Aracınızda şnorkeli fark ettim. güzel gözüküyor. Hangi modeli kaça aldınız ve nerede montajını yaptırdınız acaba? Şnorkelin olduğu taraftan da fotoğraf koyma şansınız var mı?
Bir de çelik tampon yerine ön koruma barı (bull bar) demişsiniz. bende düşünüyorum ancak trafik kanununa göre yasal mıdır yasak mıdır tam bulamadım henüz. normalde çelik tamponlar da ruhsata işlenmiyormuş ancak vinçler işlendiği için ve çelik tamponu da vincin bir altyapısı gibi gördükleri için eğer vinç ruhsata işliyse tampona da bir şey denmiyormuş. fakat vinç olmadığı durumda bull bar korumalara trafik polisleri sorun çıkarabilir gibi bir düşünceye sahibim. siz bu konuda araştırma yaptınız mı acaba?
Eğer yasal bir sıkıntı yoksa bende eski Opel Frontera'ların orjinal bull bar larına benzer bir şey yaptırmayı düşünüyorum. farları da kapatacak şekilde. ön görünümleri ve far şekilleri Terrano'lara benziyor. Terrano'ya da yakışacağını düşünüyorum. tabi burda dikkat edilecek şey tampon önüne takılan bull bar'ın altta yaratacağı çıkıntının aracın yaklaşma/uzaklaşma açılarını çok düşürmemesi gerek.
Snorkel i Huma Oto dan aldım nissan d22 model için olanı. Snorkel Montajı topkapı ticaret merkezi 2 de kaportaciya yaptırdım hava filtre kazaninda tadilat yapılması gerekti. 150 tl işçilik verdim.
Yapılacak olan bar üzerindeki krom var gibi cıvata ile montaj olacağından muayene de sorun yasarsak çıkartılabilir ama yasal mevzuatını arastirmadim
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi