Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,183
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Doğrudur Alper Bey. Kendisinin Duster'a çok emeği geçmiştir.

Murat Bey ilk başta yanlış (alaycı, küçümseyicivb.) bir giriş yapmasaydı, ilk baştaki kavgaları etmezdik. (Gerçi o sıralarda selimsarper ve klonlarıyla savaştan yeni çıkmıştık. ;D)

Kendisi çok hoş bir arkadaşımızmış. Makul mesajlar yazdıkça bunu daha iyi anladık.

Ama MOR TİŞÖRT işi tam klastı. Tabii ilker beyin hakkını da iade etmemiz lazım. ;D

Etiketler

olguncandan' Alıntı:

Murat Bey ilk başta yanlış (alaycı, küçümseyicivb.) bir giriş yapmasaydı, ilk baştaki kavgaları etmezdik. (Gerçi o sıralarda selimsarper ve klonlarıyla savaştan yeni çıkmıştık. ;D)

Kendisi çok hoş bir arkadaşımızmış. Makul mesajlar yazdıkça bunu daha iyi anladık.

Ama MOR TİŞÖRT işi tam klastı. Tabii ilker beyin hakkını da iade etmemiz lazım. ;D

Olgun bey,ben o DUSTER test aracı ve İlker beyin acımasız pilotajıyla (yakın) zaman içinde Murat beyin giydiği mor T-shirtin beyazlayacağını düşünüyorum. :smiley: Ha eğer ki Dacıa Duster"i kullan at Off-Road makinesi olarak sürdüyse piyasaya bu da apayrı bir tartışma konusu olur. :smiley:

;D ;D ;D

Murat bey, hadi iyisin iyisin, tişörtün beyazlayacak...

Valla azizim, sürekli ağır off roadda kullanılan Duster iflah olmaz. Birkaç zaman sonra sağından solundan tıkırtılar başlar, biryerleri yamulur, eğirilir vs. vs.

En mantıklısı, hep söylediğimiz gibi, böyle bir ilgisi olan kişinin, ucuz ve dayanıklı bir 4x4 alması... Akıllı olan, kayalardan zıplama, çamurlara bulanma hobisini onlarla giderir. ;D

tyt.fan' Alıntı:
navara ordan geçerse dustercılarda birleşip duster alır herhalde.bu videolardan anladığım maksat ordan geçmek değil galiba.muhallebi kıvamındaki çamuru mümkün olduğunca havuz dışına fışkırtmak amaç

geçermi geçmezmiyi bıraklım ben hiçbir navarayı oraya sokmam sokturmam...

Alper ÖZGÜVEN' Alıntı:
Valla TYT Fan"ın "45 000 liram olsa DUSTER alacağıma, 30 binine vitara alırım,geri kalan 15 binine de benzin alırım.." esprisine çok gülmüştüm.Kim ne derse desin Murat beyin ısrarlı takibi konuyu buralara taşımıştır. ;) Duster"de çok emeği var yani. :D

Murat Bey eğer bir gün Duster alacak olursa inanın çok iyi bir indirim alacaktır....

olguncandan' Alıntı:
;D ;D ;D

Murat bey, hadi iyisin iyisin, tişörtün beyazlayacak...

Valla azizim, sürekli ağır off roadda kullanılan Duster iflah olmaz. Birkaç zaman sonra sağından solundan tıkırtılar başlar, biryerleri yamulur, eğirilir vs. vs.

En mantıklısı, hep söylediğimiz gibi, böyle bir ilgisi olan kişinin, ucuz ve dayanıklı bir 4x4 alması... Akıllı olan, kayalardan zıplama, çamurlara bulanma hobisini onlarla giderir. ;D

bende buna katılıyorum aklı olan Duster ile benim yaptıklarımı yapmaz..... ( videolara ekleyeceğim evde denemeyin diye :D )
benim aracım 7000 km oldu ve 4 aydır nerdeyse herhafta sonu bu gibi kendimce offroad bazılarına göre piknik bazılarına göre başka bişey olan geziler yaptım ve şimdilik bir ses aracımda yok. Derin bir su geçişinde ( Autodrom ) hava filtresi değişmek zorunda kaldı. Lüleburgazda arka tampon sağ köşeden açıldı ( araç fazla zıpladı ) en son sofularda tampon iyice açılınca şu anda braketi değiştiriyorlar. bunların dısında rot ayarlarında bile bir değişme olmamıştır bilginize....

olguncandan' Alıntı:

Ben Murat Beyi forum dışında da tanımanızı tavsiye ederim valla sayesinde Kayışdağında zaman nasıl geçti bilemedim. En kısa zamanda kendisiyle bir gezi daha yapmak arzusu içindeyim...

olguncandan' Alıntı:
Enseyi karartmayın; selimsarperlerin biri gider beşi gelir. ;D

Kimse önyargılarını çıkarıp atmaz; çünkü sıcak tutarlar. ;D

Önyargıları yıkmak ....i yıkmaktan daha zordur. (bişeyden daha zor demişti bir muhterem ama hatırlayamadım. o bişey de yıkılması neredeyse imkansız bir şeydi. özür)

Önyargılarla kavga etmeyiniz. Herkes kendi önyargılarıyla mutlu mesut yaşar. İnsanların mutluluğunu bozmayınız. ;D

SELİM SARPER kimi, sizdeki selip sarper sevgisi nasıl bişi? :smiley:

istanbulda yağmur var .özellikle anadolu yakasında.duster ı yağmurda kayışdağında test ediyomuyuz.mor u giydim pembesi için hazırım:smiley: ama ıslakta kesin çıkmaz duster.sanırım bu testte ali beyde katılır bize.benim giyemediğim mor t-shirt ü ona giydiririz.

tyt.fan' Alıntı:
istanbulda yağmur var .özellikle anadolu yakasında.duster ı yağmurda kayışdağında test ediyomuyuz.mor u giydim pembesi için hazırım:smiley: ama ıslakta kesin çıkmaz duster.sanırım bu testte ali beyde katılır bize.benim giyemediğim mor t-shirt ü ona giydiririz.

Murat Bey hatırlarsanız C.tesi günkü yağmurda çıktığımı ama inerken tırstığımı yazmıştım. Bugun çok önemli bir misafirimiz gelecek toplantı halinde olacağız öğleden sonra o nedenle gelemem ama ölmez sağ kalırsak bi dolu yağmurlu hatta karlı günler de gelecek ve Duster testi yaparız o zaman ( benim plotajımda biraz iyileşir inerken tırsmam belki )
aşağıda Serkaefe'nın çektiği tırmanış videoları var

http://www.youtube.com/watch?v=KDz2q100Q2o

http://www.youtube.com/watch?v=MvhzWlIyGqU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aptrZrzGuF4&NR=1

dusterilker' Alıntı:
inşallah :smiley: hepbirlikte çıkarız ....

kayışdağını yalama ettiniz in çık ilker bey :smiley: yeni dulbırakan rampa ları arıyorum.duster ın çıkamıyacağı bir rampa mutlaka var ıstanbul çevresinde.

tyt.fan' Alıntı:
kayışdağını yalama ettiniz in çık ilker bey :smiley: yeni dulbırakan rampa ları arıyorum.duster ın çıkamıyacağı bir rampa mutlaka var ıstanbul çevresinde.

Ağrıya gidelim mi :smiley:
Valla ben yoruldum Duster onu yapar bunu yapamaz iddialarından
bırakın bunları da doğanın yeşilin suyun tadını cıkartacak dusterın üzülmeyeceği ufak gezilere çıkalım günübirlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri