Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,186

Etiketler
GRANDCHEROKEE' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=Q4mAy9jo1x4&feature=relmfu

arkadaslar , yukardakı lınke gırın bakın vıdeoya ; cesaretı olan olursa, bu tarzda bır yarıs duzenlenırse turkıye de, cıksın karsıma

bu yarıs camura jeepı saplayıp vıncle ya da halatla cekıp kurtarmaya benzemez.. bu seyler kolay seyler.. Vıdeodakı yol sartlarında performasnlı surusle o yarısta kapısmak yurek ve pılotluk ıster :smiley:))

Sen boşver elalemin yaptığını kendi videolarını koyda görelim ne kadar pilotsun

kanımca arkadaşın aradığı şeyi buldum ben ofroad yerine trabzon a gitsin orda geleneksel formülaz yarışları oluyor mutlakaa bir takım onunla ilgilenecektir saygılarımla :-*

Hocam selam... Bır haftasonu ınsallah Istanbul a gelecegım.. Parkurlarınızı gormek, sızlerle tanısmak ıstıyorum.. Arkadaslar 00 kapı numarasıyla deneme surusu de yapmamı saglayacak sanırım.. Zemını pek bozuk olmayan toprak parkurlar olursa, adrenalın ve hızı gosterebılırım.. Ancak camurlu ve batmalı parkur olursa, camura gırerım, ya batarız ya cıkarız.. Batarsam da aracın halatla cekılmesını ızlersınız.. Ama emın olun toprak ve zemını bozuk olmayan bır parkur olursa eger, ortalık toz duman olur,m zevklı bır surus olur

GRANDCHEROKEE' Alıntı:
Hocam selam... Bır haftasonu ınsallah Istanbul a gelecegım.. Parkurlarınızı gormek, sızlerle tanısmak ıstıyorum.. Arkadaslar 00 kapı numarasıyla deneme surusu de yapmamı saglayacak sanırım.. Zemını pek bozuk olmayan toprak parkurlar olursa, adrenalın ve hızı gosterebılırım.. Ancak camurlu ve batmalı parkur olursa, camura gırerım, ya batarız ya cıkarız.. Batarsam da aracın halatla cekılmesını ızlersınız.. Ama emın olun toprak ve zemını bozuk olmayan bır parkur olursa eger, ortalık toz duman olur,m zevklı bır surus olur
merhaba lar konun gidişatı yazılanlar ve sizin verdiğiniz tepkileri gördükten sonra size kendi şartlarımla sponsor olmak istiyorum.sizin gibi birinin bu camiada cok ca konuşulacak işler yapacağına inanıyorum. 6-7 ekim tarihlerinde beykoz offroad kulübünün düzenlediği offroad oyunlarında çok farklı özelliklerde parkurlar var onlardan birinde benim arabam ile bir test sürüşü yapmak isterseniz. kendi imkanlarınızla buyurun gelin. anahtar kulüp binasında

yanıtınızı bekliyorum

xkirpix' Alıntı:
merhaba lar konun gidişatı yazılanlar ve sizin verdiğiniz tepkileri gördükten sonra size kendi şartlarımla sponsor olmak istiyorum.sizin gibi birinin bu camiada cok ca konuşulacak işler yapacağına inanıyorum. 6-7 ekim tarihlerinde beykoz offroad kulübünün düzenlediği offroad oyunlarında çok farklı özelliklerde parkurlar var onlardan birinde benim arabam ile bir test sürüşü yapmak isterseniz. kendi imkanlarınızla buyurun gelin. anahtar kulüp binasında

yanıtınızı bekliyorum
bende isterim bende isterim elma şekerimi alıp geliyorum :D

dturan' Alıntı:
ilginç bir konu ;D
Taha konunun içinde amerikan var offroad var sen ortalarda yoksun :D :D

Daha yeni vakıf oldum konuya :smiley: Eğer arkadaş kabul ederse bende co-pilotu olmak isterim, böyle bir fırsatı bana sunarsa çok minnettar kalırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR