Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,186
off road camiasındaki ustaların tozunu attıracaksınız sanırım..
offradda 200 basacak aracı bulduğunuzda baya bi seyirci potansiyeliniz olur sanırım bizede burdan haber verin sizi takip etmek bize zevk verecektir.... ;D ;D

Etiketler
:smiley:))ben bu arkadaşı s evdim şimdiden kitle oluşturmuş kendisine :smiley:) bide verdiğin linki izledim bu tip yarışa benzer yarış zaten yapılıyor istanbulda aracını kap gel birkaç ufak değişiklik yeter sanırım sana seni seve seve izlemeye gelirim birde o bideodaki araclar ne kadar maliyetle yapılıyor bir bakarsan seninde araca bi miktarda olsa masraf isteyeceğini görürsün ama azmini kaybetme eğer 2 aydır jeep biniyosan işi çözmüş s ayılırsın zaten senelerce binen var senin kadar yol gidemedi emin ol başarılarının devamını dilerim :smiley: sakın aramızdan ayrılma :smiley:

eskiden safari rallisi vardı offroad kadar kırıcıydı.binek otolar süper modifiyelerle düzde 200 anca basıyodu kokpitiçi kamera görüntülerde izlediğimiz.beyoff a gelsin bu uçan balon arkadaş.parkur yakınındaki maden ocaklarının yollarında 150 yapsın.70 bizden avans olsun 220 yapmış sayalım.biri kenan çarpışantürke ,hakkı ağaoğluna haber versin.onların pabucunu dama atacak galiba bu arkadaş

biralogeg' Alıntı:
kanımca arkadaşın aradığı şeyi buldum ben ofroad yerine trabzon a gitsin orda geleneksel formülaz yarışları oluyor mutlakaa bir takım onunla ilgilenecektir saygılarımla :-*
formulaz rizede yapılıyor. ama rizede böyle cesaretli pilot çok :smiley: adamlar frensiz tahta arabalarla yarışıyor bundan daha delicesi varmı :smiley:

yazının en başında bişe dikkatimi cekmişdi ama sormama fırsat kalmadı benmi yanlış okudum nedir 2 aydır jeep kullanıyorum diyosun ve herkesden iyiyim vs diyosun hiç düşündünmü senelerdir insanlar bu uğurda neler harcadı denedi bence sen önce bir yarış offroad gibi konuları bir araştır olur olmadıkca yazma zira sanki azda olsa haddini aşıyosun gibi geldi bana burdan hee ordan öyle değilse bilemem bide cesaret hapı falan kullanıyomusun ? hani öyle bir durum varsa boşuna yazmayalım

arkadaşım dustercilerle bir konuşsan, senin gibi karada uçarcasına giden birine
müritleri tarafından uçtuğu iddia edilen bir jip yakışır.

yıllarca nasıl insanların aklına gelmedi ilginç. 200 220 km.lerle ofroad yapmak.yeni bir konsept olsa gerek.maşallah maşallah....

darmunyan' Alıntı:
en son markete giderken görüldü arkadaş..öyle gazladınız ki nasıl gitti kim bilir.. :-\
markete dediyse sizde ayıp etmeyin şimdi yani.hem altında jeep olacak hemde türkiyedeki markete mi gidecek o hızla abd varıp gelirim demiştir arkadaşımız.hazır gitmişken bana da elma şekeri alsa da avunsam bari biraz olsun.zaten sıramı da taha'ya verdim canım sıkılır iyice ::smiley:

ARKADAŞLAR KISA BİR TAHLİL YAPMAK İSTİYORUM. ( Arkadaşın kendisini tanıttığı şekilde)
* Bu arkadaş banka müdür yardımcısı, büyük ihtimalle üniversite mezunu, bu hali ile zeki olduğunu kabul etmek gerekir zira banka yönetimlerine başka türlü giremezler,
* Hayatında çok fazla risk aldığını sanmıyorum. Bankacılar biraz daha sağlamcıdır. İşleri gereği alışkanlıkları yaşamlarının tüm yönlerinde çok sıkı bir yer tutar.

* Gelelim konu başlığı ve devamındaki yorumlara,

* Bu arkdaşa büyük ihtimalle can sıkıntısından hepinizi makaraya alıyor. Bizleri eğendirdiği gibi kendisi de çok eğleniyor. Şöyel düşünün, ilk konu başlığındaki yazısını okursanız. kendisini tanıtmasa bu kişinin ne iş yaptığı konusunda kafamada doğrudan sanayideki motor ustasının 14 yaşındaki çırağı derdim. Ama değil,

* Diğer ihtimal bu arkadaş gezenbilir ailesinden tanıdığımız birisi olma ihtimal yüksek. Hepimizle matrak geçtiği kadar kendisi de eğleniyor.

SAYGILARIMLA;

herkeze günaydın güzel bir pazar günü dileğiyle

arkadaş sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sayende pazar gününe güzel başladım yazdıklarını şimdi okudum en değme komedyene taş çıkartırsın.
Ankaraya gelen kızılırmak suyunda Dötaryum denilen bir zehir varmış arkadaş ta acaba bu sudanmı içmiş merak ettim :smiley:

HIZ+SÜRAT+ADRENALİN =KARACAAHMET MEZARLIĞI
BU SEBEPTEN ÖLENLERE ŞEHİT DEMİYORLAR AKILSIZ DİYORLAR..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR