apollo7474
TOYOTA L.C. VX 80
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8
Güzel olmuş.
Güzel olmuş.
apollo7474' Alıntı:Güzel olmuş.
BOBO' Alıntı:Abicim bu araca ne yapsan yakisiyor
Anki' Alıntı:KArdeş satıyor olmana üzüldüm gerçekten. Aracı Ender'den beri biliyor ve takip ediyorum. Kürşat'ın Ender'den alıp yapmaya başladığından beri takip ediyordum. Aracı senin almana çok sevinmiştim. Umarım yine senin gibi aracına iyi bakabilen ve hakkını verebilen birisi alır. Kardeş herkes senin gibi her seferinde altını yıkatıp, yağlarını kontrol etmiyor sonuçta. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Bol bol hava atar artık etrafına![]()
Adnan Çetinel' Alıntı:walla yakışıyor, maşallah
ict3055' Alıntı:Land Rover kankam Boru mu
Önüne Boru koy gene yakışıyor işte![]()
hagurel' Alıntı:Çağrı hayırdır yaw geçen gördüm aracını yanaşamadım yanınıza organizasyondan bakımlı araç insana iç çektirenlerden satma bence
ata036' Alıntı:güncel![]()
satmana üzülüyorum ama ihtiyaç olunca bilirim o duyguyu
Anki' Alıntı:Çağrıcım hiç üzülme. Biz eşime eczane açarken her ikimizin aracını da satılığa çıkarttık. Çünkü işyeri yeni araba aldırır. Bir müddet arabaya binme veya ucuz binek arabaya bin. İleride işyeri para kazandırır. Satıyorum diye sakın üzülme, gör bak ileride işin sana yine araç aldırır... Bir büyüğüm söylemişti hala kulağıma küpedir : "Ev, araba dükkan açtırmaz ama iş yeri ev de aldırır araba da...! "
Hayırlı satışlar diliyorum. Alana da satana da hayırlı olsun şimdiden