Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,246
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

vx80 e sataşmayın tartışmasız harika araçtır. gelmiş geçmiş o sınıf ve kasa ebatlarında üretilmiş en iyi araçdır. tek kötü yanı ülkemizde az olması ve piyasasının suni olarak şişirilmesidir. Artık vx80 lere 37 lastik takmaya başladık. Disco 1 in yürür aksamı 33 üstünde çok zorlanır ve kırmaya başlar. İki araç arasında sınıf ve büyük malzeme kalitesi farkı var.

Disco 1 v8 ler ise daha dar ve kısa, v8 motor, 100" şasi ile ormanlıka razide ve off roadda ebat itibarı ile vx80 e göre avantajlıdır. Vx80 e göre alım maliyeti , modifiye maliyeti ucuzdur. Her parçasını ve her modifiye ekipmanını 1 saat içinde temin edebilirnisiz. Vx80 için yurtdışından ısmarlarsınız beklersiniz 1-3 ay.

iki aracında avantajları dezavantajları var. iki aracada sahip oldum iksinide modifiye ettim ikisinide arazide kullandım :smiley:

30 000 tl param varsa ve sert off roadda yapayım diyorsan disco 1 v8 ideal araçdır. Benzer işleri yapıcak bir vx80 için 60 000 tl leri gözden çıkartmak gerekir.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
vx80 e sataşmayın tartışmasız harika araçtır. gelmiş geçmiş o sınıf ve kasa ebatlarında üretilmiş en iyi araçdır. tek kötü yanı ülkemizde az olması ve piyasasının suni olarak şişirilmesidir. Artık vx80 lere 37 lastik takmaya başladık. Disco 1 in yürür aksamı 33 üstünde çok zorlanır ve kırmaya başlar. İki araç arasında sınıf ve büyük malzeme kalitesi farkı var.

Disco 1 v8 ler ise daha dar ve kısa, v8 motor, 100" şasi ile ormanlıka razide ve off roadda ebat itibarı ile vx80 e göre avantajlıdır. Vx80 e göre alım maliyeti , modifiye maliyeti ucuzdur. Her parçasını ve her modifiye ekipmanını 1 saat içinde temin edebilirnisiz. Vx80 için yurtdışından ısmarlarsınız beklersiniz 1-3 ay.

iki aracında avantajları dezavantajları var. iki aracada sahip oldum iksinide modifiye ettim ikisinide arazide kullandım :smiley:

30 000 tl param varsa ve sert off roadda yapayım diyorsan disco 1 v8 ideal araçdır. Benzer işleri yapıcak bir vx80 için 60 000 tl leri gözden çıkartmak gerekir.

Sataşan yok ki, aynı şeyi diyoruz.
biri 60.000; diğeri 30.000
Mukayeseye gerek yok... bu yüzden :D

Çağrı cım hayırlı olur inşallah.

Bize az liderlik etmedi bu delikanlı bize Bolu Dağlarında...
Umarım bizim çevremizde kalır da bir Lr den kopmayız.

Benim çektiğim bir foto ile şenledirelim burayı...

[attachment=1]

260038_10150232364858878_565043877_7467900_6677717_n.jpg

Müthiş bir ön tamponu vardır Scorpion Racing in iflas etmeden önce ürettiği ;D

ARB de dahil 5 aracımda türlü türlü ön tampon kullandım. Bu açık ara en iyisiydi.

Tempus' Alıntı:

ARB de dahil 5 aracımda türlü türlü ön tampon kullandım. Bu açık ara en iyisiydi.

Yapma Kürşad artık bulamazmıyız bu tampondan. Bence de Disco ya en çok yakışan bu.

BOBO' Alıntı:
Çağrı cım hayırlı olur inşallah.

Bize az liderlik etmedi bu delikanlı bize Bolu Dağlarında...
Umarım bizim çevremizde kalır da bir Lr den kopmayız.

Benim çektiğim bir foto ile şenledirelim burayı...

[attachment=1]

Canım kankam benim, seninle çok kamp attık beraber...

Bende koyayım bir tane senin çektiklerinden.
En sevdiklerimdendir :smiley:

ALADAGLARSUBAT2011113.png

Tempus' Alıntı:

Açısı mükemmel olduğu kadar, sağlamlığıda mükemmel bir tampon...
Harbi helal olsun Scorpion Racing'e...

Çağrı kardeşim hayırlı satışlar..
Gözün gibi baktığın ve profosyenel ellerde toplanmış bir aracın satılması özellikle bizim kulübümüzden gitmesi bizi üzer.
Kulüp içinde kalması için elimizden geleni yapalım..

oo bu olmadı şimdi kardeşim bu kadar sevdiğin aracı satmana üzüldüm valla
çok beğendiğim bi araçtı ne diyim alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun 10 numara araç inşallah aramızdan değerini bilecek bir dostumuza gider

BOBO' Alıntı:
Yapma Kürşad artık bulamazmıyız bu tampondan. Bence de Disco ya en çok yakışan bu.

Yok malesef firma battı , bende Hüma otonun elinde şansa stokda kalan sonuncuyu almıştım bu araç için :smiley:

Çagrıcıgım;

aracı mecbur kaldıgın için satmana üzüldüm.

Yakınen gören biri olarak dosta gidecek araç derim..

grip olup ilanı gördüm iyikide grip olup evde yatmışım gördüğüm iyi oldu ;D

jumanji14' Alıntı:
Çağrı kardeşim hayırlı satışlar..
Gözün gibi baktığın ve profosyenel ellerde toplanmış bir aracın satılması özellikle bizim kulübümüzden gitmesi bizi üzer.
Kulüp içinde kalması için elimizden geleni yapalım..

Başkanım teşekkürler.
İş daha önemli, ben daha çok para kazanayım, daha iyilerini yaparız beraber...
Boloff' a da bu yakışır zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR