Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,214
Benzinli lpg li araç sevmediğim için bu fiyat aralığında otomatik dizel araç sadece terrano diyebilirim. Ben ciddi anlamda ekspertizini yaptırdığım halde yukarıda yazdığım başıma geldi. Biraz da kısmet meselesi nihayetinde 16 yaşında araç illaki metal yorgunluğu var.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korando verseydik )

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
merhaba arkadaşlar 2001 otomatik bir terranom var aracımda 4. vitese geçmeme sorunu yaşıyorum. şansıman yagı yeni ve seviyesi tam vites geçişlerinde hiç sorun yok vites geçişlerini hissterttrmiyor vuruntu mekanık ses araçta kasma yavaş kalkma gibi hiç bir durum söz konusu değil lakın tek sorun 4 vitese geçmiyor. bilgisi olan burda paylaşırsa ssevinirim.
4. Vites geçişini sağlayan selenoid'in değişimi gerekir. Ayrıca tablanın sökülüp tüm yağ basınç yollarının ve kagıt sızdırmazlarla diyaframın da temizlenmesi gerekir.

Siz en iyisi aracınızı işi otomatik şanzuman tamiri olan bir ustaya götürünüz....

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad sen sang yong reklam müdürü falansın sanırım mutfak robotu yazsalar hemen korando actyon sport falan diye başlıyon reklama
Güzel kazandırıyosa bayilik alıyım senden bütün forumlarda ktif olurum
Avukatım hocam gece gece bi trol yapalım umarim telefonun sesi de aciktir uyanmisindir

Avukatım o kadar az uyurumki ben uyuduğum zaman da uyanmam bende onu diyorum kimin avukatısın sang yong mu
Kimsenin avukatı değilim , ama sang yong degil ssangyong olacak bak yine avukatlik yaptirdini, ssler nissan terranodan da iyidir.o fiyat araliginda arac yok demis f/p olayını bizim millet pek bilmez gider i phone alir kaziklatir kendini asus var almaz(bende ikisi de var asus f/p daha iyi) buna ekonomide davranışal iktisat denir ya da abiyane tabirle marka fetişliği ya da kazinlama psikolojisi, otomotivde de boyledir . Mercedes cinde onden cekisli araba (önceden cekisli pahali araba mi olur ) toplattiriyor bi logo al sana mercedes skoda oktavyadan düşük bir arabayı iki oktavya parasina satıyor neden "Mercedes abi " terrano komple ispanyollar tarafindan dizayn edilmis ve ispanyada uretilmis nissanin avrupaya itelemesi bir arac adi nissan o kadar ama nissan mi abi nissan o zaman yola devam

Kimsenin avukatı değilim , ama sang yong degil ssangyong olacak bak yine avukatlik yaptirdini, ssler nissan terranodan da iyidir.o fiyat araliginda arac yok demis f/p olayını bizim millet pek bilmez gider i phone alir kaziklatir kendini asus var almaz(bende ikisi de var asus f/p daha iyi) buna ekonomide davranışal iktisat denir ya da abiyane tabirle marka fetişliği ya da kazinlama psikolojisi, otomotivde de boyledir . Mercedes cinde onden cekisli araba (önceden cekisli pahali araba mi olur ) toplattiriyor bi logo al sana mercedes skoda oktavyadan düşük bir arabayı iki oktavya parasina satıyor neden "Mercedes abi " terrano komple ispanyollar tarafindan dizayn edilmis ve ispanyada uretilmis nissanin avrupaya itelemesi bir arac adi nissan o kadar ama nissan mi abi nissan o zaman yola devam

Avukatım iyilik görecelidir bence sen kendi bu konuda hakim görüyosun (fazlasıyla direttiğin için)..ayrıca senin ss yi okunuşuyla yazdım bunlara takılmayalım,yazdığın yazıda onlarca imla hatası var uykusuzluğuna veriyorum yoksa avukatıma yakışmaz..haa bu arada asus samsung falan filan android değilmi marka önemli değil elmayla kıyaslanmaz

-30 ofset jantlar boya da
uploadfromtaptalk1461341220960.jpg

Avukat bey nasılsınız önce benim defenderi toprağa gömdünüz :D sıra Nissan'a geldi :D :D fırsat bulsam ssangyong bayisine gidecem bakacam bu Kore araçlarına :smiley:

Avukat bey nasılsınız önce benim defenderi toprağa gömdünüz :D sıra Nissan'a geldi :D :D fırsat bulsam ssangyong bayisine gidecem bakacam bu Kore araçlarına :smiley:
Bak tabi abi araba neymis konfor vs bi etüd etmis olursunuz ben de bir seneye korandoyu satip actyon alip off roada kosmayi dusunuyorum , belki korandoyu satmam namussuzun sekli hosuma gidiyor tam bir retro bi de common rail oliverseymis ....

Actyon kısa kasa ve adam olur ben actyon sportunu 0 alip 3 senede 120 bin. Km yaptim on numara motor vardi araba halen annemde bir araba 3. Viteste yolda giderken patiye kalir mi kalir 141 hp 330 tork olunca

Actyon nun kafamda sekli cikti aslinda on tampon direk iptal arka kalabilir camur oluklari geniş tcs li var mi onu arastiriyorum 8afbfd179b74b72d413771469700195a.jpg 91183c8e7655ff30eac891d994cabe87.jpg c0b8f259a5d694d2e41b1c03e195d442.jpg

Hem asfalt hem arazi bisey yapicam hard offrodu unimogla yapiyoz zaten )

4. Vites geçişini sağlayan selenoid'in değişimi gerekir. Ayrıca tablanın sökülüp tüm yağ basınç yollarının ve kagıt sızdırmazlarla diyaframın da temizlenmesi gerekir.

Siz en iyisi aracınızı işi otomatik şanzuman tamiri olan bir ustaya götürünüz....

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevabın için teşekkür ederim bu konuda bildiğiniz işin ehli bir otomatik vites ustası varmı varsa telefon bilgiside yazarsanız sevinirim. ayrıca motor kaputualtında ön sag çamurluk üstünde bulunan sigorta kutularının üstündeki şigorta şema resimlerim silinmiş bu sigorta kutusunun üsten çekilmiş fotografını paylaşabilirmisiniz.

Bf mt ler arabaya eziyetten baska birsey degil sesli sert yakiti deli gibi artiyor hic iyi lastik degil

Haftasonu uzun yol yaptım test ettim size katılıyorum
Konforlu araba traktör oldu resmen
Falken wildpeak at veya kumho at51 ikisinden birini tercih edeceğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR