erdal484
HAOFFROAD
Serdar abi jantlar süper uymus resimi bi ara çevir
GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Erdal ama çeviremedi m resmiSerdar abi jantlar süper uymus resimi bi ara çevir
3 gundur kullaniyorum ilk arabam uno du una dansonra tabi kamyon gibi oldu park etmek sikinti su anda unoyu 30 tl lik gaz aliyordum fullniyordu buna 50 tl lik aldim ibre cok hafif oynadi)depo bostu su anda 97 km oldu kirmiziya yaklsti 98 .odel manuel.
Terrano ile ilgili en aktik en dolu bilgiler burda ama bi face sayfmiz olsa daha guzel daha hizli bilgi paasimi olur sanki var ama aktiflik yok facede
Arkadaşlar Merhaba ;
Denizli'de yaşayan bir arkadaşınız olarak uzun zamandır forumu kayıt olmadan takip ediyordum ve bilgi ve paylaşımlarınızdan çok yararlandım ... Yaklaşık 3 Ay önce Terrano II (2000 Model) alarak bir nevi aranıza katıldım...
Şanssızlık ve bilgisizlik eseri kaçak yakıt nedeniyle Enjektör Pompası ve Motoru komple sıfırdan yaptırmak zorunda kaldım ... Uzun süre kullanmak istediğim için masraftan kaçınmayarak yaklaşık 8,500 TL harcayarak tamamen sıfırladım... Araç km'si şu an 282,000 km ama motor ve pompa sıfır....
İhtiyaç duyan arkadaşlarla tecrübelerimi paylaşmak isterim, Ayrıca aşağıdaki linke TERRANO R20 (TD27) Servis Klavuzunu yükledim , İngilizce bien arkadaşlar istifade edebilir diye düşünüyorum... Hepinize selamlar...
TERRANO II (R20) (TD27) OTOMATİK VİTES VE MANUEL VİTES SERVİS ONARIM KLAVUZU