Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,581
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

blacklotus' Alıntı:
http://www.snorkels.com.au/p/931582/airflow-snorkel-kit-nissan-terrano-ii.html ....Snorkel kitleri bu sitede varmış.
http://www.snorkels.ashop.com.au/g/30359/freight-shipping.html .... Aynı site 95$'a gönderiyor Türkiye'ye.

teşekkürler paylaşımınız için ; aylardır bunu arıyorum

Etiketler

erhan bey çok güzel söylemişsiniz de işte parayı değilde işini seven ustayı nerden bulacağız mesele orda isim telefon verecek arkadaş yokmu land ciler suzikiciler çok iyi koordine oluyor ve birbirine destek oluyor ve ben nissan ın performansın dan çok memnun olmamama rağmen bu parça sorunu nedeni ve usta bulamamaktan soğudum land mi alsam diye düşünür oldum bir sinyalini bile bulamıyorsak yarın ciddi bir sorun olduğunda ne yapacağız bilmiyorum ve bu forumda kimse kimse ye yardımcı olmuyor :(

) Selçuk RAHATLAR ADANA OFROAD GRUBU 97 2.7 TDI
2 ) Murat BERBER BURSA ( B.A.S.K ) 97 2.4 i 3 kapı
3 ) Ali YERTUT BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı
4 ) Mesut ATAÇ BURSA ( B.A.S.K. ) 98 2.7 TDI 3 kapı
5 ) Burak BAYRAKTAR BURSA ( B.A.S.K.) 98 2.7 TDI 3 kapı
6 ) Ömer BURÇ BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı
7 ) Erhan ANKARA 97 2.4 i 5 kapı
8 ) Tuncer ANKARA 01 2.7 TDI
9 ) Taner Bulut İstanbul Bağımsız 00 2.7 TDI
10) Mesut UYAR SİLİFKE 99 2.7 TDI
11) Melih Uslu İZMİR 97 2,4 i 3 kapı
12) cem 98 2.7 TDI 5 kapı
13-lewento1973(levent) istanbul bağımsız 2001 2.7td 5 kapı

lewento1973' Alıntı:
erhan bey çok güzel söylemişsiniz de işte parayı değilde işini seven ustayı nerden bulacağız mesele orda isim telefon verecek arkadaş yokmu land ciler suzikiciler çok iyi koordine oluyor ve birbirine destek oluyor ve ben nissan ın performansın dan çok memnun olmamama rağmen bu parça sorunu nedeni ve usta bulamamaktan soğudum land mi alsam diye düşünür oldum bir sinyalini bile bulamıyorsak yarın ciddi bir sorun olduğunda ne yapacağız bilmiyorum ve bu forumda kimse kimse ye yardımcı olmuyor :(

ben geçen sene defender'ımı satıp bir süre sonra terrano aldım ; dediğiniz gibi land rover sayfasında mükemmel bilgi paylaşımı var buradaki paylaşımın çok az olmasını bende ilk başlarda yadırgadım fakat sadece defender sayfasını kullanan arkadaşların sayısı tüm nissan sayfalarını kullanan arkadaşlardan daha fazla ; usta konusunda tabiki yardımcı olmak isteriz ama ankara , adana ve silifke gibi farklı yerlerde olunca yerel ustalarımızla çalışmak zorunda kalıyoruz buradada yapabileceğimiz en iyi şeyin benzer arızaların basit çözümlerini birbirimizle paylaşarak ustalarımızı aydınlatmak olacağını düşünüyorum ; sizde aracınızdaki arızayı detaylı yazarsanız bildiklerimizi yine paylaşırız zaten şunun şurasında toplasan 15 kişi olamıyoruz bari 5-6 kişi birbirimize destek olalım

öncelikle ilginize çok teşekkür ederim benim aracımda ki sorun 4 çeker devreye girmiyor alırken götürdüğüm usta sorun yok alabilirsin dedi aldım ilk riva da kumda kaldım beni çeken defender ın sahibi önceden kendisindede terrano olduğunu dört çeker de sorun olduğunu söylemişti tamirciye götürdüm baktı sorun yok abi dedi ve en son boluda kaldım ve ereğli den bir arkadaş poryo kilitlerinde sorun vardır dedi bende istanbulda 4*4 ten anlayan usta bilmiyorum işin özü 4 çeker çalışmıyor ön teker ler dönmüyor şimdiden teşekkür ederim

selam arkdaslar biraz uzak kaldım işlerden fırsat bulup pek giremiyorum..
gittigidiyorda dolasırken stop lambası buldum serviste 250 tl civarında burda fiyatı çok uygun..

http://urun.gittigidiyor.com/Nissan-Pathfinder-Terrano-1996-2002-stop-lambasi_W0QQidZZ36149959

Merhaba Zeuss,
Kullandığım lastik resmi ekteki gibidir.

