CDM-SUBARU
Zirve
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Hadi az kaldı,biraz daha sabır
Hadi az kaldı,biraz daha sabır
Kürşat bey bana turbonun nosunu verirseniz yeni olarak fiatını araştırayım tamir olayına gelince eksoz kanadında hasar varsa ve milde aşıntı varsa kesinlikle tamir ettirmeyin 30 yıllık yedek parçacıyım kamyon tır ve iş makinası konusunda servisim vardı kapattım deneyimlerim sonucu size açıklama yapma gereği duydum boşa harcayacağınız her kuruşa en az sizin kadar üzülürüm kolaylıklar dilerim saygılarımlaTempus' Alıntı:Durun bakalım adamlar kendilerinden çok emin ve garantili yapıyor zaten bir mevzu çıkarsa başlarına ekşirim daha öncede iş yaptırmışlar memnun kalmışlar.
ata036' Alıntı:kürşat canımcım sen bin arabana gel burdan irana göndereyim orda istediğini değiştir gel ne uğraşıyon bi bitiritmediler sana şu arabayı :-[
Tarık arabayı oraya çağırana kadar ara Muhammedi göndersin yeni bir turbo bende 2012 bolu gezenbilir buluşmasında senin heykelini diktireyimata036' Alıntı:kürşat canımcım sen bin arabana gel burdan irana göndereyim orda istediğini değiştir gel ne uğraşıyon bi bitiritmediler sana şu arabayı :-[
DEMİRAL' Alıntı:Tarık arabayı oraya çağırana kadar ara Muhammedi göndersin yeni bir turbo bende 2012 bolu gezenbilir buluşmasında senin heykelini diktireyim