Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,630

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

ben ispanyaya calısıyorum gecenlerde bi hurdalıga girdik aman allahım patrol doluydu ispanyada patrol cok tutulan bir model parca sıkıntısı olursa yardımcı olmaya calısırım gerçi biraz pahalı veriyolar.ben patrol un ön farını aldım hilux le sanırım aynıcünkü aynı marka yapmıs 20 euro verdim orjınal oldugu icin yansanayi turkıyede 50 tl

motorize06' Alıntı:
ben ispanyaya calısıyorum gecenlerde bi hurdalıga girdik aman allahım patrol doluydu ispanyada patrol cok tutulan bir model parca sıkıntısı olursa yardımcı olmaya calısırım gerçi biraz pahalı veriyolar.ben patrol un ön farını aldım hilux le sanırım aynıcünkü aynı marka yapmıs 20 euro verdim orjınal oldugu icin yansanayi turkıyede 50 tl

benim patrol sanırım ispanyol üretimi bazı serileri ispanyollarda üretmiş, vallahi çok işime yarayabilir özellikle ayna maruti konusunda yada iç aksesuarlar :smiley:

hic bozulmamıs dagıtılmamıs patrollar vardı bende hilux oldugu icin hep hilux varmı diye baktım ama malesef yaklasık 50 arazi arabasının icinden bir tane bile toyota yoktu simdi türkiyeye dönüyorum tekrar isp döndügümde bakarım

motorize06' Alıntı:
hic bozulmamıs dagıtılmamıs patrollar vardı bende hilux oldugu icin hep hilux varmı diye baktım ama malesef yaklasık 50 arazi arabasının icinden bir tane bile toyota yoktu simdi türkiyeye dönüyorum tekrar isp döndügümde bakarım

çok teşekkürler size getirirken sıkıntı vermeyecek ufak tefek şeyler isterim yolunuz düşerse, özellikle benim sahip olduğum MK kasa ispanyada muhtemelen çok fazladır :smiley:

senin arac DALLAS dizisine benzedi ;D

gerci sana gulecek halim yok ya,,,, :eek: benim yeni biten G 18 ay surdu tam finishlensin, ve yine bir kac kucuk isi var :-\

sana onerim benim renk tonunda yaparsan cok hos olur....

hade bitsin artik....!

431072_10150583381292768_717057767_9025050_795070836_a.jpg

ya zaten 1 ay içinde araba yürür binerim araziyede girerim kısmetse bir aksilik çıkmazsa ama ıvırı zıvırı eksiksiz olması tüm yaz sürer :smiley:

Beyaz da kesin karar kıldım hep beyaz bir araba yapmak istiyordum bol siyah aksesuarlı, beşiktaşlıda olduğum için :smiley: Ayrıca dal çizikleri için en iyi renk beyaz sonuçda yoğun şekilde araziye giricek bir araç olucak.

omergin' Alıntı:
Kursad kilit takacakmisin?

Ömer bu araç sert off road amaçlı yapıldı ön arka %100 kilit takılıcak ama param kalmadı sanırım gelecek sezonu beklerim, LSD ile idare ederim bir süre.

Tempus' Alıntı:
ya zaten 1 ay içinde araba yürür binerim araziyede girerim kısmetse bir aksilik çıkmazsa ama ıvırı zıvırı eksiksiz olması tüm yaz sürer :smiley:

Beyaz da kesin karar kıldım hep beyaz bir araba yapmak istiyordum bol siyah aksesuarlı, beşiktaşlıda olduğum için :smiley: Ayrıca dal çizikleri için en iyi renk beyaz sonuçda yoğun şekilde araziye giricek bir araç olucak.

Audi ibis beyazını da bir görün derim... Benim CJ8 e attık, sonuçta o da iri bir araç...
Gerçi foto cep telefonu ile ve gece floresan ampulde çekildi idare ediver :smiley:

Photo0021.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR