koroglu1414
Zirve
burak mehmet' Alıntı:15 yıldır rakı içerim böyle kafa yapmadı bana,Siz ne içiyorsunuz ?
burak mehmet' Alıntı:15 yıldır rakı içerim böyle kafa yapmadı bana,Siz ne içiyorsunuz ?
GRANDCHEROKEE' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=Q4mAy9jo1x4&feature=relmfu
arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma
bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay seyler.. Vıdeodakı yol sartlarında performasnlı surusle o yarısta kapısmak yurek ve pılotluk ıster))
;D ;D ;D ;Dyasakşehir07' Alıntı:bu konudan iyi malzeme çıkar ama daha bazıları ya konuyu görmedi yada hala gülmeleri bitmedi ;D
ata036' Alıntı:günaydın beyler son durum ne oldu şimdi hala arayış içindemiyiz
merhaba lar konun gidişatı yazılanlar ve sizin verdiğiniz tepkileri gördükten sonra size kendi şartlarımla sponsor olmak istiyorum.sizin gibi birinin bu camiada cok ca konuşulacak işler yapacağına inanıyorum. 6-7 ekim tarihlerinde beykoz offroad kulübünün düzenlediği offroad oyunlarında çok farklı özelliklerde parkurlar var onlardan birinde benim arabam ile bir test sürüşü yapmak isterseniz. kendi imkanlarınızla buyurun gelin. anahtar kulüp binasındaGRANDCHEROKEE' Alıntı:Hocam selam... Bır haftasonu ınsallah Istanbul a gelecegım.. Parkurlarınızı gormek, sızlerle tanısmak ıstıyorum.. Arkadaslar 00 kapı numarasıyla deneme surusu de yapmamı saglayacak sanırım.. Zemını pek bozuk olmayan toprak parkurlar olursa, adrenalın ve hızı gosterebılırım.. Ancak camurlu ve batmalı parkur olursa, camura gırerım, ya batarız ya cıkarız.. Batarsam da aracın halatla cekılmesını ızlersınız.. Ama emın olun toprak ve zemını bozuk olmayan bır parkur olursa eger, ortalık toz duman olur,m zevklı bır surus olur
bende isterim bende isterim elma şekerimi alıp geliyorumxkirpix' Alıntı:merhaba lar konun gidişatı yazılanlar ve sizin verdiğiniz tepkileri gördükten sonra size kendi şartlarımla sponsor olmak istiyorum.sizin gibi birinin bu camiada cok ca konuşulacak işler yapacağına inanıyorum. 6-7 ekim tarihlerinde beykoz offroad kulübünün düzenlediği offroad oyunlarında çok farklı özelliklerde parkurlar var onlardan birinde benim arabam ile bir test sürüşü yapmak isterseniz. kendi imkanlarınızla buyurun gelin. anahtar kulüp binasında
yanıtınızı bekliyorum
dturan' Alıntı:ilginç bir konu ;D
Taha konunun içinde amerikan var offroad var sen ortalarda yoksun![]()
![]()
taha liste yapıyoruz sen üçüncü oldun şimdiye kadar copilt olmak isteyenlerin içinde. ;Dtahaozak' Alıntı:Daha yeni vakıf oldum konuyaEğer arkadaş kabul ederse bende co-pilotu olmak isterim, böyle bir fırsatı bana sunarsa çok minnettar kalırım.
yasakşehir07' Alıntı:taha liste yapıyoruz sen üçüncü oldun şimdiye kadar copilt olmak isteyenlerin içinde. ;D
olmaz olurmu sizler benden eskisin bu işte o yüzden ben sıramı sana veririm abim canın sağolsuntahaozak' Alıntı:Torpil işi burada yok mu?