Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,246
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

ata036' Alıntı:
oo bu olmadı şimdi kardeşim bu kadar sevdiğin aracı satmana üzüldüm valla
çok beğendiğim bi araçtı ne diyim alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun 10 numara araç inşallah aramızdan değerini bilecek bir dostumuza gider

Kankam benim ne yalan söyleyeyim benimde istediğim o.
Tanıdığımız bildiğimiz bir abimize gider umarımda, bizde devam ederiz Disco'yu izlemeye :D

Etiketler

mdr' Alıntı:
Çagrıcıgım;

aracı mecbur kaldıgın için satmana üzüldüm.

Yakınen gören biri olarak dosta gidecek araç derim..

İsmail abi Merhaba,
Araya işler girdi görüşemez olduk.
Araçlar gelip geçer, dostluk abilik baki kalır...
Senin gibi titiz birinden bu yorumu duymak sevindirdi beni.

Tempus' Alıntı:
Yok malesef firma battı , bende Hüma otonun elinde şansa stokda kalan sonuncuyu almıştım bu araç için :smiley:

Valla araç şuan sanayide;
O tampon üzerine A barı yaptırıyorum.
Bende merak ediyorum, acısı çok dar olduğu için zor bir çalışma olacak, bakalım yerleştirebilecekmiyiz...
Şaseden de bağlanmıyor, çeki noktaları nedeniyle...

Çağrı kardeşim, ortağım, muhteşem aracını satmana çok üzüldüm. Güzel günleri bizlere yaşatan bu aracın konforu ve performansına diyecek söz bulamıyorum. Aracını üzülerek sattığını biliyorum. Neredeyse çocuğun gibi olmuştu. Hayırlısıysa ilerde tekrar Disco sahibi olabiliriz. Alacak olan arkadaşın sorunsuz ve kolay kolay bulunamayacak bir araca sahip olacağını belirtmek isterim. Şimdiden hayırlı olsun...

baranglr' Alıntı:
Çağrı kardeşim, ortağım, muhteşem aracını satmana çok üzüldüm. Güzel günleri bizlere yaşatan bu aracın konforu ve performansına diyecek söz bulamıyorum. Aracını üzülerek sattığını biliyorum. Neredeyse çocuğun gibi olmuştu. Hayırlısıysa ilerde tekrar Disco sahibi olabiliriz. Alacak olan arkadaşın sorunsuz ve kolay kolay bulunamayacak bir araca sahip olacağını belirtmek isterim. Şimdiden hayırlı olsun...

Saol kankam, sıkıntı yok...
Başka oyuncak alırız kendimize ilerde... :D

Aracın ön tampon işini bitirdim.
Tampona iki tane hella 700ff sis farı takıldı.
Far kaşları ve A bar yapıldı tampon üzerine.
Resimlerini yarın eklerim buraya...

özen gösterildiği ve baya emek harcandığı belli...hayırlı satışlar...

Aracın ön tamponuna ek ilave yapımı...

IMAG0125.png

IMAG0128.png

IMAG0137.png

IMAG0140.png

Tampondan sonra direk kampa gittiğim için bitmiş halinin temiz resimleri yok, şimdilik bu var elimde.
Ön tampona A bar ve yan korumalar yapıldı. Far kaşları yapıldı.
Hella 700 FF iki tane sis farı takıldı ve Land Rover korumaları sislerin üzerine takıldı.

asq1.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR