Nissan Pickup 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ULTRABA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,907
Ynt: Nissan Pickup 4x4

Arkadaşım sende başka bir araba istiyorsun anlaşılan..:smiley:)) Şaka bir yana bende 3 seneyi aşkındır hertürlü ortamda country i kullanmaktayım.Sıkı offroad girişimlerimde olmakta...Sıkıntılarının oluyor olmasına ama bu kadar hırpalayıp paraladığım aracında biraz buna hakkı olsun diye düşünmekteyim... Bence arka lsd oldukça iş görüyor, çok extreme yerlerde çıkamazssak zaten vinç atıyoruz...bilmiyorum ama bana göre oldukça dayanıklı bir araç. Arazi şanzumanı, differansiyelleri, yürür aksamı volanı baskı balatası, ön takımı,rotları rotilleri, arazide uzun ve sert kullanım koşullarına göre hazırlanmış. Ben aracımın yürüyeninde teknik olarak bir değişiklik yapmadım sadece biraz yükselttim, yaklaşma ve uzaklaşma açılarımı arttırdım. üzerinde bulunan bütün offroad ekipmanları ile ve MT lastikleri ile şehir içinde 10.LT 100 km mazot tüketmekteyim (şnorkel de var)...Bence bu yakıt tüketimi 150 bin km deki bir arazi aracı için gayet başarılı.Beni bu güne kadar arızalansa bile yolda bırakmamasını seviyorum... yolsuzlar tayfası diye face te bir ekip kurduk merak edenler orda izleyebilir. selamlar...

Etiketler

arkadaşlar iyi günler bana bi yardımcı olabilir misiniz :smiley: ?

bulunduğum ilde ben pickup alana kadar nissanlar yoktu doğru düzgün, ben aldıktan sonra araba hergün çarşıda olunca buralar nissan pickuplarla dolmaya başladı :smiley: ama parça konusunda çok sıkıntı çekiyorum .. bazı parçalar acil olarak lazım acaba bi yardım eli uzatabilir misiniz :smiley:

- ön kapılar için menteşe pin burcları ( kapılar ağır o yüzden 99 model araçta menteşe burcları bitmiş değişmesi gerek 3 liralık bişe ama bulabilsem ah )

- ön fren balataları daha ephey gider ama balataların sallanmaması için bi de balata sacı oluyo tenekeden uyduruk bişey işte o uyuz şey kırılmış çok çok çok ses yapıyo, o sac ayrı satılmaz belli o yüzden saclı balata alabileceğim bi site veya telefon numarası ?

- ön sağ ve sol kapıların camlarının iç kısımdaki fitillleri

- ön sol kapının kilidinide sökmeye çalışmışlar parkta becerememişler ama kilidin içine etmişler komple kilit seti lazım

- son olarakta nissanın ne kadar prestijli olduğunu düşünün ki kaput üzerinde 2001 modellere kadar olan nissan arması var onu sökmüşler . nasıl söktüler aklım şaştı ama çok küfrettim :smiley:

aracım 1999 model d22 kasa ... arkadaşlar acilen bi yardımcı olabilirseniz çok sevinecem nevşehirde bulunamıyo buldurulamıyo ... parçaçılara gidiyorum yok olmaya yokta adamlar hiç bi japonun parçasını bulamıyolar isteksizler yani

bu arada pickup gibisi varmı yaa heleki nissan gibisi ... aracım 302 bin km ama daha Maşaallah taş gibi koyduğum kadar yağı alıyorum öle büyük bi ağrızayla üzmedide beni . ben onu seviyorum o da beni ama işte haliyle yaşlandıkça ufak tefek malzemeleri yıpranıyo oda normaldir .. turbosu yok ama bana böylede yetiyo 140 neme yetmiyo ... istediğimde 170 lere götürüyo beni ama yazık yani o hız pickuplarda hem zararlı hem tehlikeli .

nissan = taş malı :smiley:

arkadaşım sana kendi ustamın numarasını vereyim istersen antalyanın en iyi nissan ustasıdır. bana göre... kendisi ile konuş. parça konusunda yardımcı olur... istermisin

arkadaşım sen gönül rahatlıgıyla bin nissana bendede var ama 4x2 bendeki mükemmel bir araç ben 4x4 almamamın sebebi tam bilgilenmemiştim vergisinden korktugum için 4x2 aldım mükemmel bir araç sana tavsiyem trt de ZOR YOLLAR adında bir belgesel var 40bölümlük netten indir izle oradaki nissan sky star'ı emin ol iyiki bu aracı almışım diyeceksin ben pick-up adına nissan sky star sss den başkasını bilmem rahat ol dostumm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR