Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 750,174
Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey

paylaşım için teşekkürler şu sıralar bu araçlara kafayı takmış durumdayım, bu araçlar ile gezi veya proje çalışmalarını takip etmeye gayret ediyorum

Etiketler

orhancengizk' Alıntı:
Sn.Brothers, aracınızçok güzelmiş, çok beğendim, güzel günlerde kullanın

index.php

teşekkür ederim orhan bey TA3AOR TA2AWE 73

sinan54' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler şu sıralar bu araçlara kafayı takmış durumdayım, bu araçlar ile gezi veya proje çalışmalarını takip etmeye gayret ediyorum

sinan bey bu araçların yoliçi ve yoldışı kullanımı muazzam keyifli ; birkaç gün içinde fikir vermesi amacıyla telsiz aydınlatma ve yükseltme ile ilgili yaptığım işlemlerin fotoğraflarınıda ekleyeceğim

sinan54' Alıntı:
merakla bekliyorum, İnşallah borç durumumu halledeyim kafama fena girdi terranolar

Sinan bey, umarım hayalinizdeki arabaya tez zamanda ve kolaylıkla kavuşur, keyifle kullanırsınız...

-----------------------------------

Sn.Brothers;

TA2AWE TA3AOR 73

Arkadaşlar herkeze kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 terranomda D h2 pozisyona alınca silkeleme sorunu var.n pozisyonda silkeleme bitiyor.Pompa enjektör sıkıntısı çıkmadı.3.0 di motorların 3 enjektörü düz 1 enjektör elektronik.Pompa elektronik.araç full bakımlı.Otomatik şanzuman bakımı geldi.Vuruntunun Şanzumandan kaynaklı olduğu belli.

Fotoğraf-0027.jpg

Arkadaşlar tüm TERRANO kullanıcılarına kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 Dİ Terranomu buğüne kadar[ 2005 model] ilk defa sıkıntı yaşıyorum.Aracın peryodik bakımlarını özel serviste yaptırıyorum.5.000 bazen 7.500 km de bir.3 yağ değişiminde 1 mazot filitresi değiştiriyorum.Bu ğüne kadar yedek parçayı yetkili servisten aldım.Çok acil bi durumda kalınca çıkma orjinal 3.4 parça aldım.Lütfen bu araçlarda mümkün olduğu kadar orjinal parça kullanalım.Bu araçlar arızaya geçmeden zaten kendini belli ediyor.Ona göre tamamen bozulmadan gerekli siparişleri verelim.Aslında bu araçlar çok ağır şartlara göre değilde cross ve gezinti amaçlı.Ancak birtakım modifikasyonlarla ağır şartlara hazırlanıyor.Bu parçalarda gümrüklü olduğundan bizlere pahalı gelir .Oyüzden elimizdeki TERRANOLARIMIZA sahip çıkalım.Bilinçli ustalara bakım yaptıralım.Zaten bu araç hakkında bilgisi olmayan tamircilere gitmeyin aracınıza elletmeyin.İnanın biryeri yapmaya çalışırken başka yerlerine hasar verebilirler.Bence bu paralara alına bilecek uygun bir 4x4 dür.Yeterki oynanmamış temiz bir TERRANO bulabilin.Sonra usta yüzünü bakımdan bakıma görürsünüz..Önemli:Kullanma klavuzunda 45 SETEN ÜZERİ YAKIT KULLANIN YAZIYOR.LÜTFEN aldığınız MAZOTA dikkat edin................ Koyduğunuz yağ çeşitlerinede.Servis size bilği ve fiat veriyor.İlk defa şanzuman indirip Tirbün Beyin bakımı yapacagız...Vites balata takımlarını yenileyeceğiz zamanı geldi.Hayırlısı..Hepinize iyi sürüşler.

Fotoğraf-0027.jpg

Black50 4x4' Alıntı:
Arkadaşlar herkeze kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 terranomda D h2 pozisyona alınca silkeleme sorunu var.n pozisyonda silkeleme bitiyor.Pompa enjektör sıkıntısı çıkmadı.3.0 di motorların 4enjektörü düz .Pompa elektronik.araç full bakımlı.Otomatik şanzuman bakımı geldi.Vuruntunun Şanzumandan kaynaklı olduğu belli.

sinan54' Alıntı:
Güzel araç Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

teşekkür ederim.satamadıgımdan ful bakıma soktum intercol u temizledik tiner e yatırdık 1 gün aracta ciddi anlamda performans arttı. fırsatınız oldumu intercol u temizletmenizi tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar resimdeki de benim Terranom aracımı alalı 4 5 ay oldu. İstanbul'da gezi vs. organizasyonları oluyor mu?İstanbul için araçtan anlayan güvenerek gidilebilecek gerçekten iyi bir usta var mı? birde aracım 2001 2.7 TDI motor aksamı için ortak olan başka nissan modelleri var mı? birinden nissan pickuplar ile parçalarının uyuştuğunu duymuştum ne kadar doğrudur?

20140801_175021_resized.jpg

20140801_174823_resized.jpg

IMG_20140526_1.png

20140801_175021_resized.jpg

IMG_20140526_1.jpg

Merhaba Arkadaşlar benim 2004 model 3.0 aracım var yedek parça konusunda yardımcı olabilecek olan varmı ön tampon lazım bana

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR