Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,622
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

valla adını tam olarak bende bilmiyorum ama parlayan beyaz diyayim sizin 2. seçeneğe benziyor :smiley:
valla benim favorim dediğiniz beyazdan olurdu :D

Etiketler

arabaya astar atılıyor bu arada :smiley:

398608_373400512672451_100000075161514_1567760_1854173162_n.jpg

aslında beyaz istiyorumda piyasaya 35 tane beyaz fj70 girince soğudum :smiley:

MOBİDİK' Alıntı:
aceleye gerek yok.. toplandıkça o, kendi rengini belli eder..

perşembe renk seçmem lazım :smiley: Beyazlara bakıcam içime sinmezse beyazlardan birisi farklı bir renk olucak

Tempus' Alıntı:
perşembe renk seçmem lazım :smiley: Beyazlara bakıcam içime sinmezse beyazlardan birisi farklı bir renk olucak

o belgradın çamurları kolay kolay çıkmaz fırçayla girişmek lazım ona göre renk seçmek lazım ;D

Tempus' Alıntı:
abı beyaz yapacaksan ben eskı bır motorcu olarak yamaha r1 beyazı sedeflı bayaza bak derım harıka bır renk tonomajı var maslakta motor boyayan boyacı hasan yada bagdatt caddesınde herhangıbır motorcuda rengı rahatca gorebılır boya kodunu ogrenebılırsın abı

gokhan5234' Alıntı:
abı beyaz yapacaksan ben eskı bır motorcu olarak yamaha r1 beyazı sedeflı bayaza bak derım harıka bır renk tonomajı var maslakta motor boyayan boyacı hasan yada bagdatt caddesınde herhangıbır motorcuda rengı rahatca gorebılır boya kodunu ogrenebılırsın abı

teşekkürler Gökhan bakayım onada

ama yakından bakınca ıcınde farklı ve hos gorsel renkler barındırıyor o nedenle sedeflı beyaz dıyolar

ufukozkan' Alıntı:
havalı bi kırmızı olsun , cadde de iş yapsın :smiley:

Aman diyorum,zaten araç daha önce kırmızıymış üstünü beyaz yapmışlar, temizleyene kadar mahvolduk. En ince yerine kadar kazıyıp çıkarttık ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri