ttogan' Alıntı:Merhaba,öğrendiğime göre benzin depo şamandırası depo içindeki benzin pompası ile takım satılıyormuş.
Yani orjinal tek başına şamandıra yokmuş.Fakat tek çıkma yada yan sanayi şamandıra soruşturuyorlar.
Arkadaşlardan cevap gelirse buradan paylaşırım,cevap alamazsam kusura bakmayın.
phantom20' Alıntı:Melrock ben yaptirmistim flasorude far yukseklik ayari olan yere almistim. Herhangi bir dugme ile. Tavsiyem yurt disinda kapaklar satiliyor onlardan alip yapmak en guzeli olur estetik olarak. Double teypde kenarlar bos kaliyor.
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=177667172&io=13&rnd=7209. İlana bi bakin isterseniz.mauvais' Alıntı:Merhaba Bahadır Bey,
Bostancı sanayi sitesinden bir ustanın adı yazıyordu forumda Yahyalı oto orası ile konuşcam, eğer usta gidip araca bakmayı kabul ederse yerinde bir bakıcam, dediğiniz gibi motor, şase, arazi düzgün çalışıyorsa pazarlık sonrası bu aracı alabilirim.
ama kısmet biraz, km si de yüksek aracın
Tucson ve Sportage da dediğiniz gibi arazi vitesi yok, düğme ile 4 çekere geçiyor, dizel bir araç istediğimden 32-35 civarlarında en mantıklı araç bunlar, hafif arazi ve karda iş yapar, he aldıktan sonra ugun fiyatlı temiz bir araç düşer ise hiç düşünmem aracı satar 3.0 ı alırım.
ttogan' Alıntı:Merhaba Orhan kardeşim.Bildikleriniz doğru,şanzımanı ve aktarma organlarını korumak için koruyucu sensörler devreye girip motoru sisteme zarar vermeyecek rölanti devrine indiriyor.Ancak aracınız bakımlı ve sağlıklıysa ağır devirde (4L) rölantide bile olsanız sorunsuzca kalkış yapılabiliyor.
Benim , arazide manuel tercih etmemdeki önemli bir noktaya değinmişsiniz.Özellikle çok büyük motor hacmi ve beygir gücü olmayan araçlarda çoğu kere debriyajı silkeleyerek bile fena yerlerden kurtulabiliniyor.Otomatikte bir fiş çıksa,kablo kopsa, sigorta atsa bulamazsanız işiniz zor.Manuelde marşınız sağlamsa,balata sıyırsa,tel bile kopsa düzde yürürsünüz.
İlerleyen yaşlarda daha sakin arazi gezmelerinde otomatiğe dönebilirim.Tamamen karşı değilim,hele şehir içinde şart.
kolorgen' Alıntı:Rakamlar neden yüksek anlatır mısınız lütfen, bende iki tane var, el bebek gül bebek tamamen servis bakımlı, ama
alan yok gibi, daha öncesinde, aynı yıl ama o zaman daha ucuz olan Suzuki Vitaralarım vardı, şimdi onlar pahalı, bunlar ucuz, neden anlayamıyorum. Fikirleriniz için teşekkürler.