Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,604

Etiketler

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Arabanın en önemli eksik parçasıda bugün geldi Lübnan'dan orjinal parça ön panjur Nissan amblemi ;D ;D arabanın en büyük sorunu bitti böylece detaylar kaldı :smiley:

[attachment=1]

nissan.jpg

Tempus' Alıntı:
Arabanın en önemli eksik parçasıda bugün geldi Lübnan'dan orjinal parça ön panjur Nissan amblemi ;D ;D arabanın en büyük sorunu bitti böylece detaylar kaldı :smiley:

[attachment=1]

Gözünaydın artık bitmiş sayılır :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Güzünaydın artık bitmiş sayılır :D :D

;D ;D ;D

bugünde şanzıman indi krank keçesi değişiyor, debriyaj baskı balata değişicek , motor duman atıyor silindir kapağı sökülüp lastik conta keçe ne avrsa değişicek muhtemelen yattığından tüm lastik keçe kurumuş.

Armamızda geldi geriye bir tek önemsiz şase çürüğü kaldı ;D

Tempus' Alıntı:
;D ;D ;D

bugünde şanzıman indi krank keçesi değişiyor, debriyaj baskı balata değişicek , motor duman atıyor silindir kapağı sökülüp lastik conta keçe ne avrsa değişicek muhtemelen yattığından tüm lastik keçe kurumuş.

Armamızda geldi geriye bir tek önemsiz şase çürüğü kaldı ;D

:D :D :D

Nissanın ön pancur, amblem vs gibi şekilsel aksesuarları burada pek bulunmuyor anlaşılan. Yurt dışından getirmek lazım en ufak şeyleri bile. O halde Nissan parçası bi çok markadan daha zor temin ediliyor, Öyle mi?

Vanguard' Alıntı:
Nissanın ön pancur, amblem vs gibi şekilsel aksesuarları burada pek bulunmuyor anlaşılan. Yurt dışından getirmek lazım en ufak şeyleri bile. O halde Nissan parçası bi çok markadan daha zor temin ediliyor, Öyle mi?

89 model hiçbir arabanın hiçbişeyini kolay bulamazsınız Türkiyede, özelliklede yabancıysa ve bu tip dekroatif aksesuarlar şansa bir köşede kalmamışsa çok zor. Motor, şanzıman yürür aksam parçaları daha kolay . Örneğin Range Rover Clasic in tüm parçaları bol bol vardır ve ucuzdur ama en pahalı ve zor bulunan parçası arka stoplarıdır.

Komple motor toplar arabayı komple toplarsınız ama bu tip detay aksesuarlar sıfır istiyorsanız yurt dışı en sağlıklı yol. bu amblem 30 + 8 dolar a 15 günde geldi bana.

En azından motora göre daha küçük parçaların eksik olması getirtilmesi açısından bi derece daha iyi. Az önce baktım Nissan parçaları avustralya bi miktar da ingiltere'den getirtilebiliyor galiba. Ancak araplardaki nissan ve toyotalar bi başka bakımlı ve şık, araçlar 20 yıllık ama gıcır gıcır.

Vanguard' Alıntı:

bölgeye göre değişir mesela antalya ve konya bölgesinde çok fazla nissan pickup var filtrelerini her sanayi sitesinde bulabilirsiniz

selam kursad bey. bastan sona konuyu okudum ve SOK oldum. bardon....!!! G serisinde hic boyle sey gormedim. kaportasinda cok ciddi curuk gordum ama sase boyle
olmazdi... bu arac nerden geldi acaba ?? cj ve wrangler'de boyle curuk sase gordum da nissandan beklemezdim.
daha sen dua et ki turkiyede yasan ! orda bursa sanayisi meshur, adana'da , istsnbulda ankarada usta bulunur. hemde kibrisa uygun fiyata. burda olsa o arac 10 kagidin giderdi,
ve bulacagin usta,,,,,,,,,,!!!!!

neyse geriye bakma , ileriye bak. insallah erken zamanda muradina eren!

hayirlisi olsun.

kibrisdan huseyin

araçla ne alakası var ki tuzlamalı yerde gezmiş yüksek rütubete maruz kalmış bakım yapılmamşsa her araç bu hale gelir

Merhaba Hüseyin teşekkürler, bizde bu kadar çürümüş japon şase si ilk kez gördük. muhtemelen tuzlu suya filan sokulmuş, sonrada antalyada gümrükde yatınca içten çürüme yapmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR