Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,201
Herkes3 merhaba yaklaşık 6 aydır nissan terrano 3.0 kullanıcısıyım,forumda yazıları aracı almadan önce takip etmeye başlamıştım.Öncelikle bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Gelelim üyelik oluşturup soru sorma sebebime
Aracımında yaklaşık bir aydır 2.000 devir üstünde çok yüksek bir tekleme ve mazot yakamama veya mazot gelmemesi tarzı bir problem var.Aracı çalıştırdıktan 20 30 dakika sonra(araç ısındıktan sonra)başlıyor bu problem ve sürmeye devam ettikçe daha düşük devirlerde de aynı sorun oluyor.
Problemi daha detayli anlatmak gerekirse araçtan kesik kesik öksürmeye yakın bir ses geliyor,gaza bassam da araç ivme almıyor.Aynı sorun araç bosta iken de 2000 devire çıkınca yaşanıyor.
Aracı nissanlara bakan bir ustaya gösterdim araci bilgisayara bağlayıp uzun süre turbo vs herseye baktı sonunda aracta bir problem olmadığını sorunun mazot pompasından kaynaklanabilecegini söyledi.Pompaci boch servisine gittim 750 tl ile 2500 tl arasinda değişebilir bir masrafi olduğunu soyledi (pompaya bakmadan).
Sizce başka bir problem olabilir mi?(elektrik arızası vs)
Malum çoğu zaman başımıza gelen bir durum,basit bir problemin algilananamasi neticesinde 2-3 bin masraf ama problemde düzelme yok.
Pompaciya baktirmadan önce sizlerin görüşlerini almak istedim
Şimdiden teşekkürler
Akışmetre kontrol edildi mi ? Balata spreyi ile uzak mesafeden püskürterek temizleyin. Sonra tekrar gözlemleyin.
Birde krank pozisyon sensoru var. Onu da wd40 ile temizleyin. Sensor kontrollerinden sonra pompa kontrolü yaptırın.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Evet arkadaşlar benim Terrano maceram maalesef tatsız şekilde bitiyor... Motor yapılmıştı ancak şu an 3 piston çalışıyor , 4. piston tak tak vuruyor...
3,000 TL civarı masraf çıkardılar...

Bu haliyle satıyorum (Motor ve Kozmetiğe yaptığım masraflar boşa gitti) ... Aracın bana maliyeti 31,000 TL !

En son 17,500 TL gibi bir fiyata bırakacağım...
İlgilenen arkadaşlar için sahibinden ilan no : 328179553
İlan Kardeşim adına , bana ulaşmak isterseniz : 0 542 236 2241 (Recep)

2000 Nissan Terrano 2.7 TDI 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 328179553

Çevrenizdekilere duyurursanız sevinirim , alacak arkadaşa ekstra enjektör, fan termiği , yedek kayışlar v.b. yedek parçaları da hediye edeceğim...

Selamlar

merhabalar
bende grand vitara yada 2005 3.0 terranao almak istiyordum fakat forumu komple okudunca o kadar hevesli olan kişilerin araçlarını sattığı görünce teredüt ettim. şu an bende 2009 xtrail var bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

galiba herhes aracını satmış :(
Valla ben 1.5 snedir gayet keyifle kullanıyorum. 17 yaşında olan aracım 17 yaşındaki bir araa göre gayet diri, arada ufak-tefe problemler çıkıyor tabii ki ama bu normal. Mesela 3 hafta önce dağda 4x2 bir araç (jip, binek araç değil, marka yazmıyorum ayıp olmasın) tırmanamayınca onu da kendimi de gayet dik ve gevek zemine sahip bir yokuşta 4L modunda sürükleye sürükleye çıktım. Aracımı seviyorum.
1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

buradaki birçok kullanıcı forumdan kopunca insan acaba diyor ben zd 30 düşünüyorumya bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun, ZD30 makinalar daha güçlü ve daha az yakıyor diye söylenyor, ayrıca araçlar da daha konforlu ama benim 99 model bile aslında gayet yeterli konfora sahip. Neticede lüks-spor araba değil, arazi aracı alıyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR