Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 782,342
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Merhabalar, aramiza hosgeldiniz.

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar, üç gün önce 2004 madel Wolsvagen Bora aracımı, 1999 model Nissan Terrano II TDİ SE ile takas ederek kendimi 4x4 dünyasına attım, ileriki günlerde aracımın düzenlemesi için siz üye arkadaşların fikirlerine başvurmaya başlayacağım yapacağınız yardımlar için simdiden teşekkür ederim.. özellikle Mersin bölgesindeki arkadaşlarla tanışmayı ve bir araya gelmeyi çok isterim..iyigünler dilerim ...silifkeli mesut

Aramıza hoş geldiniz Mesut bey,
yeni aracınız hayırlı olsun
yolu açık olsun
Terrano dan memnun kalacaksınız

İstanbul dan selamlar

Arkadaslar aracıma dıştan roll cage (takla kafesi) takdırmak istiyorum. İzmir'de bu işi yapabilecek bir usta tanıyormusunuz? Yardımlarınızı rica ediyorum.

antalyada bu işi yapabilecek bir abimiz var...bizim tampon ve roll bar ları yapan ve bizim offroad takımımızın başkanı... vaktınız varsa buyurun gelın 2 gün mısafırımız olun bu aradada işlerinizi yaptıralım... 0507 396 42 42 benim telefonum...

bilgi almak isterseniz ahmet abinin telefonu...0532 326 66 17

daha önce de bir kaç araca dış bar yapmıştı... telefonu benden aldığınıızı söyleyın yardımcı olur...

Cok tesekkur ediyorum. Ben Ahmet ustam ile irtibata gececegim. Antalya'ya gelince de sizinle tanismak isterim.

elbette mutlu olurum..... izmire yolum düserse bende sizi ziyaret etmek isterim....

nissan terrano ile ilgili birtakım bilgilere ihtiyacım var eğer uğraşan varsa litfen bilgi versin

1)araç 2000 model orjinal teyibi sökecem yerine 7 inch lcd ekranlı bir uygulama yapmak istiyorum (tavsiye istiyorum)
2)orjinal kumanda bozuldu yerine nasıl bir uygulama yapmalıyım aynı anahtar kabını kullanarak.

şimdiden teşekkürler

Korhan Yazıcıoğlu ADANA

7 inc teyp te sorun yok ama kumanda bozulduysa 60 tl ye alarm takıyorlar...kumandada yanında...ama orjınallik istıyorsanız şase numarasıyla servısten yenı kumanda ısteyebılırsınız...

Torsiyonlarınızı gresletirseniz sorun geçici olarak çözülür, önemli bir şey değil. Yağlama işlemini 2 3 ayda bir tekrarlayın.

Alt takımlardan gelen gürültünün bir diğer nedeni de fişek tablalarının gevşemiş olmasıdır.

Ustanızı arabanıza alarak 4H 4L ve 2H de uygun bir alanda 8 çizin sesin kaynağını bulup gidereceklerdir.

İstanbulda Nissan'larla haftasonu hobi olarak toplanan bir grup var mı?

merhaba,
terrano 2 3.0 di nin arazi vitesi sistemi nedir acaba ? (2h ,4h all time,4 h part time,4 low) orta differansiyeli hangi pozisyonda kitler? arka ve önde hergangi bir kilit sistemi varmıdır? veya arb veya başka bir markanın kilitleri takılabiliyor mu?

merhaba osman bey
terranonun tamponlarını sattınız mı ?