Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
duster sahipleri önümüzdeki yıl evros trophy e yada iğneada gezinize katılacak duster la araçlarına güvenleri o kadar tam.kürşad bey i bile ikna ettiler duster testi yapmaya

evros trophy boş ver o mümkün olmayacak kadar uzakta ))) igne ada gezimize katılmak isterlerse sorun degilde dagdan geir getirmek zor olacaktır ... evros dan bir kaç kare .

2011-05-08 evros trophy 014.jpg

2011-05-08 evros trophy 734.jpg

Etiketler

bhdrslck' Alıntı:
Yaw yeter arkadaşlar ne istiyorsunuz Duster'dan. O kadar video gördük, araç nerelerden geçmiş... Ucuz diye mi beğenmiyorsunuz. Malzeme kalitesini azıcık artırıp 100.000 TL fiyat koyarak satsalar beğenecekmisiniz?
önce karşı çıkılır daha sonra tartışılır zamanla kabullenir ve sonunda anlaşılır ;D

Enseyi karartmayın; selimsarperlerin biri gider beşi gelir. ;D

Kimse önyargılarını çıkarıp atmaz; çünkü sıcak tutarlar. ;D

Önyargıları yıkmak ....i yıkmaktan daha zordur. (bişeyden daha zor demişti bir muhterem ama hatırlayamadım. o bişey de yıkılması neredeyse imkansız bir şeydi. özür)

Önyargılarla kavga etmeyiniz. Herkes kendi önyargılarıyla mutlu mesut yaşar. İnsanların mutluluğunu bozmayınız. ;D

olguncandan' Alıntı:
Enseyi karartmayın; selimsarperlerin biri gider beşi gelir. ;D

Kimse önyargılarını çıkarıp atmaz; çünkü sıcak tutarlar. ;D

Önyargıları yıkmak ....i yıkmaktan daha zordur. (bişeyden daha zor demişti bir muhterem ama hatırlayamadım. o bişey de yıkılması neredeyse imkansız bir şeydi. özür)

Önyargılarla kavga etmeyiniz. Herkes kendi önyargılarıyla mutlu mesut yaşar. İnsanların mutluluğunu bozmayınız. ;D

İnsanların önyargılarını kırmak , atomu parçalamaktan daha zordu. Albert Einstein. :smiley:

Şimdi duster off roadcuysa o yukarıdaki resimdeki adamlar niye kumda oynamıyor bu oyunu :D

evet önyargı kötüdür; ancak duster'ın offroad aracı olmadığı; piknik, kayak vb yerleri offroad olarak görenleri veya oralara ulaşmak isteyenleri çok mutlu edeceği, ve işini de uygun fiyata yeterli şekilde gerçekleştireceği de aşikar.

Geçen sene düzce offroad oyunlarında bir çamur havuzunda low'a almadan 4 high'da debelenen discovery baskı balata bitirdi. bu ve bunun gibi şartlarda duster ne kadar dayanacak arazi vitesi olmadığı için? videolardaki duster'ların da alt takımını görmüyoruz/bilmiyoruz, şanzımanını bilmiyoruz, sizce fabrikadan alıp extreme lastik takıp oraya mı sokmuşlar aracı? nasıl dereye karşı gidip su yutmuyor araç?

mantık çerçevesinde bakalım olaylara :smiley:

Mantığı olan insanların Duster'a off road yapar diyeceğini düşünmüyorum...

Teşekkür ederim Deniz bey. Doğru Einstein rahmetli demişti. ;D

Sayın sinaa, bu tartışmaların buradaki birkaç sayfadan başlamadığını hatırlatayım izninizle... Yazdıklarınız çoktan ve sayfalarca ve defalarca yazıldı.
Saygılar. :D

İlker Bey, şu dacia firmasına söyleyin de Duster'ı iptal etsinler. ;D ;D ;D

De ki, "Türkiye'de insanlar kızıyor. Bi araba çıkardınız, herkese incir çekirdeği doldurtuyorsunuz." ;D

olguncandan' Alıntı:
İlker Bey, şu dacia firmasına söyleyin de Duster'ı iptal etsinler. ;D ;D ;D

De ki, "Türkiye'de insanlar kızıyor. Bi araba çıkardınız, herkese incir çekirdeği doldurtuyorsunuz." ;D
:D :D Eleştiriyorduk sadece.. ::smiley: :D

Assasin' Alıntı:
:D :D Eleştiriyorduk sadece.. ::smiley: :D

Sözüm eleştirilere değil. Yanlış anlaşılmasın. Dilerseniz yerden yere vurun. Beni ilgilendiren, bindiğim makinanın beni dilediğim yere götürebilmesi. Dacia batsa da babamın fabrikası değil.

Ama hep aynı şey konuşuluyor. Mesela çağrı kardeş demiş ki "Mantığı olan insanların Duster'a off road yapar diyeceğini düşünmüyorum"

Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten. O konu da tartışıldı, insanlar Duster'ın sınırları, dayanıklılığı-dayanıksızlığı konusunda uzlaştı. Ama hatırlıyorum, bu ve benzeri yargılarıi siz aylar önce de dile getirmiştiniz. ;D

tyt.fan gibi orijinal yorum ve çıkışlar okumak istiyoruz. Banal tartışmalar, aylar önce çözümlenmiş konular üzerinde aynı kelamlar değil.

İnanıyorum ki hepiniz bu konuda yeteneklisiniz.

Madem diğer forumlarda pek hareket olmuyor, sizler de buralara takılıyorsunuz -ki güzel bir şey- burayı güzel esprilerle şenlendirin arkadaşlar.

tyt.fan, daha sık takıl buraya. ;D ;D ;D

Her ne kadar basında yer bulamadıysa da, Murat beyin faili olduğu MOR TİŞÖRTolayı forum tarihinin en seçkin olaylarından biriydi

Kendisine bir kez daha teşekkür.

olguncandan' Alıntı:
Sözüm eleştirilere değil. Yanlış anlaşılmasın. Dilerseniz yerden yere vurun. Beni ilgilendiren, bindiğim makinanın beni dilediğim yere götürebilmesi. Dacia batsa da babamın fabrikası değil.

Ama hep aynı şey konuşuluyor. Mesela çağrı kardeş demiş ki "Mantığı olan insanların Duster'a off road yapar diyeceğini düşünmüyorum"

Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten. O konu da tartışıldı, insanlar Duster'ın sınırları, dayanıklılığı-dayanıksızlığı konusunda uzlaştı. Ama hatırlıyorum, bu ve benzeri yargılarıi siz aylar önce de dile getirmiştiniz. ;D

tyt.fan gibi orijinal yorum ve çıkışlar okumak istiyoruz. Banal tartışmalar, aylar önce çözümlenmiş konular üzerinde aynı kelamlar değil.

İnanıyorum ki hepiniz bu konuda yeteneklisiniz.

Madem diğer forumlarda pek hareket olmuyor, sizler de buralara takılıyorsunuz -ki güzel bir şey- burayı güzel esprilerle şenlendirin arkadaşlar.

tyt.fan, daha sık takıl buraya. ;D ;D ;D

Valla TYT Fan"ın "45 000 liram olsa DUSTER alacağıma, 30 binine vitara alırım,geri kalan 15 binine de benzin alırım.." esprisine çok gülmüştüm.Kim ne derse desin Murat beyin ısrarlı takibi konuyu buralara taşımıştır. ;) Duster"de çok emeği var yani. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri