Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,245

Etiketler

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

KArdeş satıyor olmana üzüldüm gerçekten. Aracı Ender'den beri biliyor ve takip ediyorum. Kürşat'ın Ender'den alıp yapmaya başladığından beri takip ediyordum. Aracı senin almana çok sevinmiştim. Umarım yine senin gibi aracına iyi bakabilen ve hakkını verebilen birisi alır. Kardeş herkes senin gibi her seferinde altını yıkatıp, yağlarını kontrol etmiyor sonuçta. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Bol bol hava atar artık etrafına :smiley:

Anki' Alıntı:
KArdeş satıyor olmana üzüldüm gerçekten. Aracı Ender'den beri biliyor ve takip ediyorum. Kürşat'ın Ender'den alıp yapmaya başladığından beri takip ediyordum. Aracı senin almana çok sevinmiştim. Umarım yine senin gibi aracına iyi bakabilen ve hakkını verebilen birisi alır. Kardeş herkes senin gibi her seferinde altını yıkatıp, yağlarını kontrol etmiyor sonuçta. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Bol bol hava atar artık etrafına :smiley:

Vallaha kanka tüm geçmişini biliyoruz aracın. Ben de üzülüyorum ama satacaz :smiley:
Alan arkadaş hayrını görsün, o da iyi baksın işte :D
saol iyi dileklerin için, kankam benim :smiley:

Çağrı hayırdır yaw geçen gördüm aracını yanaşamadım yanınıza organizasyondan bakımlı araç insana iç çektirenlerden satma bence

hagurel' Alıntı:
Çağrı hayırdır yaw geçen gördüm aracını yanaşamadım yanınıza organizasyondan bakımlı araç insana iç çektirenlerden satma bence

Selam abi, niye yanaşamadın yahu...
Gelip deseydin ben Gezenbilir'den buyum falan, sohbet ederdik ne güzel...
Teşekkürler iyi dileklerin için, ama satmam gerek ;)

ata036' Alıntı:
güncel :(
satmana üzülüyorum ama ihtiyaç olunca bilirim o duyguyu

Saol Tarık'ım biliyorum dostum biliyorum.
Bizler araçlarıyla bütünleşmiş insanlarız. Satmama bende üzülüyorum ama bu araç yeni sahibinide en az bana verdiği kadar zevk verecek.
O yüzden sevinçliyim :smiley:

Diyenlere Hep Özeniyordum... Şimdi ben söylüyorum o sihirli kelimeyi...

GÜNCEL! :D

Çağrıcım hiç üzülme. Biz eşime eczane açarken her ikimizin aracını da satılığa çıkarttık. Çünkü işyeri yeni araba aldırır. Bir müddet arabaya binme veya ucuz binek arabaya bin. İleride işyeri para kazandırır. Satıyorum diye sakın üzülme, gör bak ileride işin sana yine araç aldırır... Bir büyüğüm söylemişti hala kulağıma küpedir : "Ev, araba dükkan açtırmaz ama iş yeri ev de aldırır araba da...! "

Hayırlı satışlar diliyorum. Alana da satana da hayırlı olsun şimdiden

Anki' Alıntı:
Çağrıcım hiç üzülme. Biz eşime eczane açarken her ikimizin aracını da satılığa çıkarttık. Çünkü işyeri yeni araba aldırır. Bir müddet arabaya binme veya ucuz binek arabaya bin. İleride işyeri para kazandırır. Satıyorum diye sakın üzülme, gör bak ileride işin sana yine araç aldırır... Bir büyüğüm söylemişti hala kulağıma küpedir : "Ev, araba dükkan açtırmaz ama iş yeri ev de aldırır araba da...! "

Hayırlı satışlar diliyorum. Alana da satana da hayırlı olsun şimdiden

Vay kankam benim. Zaten binek aracım var. Her türlü kesiyor ayağımı yerden.
Bu aracı çok seviyorum sadece, yoksa iş herşeyden önemli biliyorum.
Bakalım bir kaç kişi ciddi düşünüyor.
Uzun süre satılıkta kalacağını düşünmüyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR