Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,521

Etiketler

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Mücahit Bey böyle sıkıntıya 20 mg lustral yetmez.Nissanın heryeri dökülüyormuş.Nissan farkına varsa muhtemelen tedavülden hemen kaldırırdı.

Su an sanayideyim fotograflarını çektim , inanılır gibi değil bunu yapan adama usta denmez sadece dolandırıcı şerefsiz denir. Biri gelse bir ustaya böyle yap dese yapmaz adam gibi usta .

Buyur burdan yak. Bir bomba daha...
Kürşad bu iş selamete erdiğinde bir kutlama lazım artık. Şansızlığın bu kadarı, birde kurşun falan döktür, olmadı kurban kes kampta çeviririz.

Tempus' Alıntı:
Su an sanayideyim fotograflarını çektim , inanılır gibi değil bunu yapan adama usta denmez sadece dolandırıcı şerefsiz denir. Biri gelse bir ustaya böyle yap dese yapmaz adam gibi usta .

Çektiğim fotoğraflar, arka çamurluk dıştan bakınca sağlam görünüyordu, çamurluğu kesmek için genişletince birde baktık ki üstten sağlam tabakayı kesmişiz altta kırmızı orjinal çürük çamurluk duruyor. Aralarada köpük doldurulmuş bir sürü yere.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_4556.JPG

IMG_4557.JPG

IMG_4558.JPG

IMG_4559.JPG

IMG_4560.JPG

Buda ön çamurluğa yaptığımız defender dodiği uygulamasının denemesi.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_4562.JPG

IMG_4563.JPG

IMG_4564.JPG

RedlinE' Alıntı:
İlla takacan şuna uyduruk kiydirik birşeyler dimi

ne takayım Mücahit söyle o zaman onu takayım 50 tl bunların tanesi defender aka dodik. daha iyisi defender XL dodik var seti 1000 TL kırılırsa bişey olursa tekde satılmıyor biri gitse tekrar set alıcaksın.

Abi bir ara metal dodik yapmayı düşünüyordun o proje yattımı?
Ben senin çok güzel hem kullanışlı hem görsel birşey yapacağından emindim...

KaanKa' Alıntı:
Abi bir ara metal dodik yapmayı düşünüyordun o proje yattımı?
Ben senin çok güzel hem kullanışlı hem görsel birşey yapacağından emindim...

kırılıp dökülürse sorun olmayacak bişey lazım off road aracı olucak bu o yüzden ucuz ve kolay bulunur bişeyler olmalı

35 lastikle ve ofsetli jant ile dodik yok gibi duracağa benziyor.
Çok masraf ediyorsunuz zorladığından eminim. Ama bu dodikler yakışmamış. Daha oval birşeyler ayarlayabilirseniz daha hoş olacaktır.

"Uzaktan ahkem kesmek kolaydır" Dediğinizi duyar gibiyim :smiley::smiley:. Şuanki durum araç bitince keşke daha iyisini yapsaydım diyeceğiniz bir uygulamaya benziyor.

Allah kolaylık versin;
bitemedi bir türlü sıkıntısı aracın...
Patrol hayalimdi şimdi soru işaretleri başladı kafamda... Burada da bir ustada satılık var arabayı tamir ederken iyice patrollükten çıkarmışlar uydura, kaydıra bir tuhaf bir şey olmuş :D :D :D
hepsi mi böyle bunların acaba diyor insan...
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Allah kolaylık versin;
bitemedi bir türlü sıkıntısı aracın...
Patrol hayalimdi şimdi soru işaretleri başladı kafamda... Burada da bir ustada satılık var arabayı tamir ederken iyice patrollükten çıkarmışlar uydura, kaydıra bir tuhaf bir şey olmuş :D :D :D
hepsi mi böyle bunların acaba diyor insan...
C.C.

arabanın bir suçu yok 22 yaşında ve muhtemelen deniz suyunda kullanmışlar şantiyede vs ve umursamamışlar yıkamamışlar. Üstüne birde Antalya gümrüğünde yatınca araba bitmiş. Antalya gümrüğünden çıkan araçlar ciddi sıkıntılı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.