Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 761,178

Snorkel i Huma Oto dan aldım nissan d22 model için olanı. Snorkel Montajı topkapı ticaret merkezi 2 de kaportaciya yaptırdım hava filtre kazaninda tadilat yapılması gerekti. 150 tl işçilik verdim.
Yapılacak olan bar üzerindeki krom var gibi cıvata ile montaj olacağından muayene de sorun yasarsak çıkartılabilir ama yasal mevzuatını arastirmadim

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Cevabınız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim

eksik olan jant göbeklerini tamamladık
Bimden aldığımız kamerayı taktik

Kuregimizi de hazırladık

Küreği monte ettim stepne janti siyaha boyadım. Sıra da sis farı ve diğer jantların boyanması var

merhaba arkadaslar uzun suredir terranoya araştırıyorum en doyurucu bilgiler burda paylaşmda bulunanlar cokk teskkrler insallh en kısa zmamda bir araç edinmek istiyorum.16 sayfaya anca bitirdim okumaya devam,

14 pin olan obd yi 16 pine cevirmek icin cin den kablo aldim ve elime ulasti. Arkadasimin aracindaki obd trip computer i baglayarak test edecegim. Bakalim sonuc ne olacak bir de Aracim için cinden turbo timer siparişi verdim. Turbosu olan her araca uygulanabiliyormus. ürün gelince bağlantısını yapacağım. Sarj dinamosu na da bakim yapildi diyotlar ve tabla yenilendi

Merhaba, 14pin OBD-1, 16 pin OBD-2 oluyor sanırım, trip computer çalışırsa pek çok veri de çekilebilir, bir ara bende araç bilgisayarı konsuunda obd-2 den çalışan cihazları araştırmıştım ama obd-2 şart olduğundan vazgeçmiştim...

Geçenlerde bende 80 tl ye şarj dinamo bakımları yapıldı, arka bilya ve kömürler değişti...

Bugün ki çalışma
Trimlerden gelen sesleri kesmek için sünger ile kaplama
Eskisinden güzel oldu tam oturmayan parcalar da yerine oturdu

SON KONULAR - FORUM