scrambler' Alıntı:maşallah çok güzel görünüyor. eminimki sizde görmüşşünüzdür arka lastikler koportaya değecekmiş gibi duruyor sankim yada benim gözlüklerin numarası ilerledi gene
Mustafa ERKİŞİ' Alıntı:Hayırlısı ile araç yürüdü ya yeter yol bitmiş sayılır....... Az kaldı. Bu kadar emek ve zahmetten sonra
en keyifli dakikalardır ,bu anlar . Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allah.
okavakli' Alıntı:Kürşad bey aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim. 70 sayfalık yazıyı bir solukda okudum. Gerçekten bir roman okur gibi okudum, içinde herşey (dram, komedi, paylaşım, destek...) olan desem yeridir =) Bütün bu uğraşlarınıza ve emeklerinize de değdiğine de eminim.
Not: Bu arada BMW direksiyonu kullanmazsanız ben talip olabilirim bir BMW kullanıcısı ve aşığı olarak =)
motorize06' Alıntı:neden bmw direksiyonu kendi dreksiyonunda sorunmu var ?
okavakli' Alıntı:Kürşad bey aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim. 70 sayfalık yazıyı bir solukda okudum. Gerçekten bir roman okur gibi okudum, içinde herşey (dram, komedi, paylaşım, destek...) olan desem yeridir =) Bütün bu uğraşlarınıza ve emeklerinize de değdiğine de eminim.
Not: Bu arada BMW direksiyonu kullanmazsanız ben talip olabilirim bir BMW kullanıcısı ve aşığı olarak =)
teşekkür ederim 2004 model e46 316ti sahibiyim zaten =)MOBİDİK' Alıntı:kürşat kardeşime BMW direksiyonu verdik...madem BMW aşığısınız ; sizede 1999 model E46 kasa BMW verelim....satabilirim... ;D ;D