DSC00846.jpg

DSC00847.jpg

dromer' Alıntı:
Terrano 2 OFF-ROAD kabiliyeti
http://www.youtube.com/watch?v=kxGBWBm_ccs&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=l8Br7PTEM4s&NR=1

Paylaşım için Teşekürler.

Arkadaslar, 2005 model full donanimli Nissan terrano 3.0 Di Turbo aracimi satiyorum. Ilgilenenler sahibinden.com sayfasinda asagidaki ilan numarasiyla araci bulabilirler.
İlan no: #52005287

Selamlar
Arkadaşlar nissan terrano II 3.0 DI kısa kasası satılık varmı.
Teşekürler.

2005_nissan_terrano_ii-pic-4530815740315192624[1].jpg

lewento1973' Alıntı:
) Selçuk RAHATLAR ADANA OFROAD GRUBU 97 2.7 TDI
2 ) Murat BERBER BURSA ( B.A.S.K ) 97 2.4 i 3 kapı
3 ) Ali YERTUT BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı
4 ) Mesut ATAÇ BURSA ( B.A.S.K. ) 98 2.7 TDI 3 kapı
5 ) Burak BAYRAKTAR BURSA ( B.A.S.K.) 98 2.7 TDI 3 kapı
6 ) Ömer BURÇ BURSA ( B.A.S.K.) 97 2.4 i 3 kapı
7 ) Erhan ANKARA 97 2.4 i 5 kapı
8 ) Tuncer ANKARA 01 2.7 TDI
9 ) Taner Bulut İstanbul Bağımsız 00 2.7 TDI
10) Mesut UYAR SİLİFKE 99 2.7 TDI
11) Melih Uslu İZMİR 97 2,4 i 3 kapı
12) cem 98 2.7 TDI 5 kapı
13-lewento1973(levent) istanbul bağımsız 2001 2.7td 5 kapı

14) Ercan İstanbul-Bağımsız 98 2.4i 5K

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG-20110722-00339.jpg

IMG-20110725-00351.jpg

xIMG-20110709-00296.jpg

xIMG-20110725-00355.jpg

Arkadaşlar, herkese merhaba

Ben Alim, Fethiye'den yazıyorum. Koyu yeşil rengi Nissan Terrano II 2.7 TDi, otomatik vites, 5 kapılı, dizel 2001 modeli araç sahibiyim. Arabamdan çok mennumdum, dağlara çıkıp geziyorduk.

Maalesef dün gece Köyceğiz civarında bir kaza geçirdim. Aracın sağ ön tarafımdan bir ineği çarptım ve aracım ön kaporta kısmıları hasar geldi.

Allah korudu ki ben ve eşime bir yarar almadan kurtulduk.

Bugün arabamı Fethiye'e çektim ve şimdilik ustaların çıkardığı ilk hasar listesi aşağıda, orjinal parçalar çok pahalı olduğundan, mümkün olduğu kadar parçalar temiz çıkma veya uygun fiyatlı yan sanayi ürünlerle aracıma toparlamak istiyorum.

Eğer sizin bildiğiniz parçacılar varsa, lütfen bana bilgilendirir mısınız.

Saygılar,

Alim

Nissan Terrano II 2.7 TDi parça listesi

1. Ön kaput
2. Ön tampon
3. Ön kaporta ayakları (sağ-sol)
4. Ön tampon iç demiri
5. Sağ ön çamurluk metal
6. Sağ ön çamurluk, teker üstü plastik, gümüşi rengi
7. Ön far yıkama fiskiyesi - sağ-sol
8. Sağ dış dikiz aynası elektrikli
9. Elektrikli sağ far komple
10. Ön sinyal sağ-sol
11. Klima fan motoru
12. Ön pancur
13. Motor yedek su deposu
14. Cam silecek giriş ağzı ve deposu
15. Radyatör
16. Radyatör davlumbazı
17. Radyatör üs hortum
18. Direksiyon pompa kasnağı
19. Pervane ve fanı

Terrano.jpg

alim bey öncelikle geçmişolsun

parça listenizi print ettim arkadaşa sorayım elinde olan parçaları buradan size yazarım

Erhan bey ve Mesut bey, çok sağ olun.

İnşallah hiç kimsenin başına gelmez. Hayat çok anlık, saniyelik bir zamanda ölüm ve yaşam arasındasınız.

Bende şu anda orijinal ve çıkma parçalar araştırıyorum. Umarım uygun fiyata toparlanır en kısa zamanda.

Hepinize iyi sürüşle.

Alim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR