Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

offroadçu olmuş mu bilmem ama
taksici olmuş duster
izmirde bir sürü duster taksi gördüm

Merhabalar,

Ümit Erkan Bey'e yaptığı katkıları için çok teşekkür ediyor ve bir duster kullanıcısı olarak çok yararlandığım bilgiler edindim.

Ancak bazı arkadaşların bilgi paylaşım ve kazanım amacıyla okuduğum bu topiği gereksiz polemiklere boğup okuma zevkimi törpülediğimi aktarmadan geçemeyeceğim.Umarım Ümit bey ve diğer arkadaşların şevkini kırmaz.

Ümit Erkan ve Olgun Candan başta olmak üzere emeği geçen tüm arakadaşlara (polemikçiler hariç ) teşekkürler....

Hassey' Alıntı:
Merhabalar,

Ümit Erkan Bey'e yaptığı katkıları için çok teşekkür ediyor ve bir duster kullanıcısı olarak çok yararlandığım bilgiler edindim.

Ancak bazı arkadaşların bilgi paylaşım ve kazanım amacıyla okuduğum bu topiği gereksiz polemiklere boğup okuma zevkimi törpülediğimi aktarmadan geçemeyeceğim.Umarım Ümit bey ve diğer arkadaşların şevkini kırmaz.

Ümit Erkan ve Olgun Candan başta olmak üzere emeği geçen tüm arakadaşlara (polemikçiler hariç ) teşekkürler....

yeni, üye arkadaşım, bu tppic de nasıl bir bilgi buldun? eğer gerçekten buldunsa seni tebrik ederim..
bence topicleri karıştırdın sen

Offroadçu olmak için biraz hormon şart, her araçta olduğu gibi standart haliyle bir yere kadar ;)

Bugünkü videolar ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ngOMvpW8zpA

http://www.youtube.com/watch?v=HU8ylOU7Las

Duster'ın TAT 2011 sıralaması

[attachment=1]

liste.jpg

AL1820' Alıntı:
yeni, üye arkadaşım, bu tppic de nasıl bir bilgi buldun? eğer gerçekten buldunsa seni tebrik ederim..
;D ;D ;D şimdi tanrıların gazabına geleceksiniz. ;D ;D ;D mesela ben de videolarda MT lastikli araçlar gördüm ama ciddi bir çamur göremedim demeyi düşünüyorum ama korkumdan diyemiyorum.

Hassey' Alıntı:
Merhabalar,

Faydalı olabildiysek ne mutlu bize Hassey Bey, bizim şevkimizi kıramazlar çünkü aracı kullanan ve tanıyan biri olarak Duster'ın sonuna kadar arkasındayım. Önyargıyla yapılan eleştirilere derslerini vermek çok zevkli ;D

AL1820' Alıntı:

Eyvallah hassey, ama en çok ümiterkan haketmiştir bu teşekkürü.

Ali bey, arkadaşımız sadece bu başlıktan değil, diğer tüm başlıklardan söz ediyor olmalı. Ancak, bu başlıkta da çoğu arkadaşımız birçok bilgiyi paylaşmıştı.

Hassey, insanların polemik yapanları vardır, yapmayanları... Şayet söyleyecek ciddi bir sözü yoksa, bir de sanal alemde de olsa "adam yerine geçmek" istiyorsa, geriye tek bir seçenek kalır: Polemik. O da insan dünyasının cilveleridir. Hoş ve nazik olursa güzel, ama çiğ ve kaba olursa nahoş olur.

Burası da, toplumdan bir kesit; unutmayalım. Çevremizdeki (biz de dahil) insan tipleri burada da var. (Genel) bir örnek.... Vatandaş yeni ergen, daha kendi kazancıyla 1 litre bile yakıt koymamış, bir yükün altına girmemiş, bir sorumluluk almamış, sadece babasının arabasının direksiyonuna geçip birkaç yeri dolaşmış; bakarsın ahkam keser....

olguncandan' Alıntı:
Eyvallah hassey, ama en çok ümiterkan haketmiştir bu teşekkürü.

Ali bey, arkadaşımız sadece bu başlıktan değil, diğer tüm başlıklardan söz ediyor olmalı. Ancak, bu başlıkta da çoğu arkadaşımız birçok bilgiyi paylaşmıştı.

Hassey, insanların polemik yapanları vardır, yapmayanları... Şayet söyleyecek ciddi bir sözü yoksa, bir de sanal alemde de olsa "adam yerine geçmek" istiyorsa, geriye tek bir seçenek kalır: Polemik. O da insan dünyasının cilveleridir. Hoş ve nazik olursa güzel, ama çiğ ve kaba olursa nahoş olur.

Burası da, toplumdan bir kesit; unutmayalım. Çevremizdeki (biz de dahil) insan tipleri burada da var. (Genel) bir örnek.... Vatandaş yeni ergen, daha kendi kazancıyla 1 litre bile yakıt koymamış, bir yükün altına girmemiş, bir sorumluluk almamış, sadece babasının arabasının direksiyonuna geçip birkaç yeri dolaşmış; bakarsın ahkam keser....

yalanda değil, eski konulardan okuduklarını biliyorum diye yazan tavsiye veren, iki resimden çok güzel işçilik çok güzel araba bravo diye yazanlar var oldukça haklsınız derim.

AL1820' Alıntı:
yalanda değil, eski konulardan okuduklarını biliyorum diye yazan tavsiye veren, iki resimden çok güzel işçilik çok güzel araba bravo diye yazanlar var oldukça haklsınız derim.

"Bilgi" derken bunları kastetmediğimi anlamış olmalısınız.

Onlar da bu dünyanın cilvelerindendir. Bilgiyi süzmesini bilemeyen cilveye kanar. Hatta onları "aha işte bu.." diye işaret eder.

"Sağduyu/doğru karar verme yetisi herkese eşit dağıtılmıştır." der bir filozof. Kimi geliştirir, kimi geliştirmez. Kimi doğru kullanır kimi yüzeysel.

biilgi derken;
ümit erkanı değil
yazınızdaki son cümleyi kastettiğimi anlamış olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri