en detayına kadar murat bey sizleri bilgilendirmiş okuduğum kadarıyla..

Tekrardan herkezlere çok teşekkürler.. :smiley:

Serkan Bey çok yorulmuşsunuzdur kesin, bu etkinliğe katıldığınız ve bize görsellerle aktaracağınız için teşekkürler :smiley:

murat bey, gördüğüm kadarıyla çok büyük bir
organizasyonu kaçırmışım, kaybım büyük olmuş...

murat bey, duster e yeni bir hedef koymayı düşünüyormusunuz?

ben birşey daha söylemek istiyorum altını çize çize, elimdeki videoları bi kaç arkadaşıma gösterdim, reno megan sahibi arkadaş bile bu ne ya 70 ile çıkarım buraları ben dediği oldu, resimler ve videolar çok yanıltıcı olacağı aşikar, çünki bildiğiniz bayır,rampa vs. Gerçekten çok dik bi yer, bunu vurgulamak istiyorum sadece iyi akşamlar.

merak edenler için resimleri ekliyorum.. videolar için facebook / dacia duster türkiye sayfasını beğenebilirler..

Uploaded with ImageShack.us
img3131k.jpg

img3141b.jpg

img3150i.jpg

img3199z.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Saçma bir test olmuş, çünkü teste katılan Duster 4x2 ;D

ilker bey duster a takılan herkesi biraz anlarım bir arabaları var,kilometre yapmışlıkları var senin aracın yok,offroad yapmışlığın yok,hatta ehliyetin yok neden kendini yem ettin duster aslanlarına ben burayı duster 4x2 ile hatta dacia sandero yeterince yüksek olsa sandero ile çıkarım şeklinde dalgasını geçti benimle saolsun.ama hakettim.2007 filan yancı olarak ilk çıkma denememizde amiyane tabirle açıyı görünce yememiş aynı serkan beylerin bugün tırmandığı gibi ağaçlara vs tutunup oflayıp puflayıp çıkmıştım.sonra 2,6 benzinli pajerosu olan bir arkadaşımla daha sonra bir toyota fj ile kastıra kastıra çıktığımızda ben çekişten düşmüşüm tamam ama bu arabalarda kasıyo var bu rampada bir acayiplik diye düşündüm.2 ay kadar önce bugün birlikte geldiğim suzuki sahibi arkadaşımla çok rahat değil ama çıkmıştık.yolun sağında solunda kanallar girişte kötü bir çamur havuzu vardı.fakat zorluk tepeden önceki 2ci rampaydı.biz bugün 4 kişi
suzki vitaraya ağır geldik.bide yükseltip çap büyüttüğümüz lastikler aracın canını dahada aldı.insanlar boşa ayna magruti değişmiyor onuda anladım.bizim cooper stt lastikler buzun üstünde gezer gibi tutunamazken duster gayet rahat tık demeden tepeye vardı.ilker beye rampada dursanız çıkmazdınız dediğimde ikinci çıkışta rampada tam durdu.bir selektörle benle dalgasını geçip gazladı ve tepeye vardı.bizim bunlar arazi aracı dediğimiz lada vitara hatta samuraide çıkar bu rampayı ama benim ve benle şu an burda olmayan bir sürü insanın iddası duster çıkamazdı

Bir iddia için olsa bile birbirlerini tanıyan ve tanımayan arkadaşların böyle bir buluşma düzenlemesi, örnek olacak bir etkinlik olmuş. :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
ben birşey daha söylemek istiyorum altını çize çize, elimdeki videoları bi kaç arkadaşıma gösterdim, reno megan sahibi arkadaş bile bu ne ya 70 ile çıkarım buraları ben dediği oldu, resimler ve videolar çok yanıltıcı olacağı aşikar, çünki bildiğiniz bayır,rampa vs. Gerçekten çok dik bi yer, bunu vurgulamak istiyorum sadece iyi akşamlar.

Evet kesinlikle fotoğraflar gerçek eğimi göstermiyor.Çıplak gözle görünce açıkcası dif kilitsiz araçlar asla çıkamaz demiştim ama eğer benim gördüğüm(Zigana restorantın karşındaki) rampayı çıktıysa DUSTER,tek kelimeyle tebrik ediyorum. ::smiley: ;)

Benim dediğim çıktı aslında,kimse DUSTER"ini feda etmiyorsa,test arabası bulalım demiştim,İlker bey Hızır gibi yetişti. :D Ona da hem beyefendi kişiliğinden,hem de gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri