Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,774
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

whiteagle' Alıntı:
35 lastikle ve ofsetli jant ile dodik yok gibi duracağa benziyor.
Çok masraf ediyorsunuz zorladığından eminim. Ama bu dodikler yakışmamış. Daha oval birşeyler ayarlayabilirseniz daha hoş olacaktır.

"Uzaktan ahkem kesmek kolaydır" Dediğinizi duyar gibiyim :smiley::smiley:. Şuanki durum araç bitince keşke daha iyisini yapsaydım diyeceğiniz bir uygulamaya benziyor.

bu dodikler 200 tl iyi bir dodik 1000 tl geçici olarakda olsa bunlar takılıcak şu durumda dodiğe 1000 tl vermekdense dodiksiz gezerim daha iyi. Ayrıca bittiğinde çirkin duracağınıda pek düşünmüyorum bitsin görücez. Olmazsa ileride değiştiririm atla deve bişey olmaz.

Etiketler

Dodiği ters takmışsınız, uzun yeri kısa , kısa yeri uzun olmuş :smiley:

Sabrına saygı duyuyorum ,ben olsam şimdiye çoktan kapının önünde ateşe vermiş üzerinde kebap pişiriyorduk :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Dodiği ters takmışsınız, uzun yeri kısa , kısa yeri uzun olmuş :smiley:

Sabrına saygı duyuyorum ,ben olsam şimdiye çoktan kapının önünde ateşe vermiş üzerinde kebap pişiriyorduk :D :D

Denemek için öyle koymuşlar daha montaj aşamasına gelmedi :smiley:

inat ettim ben abi

Tempus' Alıntı:
Denemek için öyle koymuşlar daha montaj aşamasına gelmedi :smiley:

inat ettim ben abi

Sen artık şemsiyenin çıkabileceği yeri çoktan geçtin bu saatten sonra geri dönülmez, yapılmadık bişey kalmamış, ben bukadar inatlaşamazdım daha şasi aşamasındayken işi bitirmiştim :smiley: o yüzden saygı duyuyorum , gerçekten zor iş , sanayide araba toplamak nedir uğraşmayan bilemez.

discovery-V8' Alıntı:
Sen artık şemsiyenin çıkabileceği yeri çoktan geçtin bu saatten sonra geri dönülmez, yapılmadık bişey kalmamış, ben bukadar inatlaşamazdım daha şasi aşamasındayken işi bitirmiştim :smiley: o yüzden saygı duyuyorum , gerçekten zor iş , sanayide araba toplamak nedir uğraşmayan bilemez.

aynen abi zaten artık bu 2 arka çamurluk devede kulak.

Kürşat bey naçizane öneri olarak şu perçinlenen kauçuk dodikler (dodik diyemeyeceğim tam anlamıyla) bence saf bir arazi aracı için oldukça uygun. Kırılmaz çizilmez patlamaz. Yırtılsa yenisi 5 dakikada perçinlenir tekrar. Bana kalırsa görüntüsü de bir o kadar agresif, kısacası safkan arazi araçları için en uygun yöntem gibi geliyor bana..

kastettiğim resmini koyduğunuz bu araçtaki ön dodikler. Competition tarzı araçlarda da genelde bunlar tercih edilmekte sorunsuzluğu ve ucuzluğu nedeni ile.
index.php

kürşat kardeşimin peygambar sabrına hayran kaldım...sonunda hak ettiği ödüle en kısa sürede kavuşması dileği ile...

Dostum aynen arabaya fiber malzeme takma ilk yaslamada çit gidiyor. Plastik olsa gene anlarim ama fiberden uzak dur ki sen bu araci çok yaslarsin. Sert plastik malzemeler var onlar güzel dalgalida durmuyor.

RedlinE' Alıntı:
Dostum aynen arabaya fiber malzeme takma ilk yaslamada çit gidiyor. Plastik olsa gene anlarim ama fiberden uzak dur ki sen bu araci çok yaslarsin. Sert plastik malzemeler var onlar güzel dalgalida durmuyor.

Müco bu defenderinki plastik eline alıp komple 360 derece büküyorsun bıraktığında eski şekline dönüyor

dostum bire bir uyuyormu kesip kaynak yaparsan plastik kaynagi dahi sikinti yaşicaksin.

Ne defendermiş be kardeşim kudret nari gibi her derde deva anasini satiyim.

RedlinE' Alıntı:
dostum bire bir uyuyormu kesip kaynak yaparsan plastik kaynagi dahi sikinti yaşicaksin.

Ne defendermiş be kardeşim kudret nari gibi her derde deva anasini satiyim.

Birabir uyuyor zaten şu an çamurlukları istediğim gibi kesebiliyorum, bu dodikler sarf malzemesi gibi abi gidip 1000 tl ye alıp takmanın alemiy ok kırılacak kpucak şeyi. en kolay bulunan en ucuz bunlar koy gitsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR