Bizde öyle hab mab olmaz hacım Devamlı dört çeker, aklımıza esti mi cart ineriz tarlaya asfalttanBenim araç sağ tarafta aldığından bir ay sonra hub bozuldu kendi kendine kilitlemeyi çalıştı ve arabayı kasti çıkma bir tane bulup aldım yine aynı şeyi yapmaya başladı
Manuel hub alacağız anlaşılan
Aynı sorunu yaşayıp ta tamir ettiren var mı?
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Land spirit beni çağırıyorBizde öyle hab mab olmaz hacım Devamlı dört çeker, aklımıza esti mi cart ineriz tarlaya asfalttan
HOCAM ARAÇ DİZELMİ ŞEHİR İÇİ YAKIT NE KADARYnt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
merhaba ben nissan terrano 2 2001 model otomatik vites kullanıyorum çok güzel bir araç çok sağlam ve dayanıklı ayrıca tipi de çok hoşuma gidiyor 5 yıldır kullanıyorum çok az masraf yaptım kış şartlarında traktörün bile çıkamadığı yerlerde o hiç zorlanmadan çıkabiliyor arazi konusunda çok iyi biraz süspansiyonu sert ama tabiki arazi taşıtı benim tavsiyem bu şimdiden hayırlı olsun
Benim araç 2.7 tdi otomatik vites 228 bin km de. Aracı günlük olarak kısa mesafe kullanıyoruz 20 25 arası toplam mesafe . Yakiti 50 55 kuruş arası değişiyor. Uzun yolda 40 kuruş gibi bir tüketim hesapladım. Vergi olarak 2016 1. taksit 311. 50 tl ödedim.2000 MODEL ARACIN VERGİSİ NE KADARDIR 2.7 İÇİN
YAKIT DURUMLARI NASIL BENZİNLİ İLE DİZELİ KIYASLARSAK
YAKIT KONUSUNDA HERKES FARKLI BİRŞEY YAZMIŞ 50 K DİYEN OLMUŞ 35 K DİYEN OLMUŞ NET BİRŞEY SÖYLEYEN OLURSA SEVİNİRİM
Benzinli lpg li araç sevmediğim için bu fiyat aralığında otomatik dizel araç sadece terrano diyebilirim. Ben ciddi anlamda ekspertizini yaptırdığım halde yukarıda yazdığım başıma geldi. Biraz da kısmet meselesi nihayetinde 16 yaşında araç illaki metal yorgunluğu var.HOCAM ARAÇ DİZELMİ ŞEHİR İÇİ YAKIT NE KADAR
TEŞEKKÜR EDERİM SEZGİN BEY 50 55 KRŞ JEP İÇİN İDEAL BENCEBenim araç 2.7 tdi otomatik vites 228 bin km de. Aracı günlük olarak kısa mesafe kullanıyoruz 20 25 arası toplam mesafe . Yakiti 50 55 kuruş arası değişiyor. Uzun yolda 40 kuruş gibi bir tüketim hesapladım. Vergi olarak 2016 1. taksit 311. 50 tl ödedim.
Ön düzen yapılırken parça sorunu yaşamadım. Sonra sağ ön hub bozuldu çıkma buldum 400 tl ye aldım. Sonra aldığımda bozuldu ses yapmaya başladı trafikte seyir halinde iken 10 15 km hızla sağ on teker kendini kilitledi ve araç bir süre hareket etmedi
Sonra açıldı ve devam ettim. Tabi bu kitleme anında arazi vitesi 4*4 konumuna gelmiş ekranda ışık yandı.
Ve kol takılı kaldı hareket etmiyor. Bende aracı sanayiye götürüp hub akslar ve ön şaftı söktürdüm. Hafta sonu bakacağım artık detaylı şekilde. Son olayı saymaz isek genel olarak araçtan memnunum. Şanzıman ilgili büyük bir sorun çıkmaz ise manuel hub veya sabit porya alıp devam edeceğiz. Maliyet fazla olursa bir süre 4*2 gezeriz artık
Kuru ağırlığı 2 ton motor hacmi 2700 cc 125 hp olan 2" yuksletmeli 255*70*16 lastiği olan bir araç için normalTEŞEKKÜR EDERİM SEZGİN BEY 50 55 KRŞ JEP İÇİN İDEAL BENCE
AĞUSTOSTA 20/25000 CİVARI PARA GEÇECEK ELİME YETRSE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. NASİP BAKALIMKuru ağırlığı 2 ton motor hacmi 2700 cc 125 hp olan 2" yuksletmeli 255*70*16 lastiği olan bir araç için normal
Inşallah gönlünüzce bir araç bulursunuz
100 KM DE 12 LİTRE DESEK SUAN OPETTE MOTORİN 3,45 EURODİZEL 3,45*12=41,4 YUVARLARSAK 50 LİRA 100 KM İÇİN BENCE İDEALYnt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey
merhabalar,
yüksek yakıttan kastınız nedir acaba ? sizin tüketiminiz nedir?
bu araçların fabrika verisi zaten 12lt civarı şehir içi. eğer 12-13lt tüketiminiz varsa yapacak bir şey yok maalesef. eğer bu değerlerin çok üzerinde (15-18lt) gibi bir şehir içi tüketiminiz varsa bu durumda motor kontrol ettirmenizde fayda var.
12 lt fabrika verisi aracın sehir ici kullanim da 14 15 lt tüketimi normal sayılabilir gibi100 KM DE 12 LİTRE DESEK SUAN OPETTE MOTORİN 3,45 EURODİZEL 3,45*12=41,4 YUVARLARSAK 50 LİRA 100 KM İÇİN BENCE İDEAL
12 lt fabrika verisi aracın sehir ici kullanim da 14 15 lt tüketimi normal sayılabilir gibi