Arkadaşlar, Offroad'cı olmak başka birşeymiş ben bunu anladım bugün. O tepeyi görünce zaten direk vazgeçtim ve aracımla bi yere kadar geldikten (bayağı bi aşağıda bıraktım aracımı), yukarı yürüyerek çıktım, hergün spor yapmama rağmen bu yokuş ne zaman biticek diye söylendiğim oldu. Araçların çıktığı noktadan yürüyerek çıkamayıp(en dik bölgesinde) otlara tutunarak çıkabildim açıkcası.Tepeye çıkıp ilker bey'in aracıyla aşağıya indikten sonra mesut bey'in aracıyla tepeye çıkarken, ciddi anlamda yusuf yusuf halindeydim ;D hepimiz tepedeydik ve buluşmuştuk sonunda, forumda yer yer birbirimizi kırdığımız oldu ama yukarda,bol oksijenden olsa gerek havanında etkisiyle hepimiz çok sıkı dost olmuştuk
mangalda kanatlar butlar sucuklarla gün batımına kadar eğlendik,konuştuk,gülüştük.. çok güzel bir gün geçirdim herkeze çok teşekkür ederim..
Tüm videolar bende bu arada, yarın itibari ile hepsini koyucam, videolar çok çok çok güzel bu arada, yukarı çıkarken ve aşağıya inerken olsun hatta ilker bey 'in aşağıda aksiyon olsun diye duster ile çamura girdiği videolar olsun hepsi bende en kısa zamanda yüklicem siteye..
Duster ile ilgili hiç bir yorumda bulunmıcam,en detayına kadar murat bey sizleri bilgilendirmiş okuduğum kadarıyla..
Tekrardan herkezlere çok teşekkürler..