Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,112

Etiketler
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

apollo7474' Alıntı:
Ben Cabbarı almadan önce satılığa çıkarmış olsan,şimdiye kimseye bırakmazdım senin aracı.

Abicim bu işler nasip işi.
Cabbar'ı takip ediyorum, gerçekten çok güzel makina, sizde özene özene yapıyorsunuz.
Umarım bundan daha güzel bir canavar olacak ileride...

Çağrı yakıt ve vergi durumu nasıl senin aracın soran olursa kaçırılacak araç değil canlısını gördüğümden diyorum kendini farkettiriyor

hagurel' Alıntı:
Çağrı yakıt ve vergi durumu nasıl senin aracın soran olursa kaçırılacak araç değil canlısını gördüğümden diyorum kendini farkettiriyor

Abicim uzun yolda 550-600 arası yakar;
90-100Km sabit hızda...

Diğerleri kullanıma bağlı olduğu için bir şey diyemem...

Verigisi ucuz ;)

içime doğuyor sanki 7 saatmi desem 7 günmü desem bilemedim az kaldı sahibi yola düşmüş geliyormu ne :D :D

ata036' Alıntı:
içime doğuyor sanki 7 saatmi desem 7 günmü desem bilemedim az kaldı sahibi yola düşmüş geliyormu ne :D :D

hahahaha Canımsın :D
Hayırlısı neyse o olsun kankacığım ;)

GÜNCEELL
ya arkadaş uğraştırma bizi gel al adam iş kuracak bizimde onun kuracağı işe ihtiyacımız var hadi ama :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri