Hassey' Alıntı:Merhabalar,
Ümit Erkan Bey'e yaptığı katkıları için çok teşekkür ediyor ve bir duster kullanıcısı olarak çok yararlandığım bilgiler edindim.
Ancak bazı arkadaşların bilgi paylaşım ve kazanım amacıyla okuduğum bu topiği gereksiz polemiklere boğup okuma zevkimi törpülediğimi aktarmadan geçemeyeceğim.Umarım Ümit bey ve diğer arkadaşların şevkini kırmaz.
Ümit Erkan ve Olgun Candan başta olmak üzere emeği geçen tüm arakadaşlara (polemikçiler hariç ) teşekkürler....
;D ;D ;D şimdi tanrıların gazabına geleceksiniz. ;D ;D ;D mesela ben de videolarda MT lastikli araçlar gördüm ama ciddi bir çamur göremedim demeyi düşünüyorum ama korkumdan diyemiyorum.AL1820' Alıntı:yeni, üye arkadaşım, bu tppic de nasıl bir bilgi buldun? eğer gerçekten buldunsa seni tebrik ederim..
bence topicleri karıştırdın sen
Hassey' Alıntı:Merhabalar,
Ümit Erkan Bey'e yaptığı katkıları için çok teşekkür ediyor ve bir duster kullanıcısı olarak çok yararlandığım bilgiler edindim.
Ancak bazı arkadaşların bilgi paylaşım ve kazanım amacıyla okuduğum bu topiği gereksiz polemiklere boğup okuma zevkimi törpülediğimi aktarmadan geçemeyeceğim.Umarım Ümit bey ve diğer arkadaşların şevkini kırmaz.
Ümit Erkan ve Olgun Candan başta olmak üzere emeği geçen tüm arakadaşlara (polemikçiler hariç ) teşekkürler....
AL1820' Alıntı:yeni, üye arkadaşım, bu tppic de nasıl bir bilgi buldun? eğer gerçekten buldunsa seni tebrik ederim..
bence topicleri karıştırdın sen
olguncandan' Alıntı:Eyvallah hassey, ama en çok ümiterkan haketmiştir bu teşekkürü.
Ali bey, arkadaşımız sadece bu başlıktan değil, diğer tüm başlıklardan söz ediyor olmalı. Ancak, bu başlıkta da çoğu arkadaşımız birçok bilgiyi paylaşmıştı.
Hassey, insanların polemik yapanları vardır, yapmayanları... Şayet söyleyecek ciddi bir sözü yoksa, bir de sanal alemde de olsa "adam yerine geçmek" istiyorsa, geriye tek bir seçenek kalır: Polemik. O da insan dünyasının cilveleridir. Hoş ve nazik olursa güzel, ama çiğ ve kaba olursa nahoş olur.
Burası da, toplumdan bir kesit; unutmayalım. Çevremizdeki (biz de dahil) insan tipleri burada da var. (Genel) bir örnek.... Vatandaş yeni ergen, daha kendi kazancıyla 1 litre bile yakıt koymamış, bir yükün altına girmemiş, bir sorumluluk almamış, sadece babasının arabasının direksiyonuna geçip birkaç yeri dolaşmış; bakarsın ahkam keser....
AL1820' Alıntı:yalanda değil, eski konulardan okuduklarını biliyorum diye yazan tavsiye veren, iki resimden çok güzel işçilik çok güzel araba bravo diye yazanlar var oldukça haklsınız derim.