Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Barbaros bey merhabalar,
Aracima yapilanlari kisaca liste halinde vereyim. Daha sonra sorulariniz olursa hepsini tek tek anlatirim. Oncelikle belirtmek isterim ki tum malzemeler yabanci menseli ve Ispanya, Portekiz ve Avustralya'dan siparis edildi. Malesef Turkiye'de bulabildiginiz parcalar yurtdisindaki fiyatin bazen 2-3 katindan bile pahali olabiliyor.
ASFIR on celik tampon ve Mile Marker VMX8 Vinc, ASFIR Alt Koruma Saclari (8mm), OME 2" yukseltme kiti (Shock Absorbers ve Coil Springs), ARB Air Locker (arka diferansiyel icin) ve ARB hava kompresoru, On akslar icin AVM porya kilitleri (manuel), AFN Arka celik tampon, Safari Snorkel, Megatork 269 jantlar ve Cooper Discoverer STT 235x85x16 lastikler, THULE sepet, KC sis ve yardimci farlar, Hella Arka Yardimci farlari, Niken Dijital Pusula ve Klinometre. Bunlarin haricinde ABS devre disi birakilabiliyor ve arac icinde butun halilar sokuldu. Taban Line-X bagaj koruma boyasi ile boyandi. Aracin icerisinde giren su cok kolay tahliye ediliyor ve gerektiginde aracin icini suyla yikayabiliyorum. Tek eksigim arac telsizi, onu da ariyorum. Bu arada tum aksesuarlarin montajini da Nissan Karakaslar'in sahibi Kamil Bey bizzat kendi elleriyle yapti daha dogrusu beraber yaptik. Kendisine cok tesekkur ediyorum.