Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,065
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

TTamer' Alıntı:
:smiley:
aa, sizin Jimny herhalde modifiyeli o zaman. Ya da ben mi yanlış biliyorum: Yerden yüksekliği 19cm değil mi? Yoksa Duster kara daha fazla mı batıyor. Değerli yorumlarınızı beklerim.

Jimny değil de Samurai ;D Erol'daki Samurai baya yüksek bize göre. Daha aracın altının yüksekliğine alışamadığımızdan önümüze büyük kaya çıkınca inip bazen bakıyordum üstünden geçebilirmiyim diye ;D alışıyoruz araca zamanla ;)

Etiketler

ehueheeheh ;D

bu arada kıskanmıyor değilim; her gittiğiniz ve bizimle paylaştığınız yer, bende yöre ile ilgili şahane anılarımı canlandırıyor. ah biraz daha yakın olabilseymişiz, hani hafta sonlarında gelebilmek adına. ne yapalım ileride umarım :smiley:

TTamer' Alıntı:
ehueheeheh ;D

bu arada kıskanmıyor değilim; her gittiğiniz ve bizimle paylaştığınız yer, bende yöre ile ilgili şahane anılarımı canlandırıyor. ah biraz daha yakın olabilseymişiz, hani hafta sonlarında gelebilmek adına. ne yapalım ileride umarım :smiley:

inşallah ;)

arkadaşlar arabada ABS var frene bassanda düz ilerler kayma yapmaz, 1. vitesde inilirse gaza basmadan , zaten güzelce inilir diye düşüğnüyorum. 1. vites oranı çok düşük.

Kardeş kardeş offroad yapıyorlar işte. Kimse de birbirine yok senin Duster'ın var bizim aramıza giremessin de demiyor. :D

www.youtube.com/watch?v=D4U2MdmhVRY

www.youtube.com/watch?v=1s0G0NTOew0

www.youtube.com/watch?v=vFOx6A1Hb64

mountaineer16' Alıntı:
arkadaşlar videoları izleyemiyoruz neden???

Videoları izleyemeyenlere bir yöntem; Koyduğum videolar için üstte sağda bulunan alıntı tuşuna basarak, alıntı menüsünün açılmasını sağlayın. Sonra benim koymuş olduğum videoların linkini görebilirsin. Sonra o linkleri explorer'a yapıştırınca videoları izleyebilirsiniz. ;)

Yayınlamış olduğum videoların linki, "w" harflerinden biri eksiktir tamamlayıp eksplorera yapıştırıp izleyebilirsiniz.

ww.youtube.com/watch?v=D4U2MdmhVRY

ww.youtube.com/watch?v=1s0G0NTOew0

ww.youtube.com/watch?v=vFOx6A1Hb64

Geçen Pazar Ümit ve Erol'la güzel bir gezi yaptık, yanımızda Samurai kullanan Erol da vardı. Şu ana kadar araçlarımız farklı olsa da hiç çekememezlik gibi bir sıkıntı yaşamadık. 4x4 Duster kullanmadan önyargılı yapılan yorumları görünce sadece gülüyorum . 45-50.000TL seviyesinde insanlar birçok dizel otomobile para verirken benim bu fiyatlara 4x4 Dizel bir Duster kullanmamın nesi garip ki ?

Videolar süper Duster'da bir büyük boy AT veya MT lastik olsa tadından yenmezdi. Standart lastiklerle de ancak bu kadar olur. Şöför de biraz acemi gibi ;D

at lastik yakışır amacına uygun olur diye düşünüyorum,
mt çok iddialı olur.

AL1820' Alıntı:
at lastik yakışır amacına uygun olur diye düşünüyorum,
mt çok iddialı olur.

AT Lastik de yakışıyormuş hani ;)

protobyduster-713b7.jpg

proto-arr-af913.jpg

Güzel videolar beğendim. Ümit Bey At dediğiniz lastiklerde Mud sanırsam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR