Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,999

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

bsayil' Alıntı:
ha ha ha en iyi defender arkadasinin defendere idir oda cok yanyana gezmedigin surece ;D ;D ;D

evet yanyana gezersende çekip duruyorsun ya aks keser ya bijonları keser lastik fırlar hahahaha :D

konuyu geç farkettim.merakla takip ederken para için adam satışını ve gerçek dostların nasıl yardıma koştıuklarını gördüm..kürşat kardeşim hem çok bilgili ,hemde çok zevkli. çok genç olmasına rağmen bilgeliği,dürüstlüğü ve bilgi paylaşımı sayesinde etrafındaki dostları hiç eksik olmuyor..bu araç bir serüvene dönüşmüş.sonunda efsane bir araç çıkacak..acele etmeden,,sabırla....kolay gelsin kürşat..elimizden bir şey gelirse ;çorbada bizimde tuzumuz olsun.... :smiley:

MOBİDİK' Alıntı:
konuyu geç farkettim.merakla takip ederken para için adam satışını ve gerçek dostların nasıl yardıma koştıuklarını gördüm..kürşat kardeşim hem çok bilgili ,hemde çok zevkli. çok genç olmasına rağmen bilgeliği,dürüstlüğü ve bilgi paylaşımı sayesinde etrafındaki dostları hiç eksik olmuyor..bu araç bir serüvene dönüşmüş.sonunda efsane bir araç çıkacak..acele etmeden,,sabırla....kolay gelsin kürşat..elimizden bir şey gelirse ;çorbada bizimde tuzumuz olsun.... :smiley:

Çok teşekkürler :smiley:

Tempus' Alıntı:
Senin lastik edirneden sınırı geçmiş abi görenler var ;D

Heeee. Senin lastiğin yanına kadar gitmiş. ;D
Şimdi düğmeli bir sistem yapıyorum. Baktım karşıdan bi Nissan geliyor, basıyorum düğmeye, lastik çıkıp üstüne doğru geliyor, gerisi sana kalmış ;D)

sokrat gandiya' Alıntı:
geçen pazar akşamı FSM köprüsünde lastiğiyle yarışan defender görmüşler.

Lastik kazandı Haldun abi.
Ben hiç bir yarışı kazananmam ama istedi.... amaaann neyse, boşver ;D

Kürşat, fotoğraf koysana be, görelim ne aşamada.
Eğer fotoğraf çekmeyi bilmiyorsan bilen birilerini gönderelim :smiley:

ihg70' Alıntı:
Kürşat, fotoğraf koysana be, görelim ne aşamada.
Eğer fotoğraf çekmeyi bilmiyorsan bilen birilerini gönderelim :smiley:

gitmedim 1 haftadır yarın gidicem sanırım çeker koyarım muhtemelen çamurluklar kesilmiştir astarlanmaya başlanmıştır
motor içinde bir keçeyi kaybettiler onu ariyoruz 15 gündür motoru toplıycakdık yoksa.

artikülasyonda feyz aldığım araç ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

p6060006.jpg

MQrear.jpg

buna benzer bir dış roll bar + port bagajj düşünüyorum ama borular ön tampona gitmiycek ön cam hizasında kalıcak, trafikde çok göze batmayacak şekilde yapıcam

[attachment=1]
[attachment=2]

S8000151.jpg

S8000152.jpg

buda görüntü olarak renk olarak benzeyeceği araç

[attachment=1]

261606_241019959243841_100000075161514_1051606_4950186_n.jpg

kursad sen makasları uste aldın mı? soa yapmadan zor o artikulasyon..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR