Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,183
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

fbmy' Alıntı:
Ümit Bey ,

Araçların Tat 2011 den olduğu belli değil,belki başka bir yapılı duster nerden bilelim ? :p

Mesut Bey sadece alttan çekili resimleri buldum ne yapayım, ama o emin olabilirsiniz :D

Bu da uzaktan çekim
ABDQ1.jpg

Etiketler

murat bey,
senin avatarı bu resimle değiştir bence

ümiterkan' Alıntı:
Mesut Bey sadece alttan çekili resimleri buldum ne yapayım, ama o emin olabilirsiniz :D

Bu da uzaktan çekim
ABDQ1.jpg

Evet şimdi oldu bu foto gerçek. Orjinal olduğu kolların inceliğinden belli. Hatta bazı mühendis-offroad cu arkadaşlar altına eyilip baktım o kollar bu arabayı taşımaz ı ııh olmamış filan demişti. :smiley:

fbmy' Alıntı:
Evet şimdi oldu bu foto gerçek. Orjinal olduğu kolların inceliğinden belli. Hatta bazı mühendis-offroad cu arkadaşlar altına eyilip baktım o kollar bu arabayı taşımaz ı ııh olmamış filan demişti. :smiley:

Demek ki tam eğilmemişler ;D

olasiliksiz' Alıntı:
Dikkat edin de o arka tekerlek rulman dağıtmasın arkadaşlar ;)

Valla Kürşat Bey, bu araçlar daha önce buradan da görmüşsünüzdür BORC 2011, Muscle Adventure 2011, TAT 2011'e aynı araçlarla katıldılar hatta geçen sene TAT 2010'a da katıldılar, şu ana kadar hiçbir mekanik sıkıntı ile karşılaşmamışlar ;)

bu duster size kafayıda yedirir,
baksanıza yaptığı atraksiyonlara

ümiterkan' Alıntı:
Valla Kürşat Bey, bu araçlar daha önce buradan da görmüşsünüzdür BORC 2011, Muscle Adventure 2011, TAT 2011'e aynı araçlarla katıldılar hatta geçen sene TAT 2010'a da katıldılar, şu ana kadar hiçbir mekanik sıkıntı ile karşılaşmamışlar ;)

Şu ana kadar hiç bir mekanik sıkıntı ile nasıl karşılaşmamış olabilirler, lütfen :smiley: Gözünün üzerinde kaşı var demeye getirmiyorum ama akıl var mantık var, hiç bir kayaya mı çarpmamışlar o kolları en basitinden... 0 masraf hele böyle trophylerde imkansız. İmkanlıysa da yarın gider anahtarları bırakırım Renault bayisine alır Duster'ı devam ederim. Sonra da herhangi bir şey olursa garantimi isterim ama :smiley:

Valla Kürşat Bey, bu araçlar daha önce buradan da görmüşsünüzdür BORC 2011, Muscle Adventure 2011, TAT 2011'e aynı araçlarla katıldılar hatta geçen sene TAT 2010'a da katıldılar, şu ana kadar hiçbir mekanik sıkıntı ile karşılaşmamışlar Wink

Doğrudur, rulman dağıtmak 5-10 senede bir olabilecek türden birşeymiş. Aracın en az arıza yapan parçalarından biri. Yanlız o resimdeki gibi yüksek biryerden yere vurdu mu ne olur bilinmez.

sinaa' Alıntı:
Şu ana kadar hiç bir mekanik sıkıntı ile nasıl karşılaşmamış olabilirler, lütfen :smiley: Gözünün üzerinde kaşı var demeye getirmiyorum ama akıl var mantık var, hiç bir kayaya mı çarpmamışlar o kolları en basitinden... 0 masraf hele böyle trophylerde imkansız. İmkanlıysa da yarın gider anahtarları bırakırım Renault bayisine alır Duster'ı devam ederim. Sonra da herhangi bir şey olursa garantimi isterim ama :smiley:

Ufak tefek kazaları saymassak aracın mekaniğinde bir sorun çıkmadığı doğrudur, kazalardan kasdettiğim şey takla atmaları, cant yamultmaları, egzosu delmeleri gibi şeyler. Kısacası kazalar harici mekanikte bir sorun yok ;)

ümiterkan' Alıntı:
Ufak tefek kazaları saymassak aracın mekaniğinde bir sorun çıkmadığı doğrudur, kazalardan kasdettiğim şey takla atmaları, cant yamultmaları, egzosu delmeleri gibi şeyler. Kısacası kazalar harici mekanikte bir sorun yok ;)

Aks falan kesersem garantiye girecekse yükseltmeme rağmen ciddi olarak düşünürüm Duster'ı test sürüşü de yapıp...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri