Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

http://www.youtube.com/watch?v=VuAO5QHQhbY&feature=related

bide bu var ;D bayılıyorum şu super dutylere ya almak güven özveri ve tecrübe ister... hayaliyle yaşıyorum f350 nin ;D

videonun sonunda kükreye kükreye yardırıyor

tyt.fan' Alıntı:
350 lik galiba pickup arkasına sığar duster.o şekilde geçer.su kaplumbagası akrep fıkrası gibi

Ne demek "Duster buradan geçer mi". Yıkama ücreti sizden olursa tabi ki geçer ( 80 cm karda gidiyor ya ) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1iWOZiPOxt0&feature=related

burdan geçsin yeni duster alırım hemde full artıl full

darktreys' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=1iWOZiPOxt0&feature=related

burdan geçsin yeni duster alırım hemde full artıl full

navara ordan geçerse dustercılarda birleşip duster alır herhalde.bu videolardan anladığım maksat ordan geçmek değil galiba.muhallebi kıvamındaki çamuru mümkün olduğunca havuz dışına fışkırtmak amaç

tyt.fan' Alıntı:
hüseyin bey var sitede fotoğrafçı.sanırım onun bir defenderi vardı yarışan.bide kesik disco.traktör yardımıyla çıktılar sofular seyirci etabından.hemde full modifiye.wrangler geniş taban lastik le.fiorino büyük iddaa.discoyla görseydik.bir nefeste o parkuru akkafalarn buggysi ile tahincioğlunun buggysi geçmişti

evet benim V8 90 pikabım vardı sıkıdım dagatttım yeni bir araç hazırlicam eger vakit bulursam )))
bu arada ben hobi olarak çekiyorum sadece ....

dusterilker' Alıntı:
hiç denemedim valla :smiley: yemedi :smiley: bayağı hızlanıyor mecbur fren yapıyorsunuz....

sırf bu yüzden bir offroad aracı olmadığını söyleyebiliriz. arazi şanzımanı diye tutturmamızın sebebi, örneğin benim grand cherokee ile frene basmadan kayışdağından aşağı low1'de inebilmemdir.. Onun dışında 4 çeker bir araç olduğu için zaten bir çok zeminde (az çamur, asfalt üzeri kar, kum..) gerekeni yapıp sahibini üzmeyecektir.. daha fazla tartışacak da bir şey yok açıkçası :smiley:

keyifadami' Alıntı:
evet benim V8 90 pikabım vardı sıkıdım dagatttım yeni bir araç hazırlicam eger vakit bulursam )))

kafayımı ? ;D

keyifadami' Alıntı:

üstad adınızı ben geçirdim konu içinde.yarıştığınız aracı wrangler cup ta da seyretmiştim.sofular kumsalını fiat 1.3 araçla geçerim diyen bir defender sahibine zorluğunu anlatmak için sizin araçtan bahsettim.siz daha iyi izah edersiniz sanırım sahilköy kum etabını.arkadaşlar fiorino ile geçecek.yada duster la

tyt.fan' Alıntı:
üstad adınızı ben geçirdim konu içinde.yarıştığınız aracı wrangler cup ta da seyretmiştim.sofular kumsalını fiat 1.3 araçla geçerim diyen bir defender sahibine zorluğunu anlatmak için sizin araçtan bahsettim.siz daha iyi izah edersiniz sanırım sahilköy kum etabını.arkadaşlar fiorino ile geçecek.yada duster la

arkadaşlar geçerler !! sadece rüyalarında mümkün olabilir hehehehehehe

keyifadami' Alıntı:
hahahahaha evet kürsatcım kafayı hahahahahaha

duster sahipleri önümüzdeki yıl evros trophy e yada iğneada gezinize katılacak duster la araçlarına güvenleri o kadar tam.kürşad bey i bile ikna ettiler duster testi yapmaya

Yaw yeter arkadaşlar ne istiyorsunuz Duster'dan. O kadar video gördük, araç nerelerden geçmiş... Ucuz diye mi beğenmiyorsunuz. Malzeme kalitesini azıcık artırıp 100.000 TL fiyat koyarak satsalar beğenecekmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri