Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,551
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar.geçen sene bu zamanlarda aldığım aracımı çok üzülerek satmak durumunda kaldım.yeni bir iş yeri açmam gerekiyor.biraz nakit desteği ihtiyacından dolayı aslanparçasından ayrılmak zorundayım.aracım 169.000km de orjinaldir.geçmiş sayfalarda aracımın konusu mevcut.zaman çabuk geçmiş. ilanım malum sitede. ilan numaram:274995776 gönül rahatlığı ile alınıp binilecek araçtır.araç izmirdedir. ilgilenen soran tanıdık eş dost varsa sıkıntı duymadan tavsiye edebilirsiniz.mahçup olmazsınız.araçda böylece aile içinde kalmış olur.başka bir terrano 3.0 ilerde alacağım.vazgeçemiyorum bundan :smiley:

saygılarımla.

Etiketler

Ekli dosyayı görüntüle 3527Ekli dosyayı görüntüle 3528Ekli dosyayı görüntüle 3529
Snorkel i Huma Oto dan aldım nissan d22 model için olanı. Snorkel Montajı topkapı ticaret merkezi 2 de kaportaciya yaptırdım hava filtre kazaninda tadilat yapılması gerekti. 150 tl işçilik verdim.
Yapılacak olan bar üzerindeki krom var gibi cıvata ile montaj olacağından muayene de sorun yasarsak çıkartılabilir ama yasal mevzuatını arastirmadim

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sezgin bey huma oto'da birkaç tane D22 snorkel var siz hangi modeli ne zaman aldınız

sezgin bey huma oto'da birkaç tane D22 snorkel var siz hangi modeli ne zaman aldınız
SS720HF model kodlu olana bakacaksınız. belki az biraz modifikasyon gerekir ancak fazla değil.
ben 3.0 motor için SS725HF model kodlusunu aldım. kutu üstünde de Terrano diye yazıyor. Ancak alakası yok. hiç bir yeri uymuyor. yine de özel parça ve işçilikle uydurabiliyorlar. masrafını göze alıp uğraşan birini de bulabilirseniz tabi.

Kaput kılıfı da takıldı
Ufak ufak devam
uploadfromtaptalk1456248207771.jpg

Snd22a stok kodu olan modeli aldım ama hava filtre kabinda tadilat yapmak gerekiyor :( iyi bir kaporta ustası lazım

ben bu araca 3 yıldır snorkel arıyorum snd22a daha öncede söylenmişti bana fakat huma oto ile görüşmemde stoklarında olmadığı söylenmişti şimdi web sitesindeki resim çamurluğun yarı boyunda görünüyor fakat güncel bir resim değil sanırım gördüğüm kadarıyla sizin kullandığınız çamurluğun içindeki mevcut deliğe kadar uzanıyor

ben bu araca 3 yıldır snorkel arıyorum snd22a daha öncede söylenmişti bana fakat huma oto ile görüşmemde stoklarında olmadığı söylenmişti şimdi web sitesindeki resim çamurluğun yarı boyunda görünüyor fakat güncel bir resim değil sanırım gördüğüm kadarıyla sizin kullandığınız çamurluğun içindeki mevcut deliğe kadar uzanıyor
Snorkel ile gelen bağlantı parçaları direk hava filtre kazanina baglanamiyor kazan da tadilat lazım ilk fırsatta yakından çekilmiş resimleri eklerim

çamurluğun yarı boyuna kadar gelen SS725HF kodlu model. Ön sinyal lambasına kadar gelen ise SS720HF modeli.

Huma oto'nun sistesinde Navara D22 için diye 3 tane şnorkel modeli mevcut. Birinin fiyatı 712tl. onu geçin.
Diğer 2'sinin fiyatları da aynı 279tl.

Birinin stok kodu SND22A diye geçer. Açıklamalarda ise SS720HF yazar. Bu tüm çamurluk boyunca uzanan modeldir. Biraz tadilat yapmanız gerekse de uyumlu olmaya en yakın model bu sanırım.
Nissan Navara D22 Şnorkel - Off Road Şnorkel - Goliath - Off Road Aksesuar, Istanbul

279tl'lik diğer şnornkel'in ise stok kodu SND22NA diye geçer ve ürün açıklamasında SS725HF diye belirtilmiştir. Bu model çamurluğun yarısına kadar geliyor. Ben bu modeli aldım ancak iç parçalarının hiç bir kısmı Terrano ile uyumlu çıkmadı. onu da söyleyeyim.
Nissan Navara D22 Snorkel - Off Road Şnorkel - Goliath - Off Road Aksesuar, Istanbul

çamurluğun yarı boyuna kadar gelen SS725HF kodlu model. Ön sinyal lambasına kadar gelen ise SS720HF modeli.

Huma oto'nun sistesinde Navara D22 için diye 3 tane şnorkel modeli mevcut. Birinin fiyatı 712tl. onu geçin.
Diğer 2'sinin fiyatları da aynı 279tl.

Birinin stok kodu SND22A diye geçer. Açıklamalarda ise SS720HF yazar. Bu tüm çamurluk boyunca uzanan modeldir. Biraz tadilat yapmanız gerekse de uyumlu olmaya en yakın model bu sanırım.
Nissan Navara D22 Şnorkel - Off Road Şnorkel - Goliath - Off Road Aksesuar, Istanbul

279tl'lik diğer şnornkel'in ise stok kodu SND22NA diye geçer ve ürün açıklamasında SS725HF diye belirtilmiştir. Bu model çamurluğun yarısına kadar geliyor. Ben bu modeli aldım ancak iç parçalarının hiç bir kısmı Terrano ile uyumlu çıkmadı. onu da söyleyeyim.
Nissan Navara D22 Snorkel - Off Road Şnorkel - Goliath - Off Road Aksesuar, Istanbul
melrock bilgi paylaşımın için teşekkür ederim

Manuel kilitlerim geldi
Otomatik kilit ihtiyacı irtibata geçsin elimde bir adet sağlam kilit var
uploadfromtaptalk1457094890895.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR