lewento1973
Ana Kamp
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
terrano' Alıntı:levent bey merhaba.
istanbul da değilim maalesef ..radyatörü düzce den geçerken değiştirdim..ama farketmiyor. radyatörcü ölçü alıp sipariş etti. siparişe göre yapıp kargoyla ona gönderdiler.YETSAN marka.duyulmuş bir radyatör.. radyatörcü sipariş ettikten sonra ikinci gün sabahı hemen geldi. radyatörcü üzerine birde güzel kazan yaptı. bir iki saat içinde de arabaya takıp teslim etti. işçilik dahil 360 TL tuttu. .( pazarlık bile etmedim )
fan termiğini ben de değiştirdim. 185 ya da 195 TL civarı NUK marka. daha evvel taktıklarım farklıydı. buna 2 sene garanti verdiler. sizin fan termiği bozukmu ? eğer hem radyatör hem termik değişecekse benim gibi yapmanızı öneriirim;
ben önce eski radyatörü söktürüp termiği taktırdım. sonra yeni peteği taktırdım. . termiği takmaya çalışırken yeni radyatör zarar görsün istemedim.böylelikle iki kere iş çıkmamış oldu. termik takılırken tekrar radyatörü sökmek gerekebilirdi. tavsiyem sizde öyle yapın. önce termiği değiştirin.
cem bey çok teşekkür ederim ilginize ve verdiğiniz bilgilere lastik için karda buzda etkili olması daha önemli aynı lastiğin çamur performansı düşük mü olurr ayrıca ebat olarak mevcuttan biraz büyük olma şansı da var sanırım gerçi bu yıl değiştirmeyi düşünmüyorum henüz çünkü üzerindeki mevcut lastikleri aldığım kişi yeni taktırmış tekrar dan çok teşekkür ediyorum görüşmek üzere
ekte benim taka yıda ekliyorumm :
[attachment=1]
yalnız dikkat edin eski termiğin tam ölçülerinde bir termik olsun.kontrol etsinler. bizimkilere uysa bile aynı termiğin iki üç çeşidi olabilir. uzunluğu fazla olmasın,eskisiyle aynı uzunlukta olsun.özellikle arabanın üstündekine dikkatlice bakıp öyle versinler. aynı termiğin çeşitleri olduğunu ve eskisinin birebir aynısını istediğinizi belirtin. satıcı da tek tip zannedebilir. hepsi nissana uyuyor. yanılabilirler. amacımız yeni radyatörün yerini daraltmamak.
benimkinde daha büyük ebat çamur lastiği var..MT tipi maksis.dediğiniz gibi daha dişli ama çamur lastiği ile buzda gidilmiyor. bence çamura fazla girmeyecekseniz gerekmez. daha büyük ebat olsa bile kar buzda en azından yolu daha iyi tutan bir lastik seçimi daha iyi olabilir.
görüşmek üzere.