Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,183
biralogeg' Alıntı:
dostum saygılar 21 yıllık ambulans şoförüyüm toplamda 30 yıllık araç kullanıcısıyım aklına gelemeyecek sayıda araç kullandım ama ne hikmetse senin kadar profesyonel olamadım başarılarının devamını dilerim şu 200 220 km olayına gelince bence okadar hız yapma sonunda onları herdefasında biz taşımak zorunda kalıyoruz mutlu kal :smiley: ( buarada 5 yıl deffender ambulans kullandım )

bu cok guzel bir yorumdu...

izmirde boyle arkadaslar varmis bizim niye haberimiz yok...

Etiketler
Yahu siteyi turlamayalı böylesi faydalı konuları kaçırmaya başladım yaşlılık alametleri olsa gerek konuyu bi okuyup da geleyim işkembeden sallamış olmayalım neme lazım

İşte geldim abi sen aldırma zaten türkiye de ilk olmak zordur kıskananlar çatlasın abi bu arada hayattasın değilmi sonra kendi kendime konuştuğumu sanacaklar

konuyu baştan sona heyecanlı bir roman gibi okudum. adrenalin dolu bir roman :smiley: bazen heyecanlandım bazen üzüldüm bazende şaşırdım ama tek bişeyi merak ettim. konuyu yazan arkadaş halen marketten neden eve dönmedi :smiley:

oguz28' Alıntı:
konuyu baştan sona heyecanlı bir roman gibi okudum. adrenalin dolu bir roman :smiley: bazen heyecanlandım bazen üzüldüm bazende şaşırdım ama tek bişeyi merak ettim. konuyu yazan arkadaş halen marketten neden eve dönmedi :smiley:
220 ile gitti galiba duramamış olabilir :smiley:

Ynt: Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

TheDante' Alıntı:
Efsane konu oldu artık bu ;D

Bu arada atlamışım demiş idim ya yaşlılık alametleri fark ettim de ilk mesajınız bu konuya yazılmış nereden biliyorsunuz efsane olduğunu yoksa efsane geri mi?döndü yeni proce mi? var :smiley:

TheDante' Alıntı:
Efsane konu oldu artık bu ;D

dopamin' Alıntı:
Bu arada atlamışım demiş idim ya yaşlılık alametleri fark ettim de ilk mesajınız bu konuya yazılmış nereden biliyorsunuz efsane olduğunu yoksa efsane geri mi?döndü yeni proce mi? var :smiley:

Ömer bey çok iyi yakalamışsınız ilk mesaj ve efsane ;D nickname değişti demekki ???

daisuki' Alıntı:
Ömer bey çok iyi yakalamışsınız ilk mesaj ve efsane ;D nickname değişti demekki ???

;D Nick değişikliği yok,araç olmadığı için uzun zaman okumakla yetindim inş bundan sonra yazacağım birşeyler...

AL1820' Alıntı:
arkadaşım dustercilerle bir konuşsan, senin gibi karada uçarcasına giden birine
müritleri tarafından uçtuğu iddia edilen bir jip yakışır.
bu yorum fark edilirse burası allak bullak olur ona göre :smiley:

arkadaş nasa tarafından çağrılmış.o yüzden bi süre aramızda olamayacak.ilk türk uzay yolcusu olarak iş bulmuş.onların insandan önce ne olur diye denemek için kullandıkları denek yerine türk uzay araştırmasında direk arkadaşı yollayacaklar.nasılsa kafa olarak hazır .arkadaşımız için küçük bir adım.insanlık için bir trafik canavarından kurtuluş

Henüz bir teklif almadığı için küsmüş sanırsam ;D ;D ;D Bu video yu arkadaşa armağan edelim.

http://www.youtube.com/watch?v=rPNMPaC4Fng (Daha önce paylaşılmıştı ama olsun ) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR