Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 750,167
Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey

hakanturan' Alıntı:
Aksesuar ve yedek parça bölümünde 2. sayfada resimleri görebilirsiniz.
Hakan bey bunun yerine direkt verilen ilanın linkini yada ilan numarasını yollarsanız Osman beye daha hızlı sonuç alırsınız. İyi günler dilerim.

Etiketler

at alacağım 235 x 75 x 15 istediğiniz ebada çok yakın düşünürseniz görüşelim

IMG_8252.JPG

IMG_8253.JPG

selam arkadaşlar terrano 2 aracım tuvde şase nosu kusurlu denildi. temizletin okunmuyor denildi ama yerini bulamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

sorarsalar arazideyim' Alıntı:
mustafa arkadaş mail adresini verirsen pdf olarak da gönderirim... hemen elinde olur...

banada yollama şansınız varmı.
saygılar
serkancerit@hotmail.com

selam şasi nonun biri kaput içinde biride ön koltuğun altındadır gerçekten bir oynama yoksa okunmaması imkansızdır orası pas almaz ama aldıysa jant parlatıcıyla silin gidin sıkıntı olmaz ama her ihtimale karşı sıraya girmeden görevliyi çağırıp gösterin sorun olur derse tespit için uğraşacaksınız demektir

kaputun içindeki direksiyonun hemen önündeki mi. yoksa başka biryerdemi? buradakinde sadece ağırlıklar yazıyor.
ön koltuğun tam neresinde?
halıflex var kaplanmış bunu sökmem gerekecek tam orayı sökeyim.
sağolasın şimdiden

selam sağ ön koltuğun altında kapı içine doğru bir kapak vardır onu n tırnaklarını cıkartın altında görecetsiniz aydıca mail verirseniz terrano kitapçığını atarım okursanız daha akılcı şeylerde yazmışlar türkçe eklemeye çalıştım

bulduk sonunda şasi nosunu. aracın sag ön kapının altında dışarıda şasini üzerinde. araca dışarıdan altına eğildiğinizde görülüyor. bizim görememe sebebimiz aracın o kısmının kirli olması.
herkese teşekkürler

arkadaşlar hayalini kurduğum terrano 2 mi aldım, umarım doğru yapmışımdır, bütün sayfaları tek tek okudum çok güzel paylaşımlar var umarım birbirimize herzaman yardımcı olabiliriz, aracım 99 model 2.4 se modeli şimdilik güzel gidiyor hersey bakalım önümüzde neler bizi bekliyor. saygılar

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
benimde gönlümde olan araç İnşallah nasip olur

teşekkür ederim, umarım sizde gönlünüzdeki araca birgün sahip olursunuz, saygılar

vet2104' Alıntı:
arkadaşlar hayalini kurduğum terrano 2 mi aldım, umarım doğru yapmışımdır, bütün sayfaları tek tek okudum çok güzel paylaşımlar var umarım birbirimize herzaman yardımcı olabiliriz, aracım 99 model 2.4 se modeli şimdilik güzel gidiyor hersey bakalım önümüzde neler bizi bekliyor. saygılar

öncelikle hayırlı olsun aracınız... kazasız belasız binmek nasip olsun...

iyi bir tercih yapmışsınız içiniz rahat olsun...

elbette 15 yaşındaki bir araç yer yer canınızı sıkabilir... ancak bu durumda bile çilesi katlanılabilir bir araçtır...

naçizane tavsiyem bir kereliğine baştan ayağı bir bakım yapmanız (daha önceki paylaşımlarda mevcut)..

anladığım kadarı ile 2.4 se benzin+lpg olmalı aracınız..

iki depoda bir benzine alıp kullanırsanız , ileride çekişle ilgili problemleri minimize edersiziniz.. hatta SERUM olarak bilinen katkıyı da LPG işi yapan bir ustaya taktırmanızda fayda vardır derim..

dinamo kömürlerini de yenilemelisiniz kanaatimce... ve de dinamo bakımlarını yaptırmalısınız.. ustanız bunlar daha gider dese de yenileyin derim...

eğer difransiyel yağını değiştirmek isterseniz de, mutlaka LSD özellikli olmalı, bunu es geçmeyin... difransiyel karpuzunun üzerinde de bu ibare yazar zaten.. ama çoğu usta bunu bilmiyor..

geri vites geçişlerinde de yer yer problem yaşarsanız, debriyajı yenileyin ve önce 1. vites, sonra geri vitese geçin..

aslında anlatılacak çok şey var..

biraz yaşayın aracınızı .. elimizden birşeyler gelirse buralardayız biz..

saygılar

ercan YAZICI

teşekkür ederim tekrar, tavsiyeler için teşekkür ederim, yakın zamanda baktırmaya çalışırım,
far ampüllerini değiştirsem aydınlatmada faydası olurmu acaba, üzerindekiler 65 lik miş elektrikci baktı ve sen farları yenile daha iyi olur dedi, farlardan önce ampülleri büyütsem faydası olmazmı acaba.saygılar

Merhaba,far taslarındaki sır döküldüğünden ya da far camı özelliğini kaybettiğinden farlar iyi göstermez.
Ampülleri ne yaparsanız yapın yeterince aydınlatma olmaz.Orjinallerinin fiyatı oldukça yüksek ne yazık ki.
Sadece tavsiye,aynı sorunu Golf I farlarını kullanarak çözdük.Az tadilat elle hallediliyor.Biraz çıkık duruyor.
Resim eklemeyi beceremiyorum ama far çerçeveleri çok az,bir cm kadar dışarı çıkık duruyor,rahatsız etmiyor.
O zaman tek tarafın gurubu 700 küsur iken çiftini işçilik dahil 200 e halletmiştim.Küçüklerin içini de temizlemiştik.
Şahsi tecrübe ve bilgilerimden bazılarıdır faydalı olmasını umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR