Merhaba Sezgin bey, sanırım aracı görsel olarak görmüşsünüz ve beğenmiş olacaksınız ki aracı almayı düşünecek duruma gelmişsiniz. Bu mesajın yazıldığı başlıkta aslında oldukça fazla bilgi var, 60 küsür sayfayı bulduğundan okumak biraz zaman alabilir ama inanın araç ile ilgili gerçekten çok değerli bilgiler mevcut, dolayısı ile başlığı biraz vakit ayırıp okumanızı tavsiye ederim. Nissan Terrano II, ilk gördüğümden beri hep kalbimin köşesinde olan bir araçtı ve nihayet 2015 Nisan ayında sahip oldum. Bu araçtan önce de 4 çeker olarak Toyota Rav4 ve Toyota Hilux Kamyonet araçlarım olmuştu. Nissan Terrano kısaca şehir içinde "boyutları itibari" ile zorlanmadan kullanabileceğiniz en optimum ölçülere sahip bir 4 çeker iken, arazide de standart haline A/T tipi lastik takılmış halde orta seviyeye kadar offroad da yapabileceğiniz bana göre hem konfor hemde arazi performansı açısından oldukça İYİ bir araçtır, hele ki 20-25.000 TL ler mertebesinde bana göre "bedavadan biraz pahalı" durumundadır Düzgün kullanılmış olduktan sonra pek kolay arıza yapmayan, arazide kolay sorun çıkarmayan dayanıklı, klima-abs-sunroof-elektrikli camlar, hava yastığı gibi temel konfor ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir araçtır. Şehir içinde 12-13 litre, sakin kullanımda şehir dışında 8-10 litre civarı yakıt tüketimi vardır. Ben 8 aydır keyifle kullanmaktayım, çok da memnunum aracımdan... Bundan daha fazlasını bende daha uzun süre bu aracı kullanan ve benden daha iyi tanıyan diğer kullanıcılar yazabilir, benim bilgilerim aşağı-yukarı bu kadar ...
Aracınız şimdiden hayırlı olsun diyelim...