Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,239
Aracınızda şnorkeli fark ettim. güzel gözüküyor. Hangi modeli kaça aldınız ve nerede montajını yaptırdınız acaba? Şnorkelin olduğu taraftan da fotoğraf koyma şansınız var mı?

Bir de çelik tampon yerine ön koruma barı (bull bar) demişsiniz. bende düşünüyorum ancak trafik kanununa göre yasal mıdır yasak mıdır tam bulamadım henüz. normalde çelik tamponlar da ruhsata işlenmiyormuş ancak vinçler işlendiği için ve çelik tamponu da vincin bir altyapısı gibi gördükleri için eğer vinç ruhsata işliyse tampona da bir şey denmiyormuş. fakat vinç olmadığı durumda bull bar korumalara trafik polisleri sorun çıkarabilir gibi bir düşünceye sahibim. siz bu konuda araştırma yaptınız mı acaba?

Eğer yasal bir sıkıntı yoksa bende eski Opel Frontera'ların orjinal bull bar larına benzer bir şey yaptırmayı düşünüyorum. farları da kapatacak şekilde. ön görünümleri ve far şekilleri Terrano'lara benziyor. Terrano'ya da yakışacağını düşünüyorum. tabi burda dikkat edilecek şey tampon önüne takılan bull bar'ın altta yaratacağı çıkıntının aracın yaklaşma/uzaklaşma açılarını çok düşürmemesi gerek.
1995-bull-barfrontal-1262511527.jpg

opel_frontera_2_8_turbodiesel_5p_asi_unipro_clima_gancio_5910127432343152616.jpg

opel-frontera-suv-terreinwagen-benzine-blauw--98637975-Medium.jpg
uploadfromtaptalk1451984829115.jpg
uploadfromtaptalk1451984834279.jpg
uploadfromtaptalk1451984838009.jpg

Snorkel i Huma Oto dan aldım nissan d22 model için olanı. Snorkel Montajı topkapı ticaret merkezi 2 de kaportaciya yaptırdım hava filtre kazaninda tadilat yapılması gerekti. 150 tl işçilik verdim.
Yapılacak olan bar üzerindeki krom var gibi cıvata ile montaj olacağından muayene de sorun yasarsak çıkartılabilir ama yasal mevzuatını arastirmadim

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Yakından görmeden birşey söylemek zor hangisini alırsanız alın illaki masrafı olacak. Iyi bir ustayla gidip ekspertizini iyi yapmanız gerekiyor. Inşallah kısa sürede istediğiniz araca kavusursunuz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim

uploadfromtaptalk1453191746408.jpeg

Küreği monte ettim stepne janti siyaha boyadım. Sıra da sis farı ve diğer jantların boyanması var

merhaba arkadaslar uzun suredir terranoya araştırıyorum en doyurucu bilgiler burda paylaşmda bulunanlar cokk teskkrler insallh en kısa zmamda bir araç edinmek istiyorum.16 sayfaya anca bitirdim okumaya devam,

14 pin olan obd yi 16 pine cevirmek icin cin den kablo aldim ve elime ulasti. Arkadasimin aracindaki obd trip computer i baglayarak test edecegim. Bakalim sonuc ne olacak bir de Aracim için cinden turbo timer siparişi verdim. Turbosu olan her araca uygulanabiliyormus. ürün gelince bağlantısını yapacağım. Sarj dinamosu na da bakim yapildi diyotlar ve tabla yenilendi

14 pin olan obd yi 16 pine cevirmek icin cin den kablo aldim ve elime ulasti. Arkadasimin aracindaki obd trip computer i baglayarak test edecegim. Bakalim sonuc ne olacak bir de Aracim için cinden turbo timer siparişi verdim. Turbosu olan her araca uygulanabiliyormus. ürün gelince bağlantısını yapacağım. Sarj dinamosu na da bakim yapildi diyotlar ve tabla yenilendi

Merhaba, 14pin OBD-1, 16 pin OBD-2 oluyor sanırım, trip computer çalışırsa pek çok veri de çekilebilir, bir ara bende araç bilgisayarı konsuunda obd-2 den çalışan cihazları araştırmıştım ama obd-2 şart olduğundan vazgeçmiştim...

Geçenlerde bende 80 tl ye şarj dinamo bakımları yapıldı, arka bilya ve kömürler değişti...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR