Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
bomba gibi geliyor bittiğinde kimse inanamayacak ortaya çıkan şeye ben bugün inanamadım
Standart lastiği 35 oldu öyle diyim
baştan sonra tüm hikayesi ve aşamaları ile 4x4 dergi ve burda olucak ama şu aşamaları geçsin biraz fazla detaya girmiyorum
teşekkürler
saygılar
ali fuat yongacı' Alıntı:Yeni sezona....adından çokça bahsettirecek...hainmi hain...dehşetmi dehşet bir PATROL geliyor.....Camiamızda yok denecek kadar az oluşuyla hayli ilgi çekecek anlaşılan...Heleki Kürşad kardeşimin araçta yaptığı modifiyelerle zevkli bir araç çıkıyor ortaya...Ne diyelim çekilen onca zahmetin tabiki birde karşılığı olmalı tabiki......Yeni resimleri heleki bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz....Sitenin ilgi odağı oldu adeta.......Kürşatçım...mutlaka hazırlamışsındır.. vede zaten mesleğin ama...Patrolün öyküsünü A dan Z ye anlatan foto dizisini 4X4 dergide yayınlarsın heralde...Cidden bizler için enfes bir albüm olur bence...Teşekkürler...ALLAH kolaylık versin...Nazarsız .sıkıntısız..belasız aracına kavuşmanı temenni ederim.....şimdilik hoşçakal kardeşim....saygılarımla...
bomba gibi geliyor bittiğinde kimse inanamayacak ortaya çıkan şeye ben bugün inanamadım
Standart lastiği 35 oldu öyle diyim
baştan sonra tüm hikayesi ve aşamaları ile 4x4 dergi ve burda olucak ama şu aşamaları geçsin biraz fazla detaya girmiyorum
teşekkürler
saygılar