Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,935
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

yavuz-çelikel' Alıntı:
Kürşad adam tatile gitmiş cmt. gelecekmiş. bekliyoruz.

Abi bir olasılık çıktı o olursa senin plan b planına dönebilir . O zaman adam tatilden dönünce bir konuşalım diğer durum Pazartesi belli olur .

Etiketler

kürşat bukonuda destekliyorum seni
15 gün gibi biliyorsun karadeniz turundaydım yoldakonuştuk tel le olaydan habarim var yusufla konuştum kunuştum nediyeyim sende biliyorsun şimdi bende takıştım tellere filan çıkmıyor bende problem yaşıyordum onla o sıralarda kısacası banada bi keleği oldu hala halledemedik sitedeki arkadaşların destekleri var sevindim bende üzerime düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırım neden şimdiyekadar yazmadın dersen hem gezideydim bide şu bahsi geçen adama ulaşmaya çalışmak bukonuda gayret veçaba sarfettim ama nafile bilmiyorsundur ikna edemedim benden yapılacak ne varsa yapmaya hazırım ...
merak etme bi kazıkda ben yedim malesf..

Hep destek,tam destek.
Hep beraber bu aracı sağlam bi makina haline getiricez inşallah :D

Geçmiş olsun; Ben de iki adet arazi aracı alıp, ikisinin de arazilerinin çalışmadığını öğrenen mağdurlardanım:smiley: Sizi iyi anlıyorum... Banda çalışmadığı söylense belkşi yine de alırdım ama sonra öğrenince biraz koyuyor... Neyse Siz araç toplamada deneyimlisiniz eminim daha iyi olur yenisinden bile...
Kolay gelsin.
C.C.

Tempus' Alıntı:
Neyse günler geçti ve ortaya çıktıki "Dost" 'umuzdan aldığımız arabanın şasesi komple çürükmüş. Güvenerek arabaya hiç bakmadan "Dost" sözü ile araba aldık. Almamak lazımmış yada dostunu iyi seçmek lazımmış. Buda bana ders oldu.

Araba istanbula geldi yağ kaçaklarını görmek için basınçlı suyla yıkanınca ortaya çıkan manzara aşağıdaki gibi.

Ben bu şekilde bu arabaya ne binerim nede kimseye satarım. O yüzden arabayı komple şaseden söküp toplamaya karar verdim.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

AHMET07' Alıntı:
kürşat bukonuda destekliyorum seni
15 gün gibi biliyorsun karadeniz turundaydım yoldakonuştuk tel le olaydan habarim var yusufla konuştum kunuştum nediyeyim sende biliyorsun şimdi bende takıştım tellere filan çıkmıyor bende problem yaşıyordum onla o sıralarda kısacası banada bi keleği oldu hala halledemedik sitedeki arkadaşların destekleri var sevindim bende üzerime düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırım neden şimdiyekadar yazmadın dersen hem gezideydim bide şu bahsi geçen adama ulaşmaya çalışmak bukonuda gayret veçaba sarfettim ama nafile bilmiyorsundur ikna edemedim benden yapılacak ne varsa yapmaya hazırım ...
merak etme bi kazıkda ben yedim malesf..

Canın saolsun Ahmet abi, önemli olan arkamda olman geri kalanı teferruat, teşekkürler

ccanlioglu' Alıntı:
Geçmiş olsun; Ben de iki adet arazi aracı alıp, ikisinin de arazilerinin çalışmadığını öğrenen mağdurlardanım:smiley: Sizi iyi anlıyorum... Banda çalışmadığı söylense belkşi yine de alırdım ama sonra öğrenince biraz koyuyor... Neyse Siz araç toplamada deneyimlisiniz eminim daha iyi olur yenisinden bile...
Kolay gelsin.
C.C.

Teşekkürler

ben daha kontrol etmedim arazisini belki çalışmıyordur :smiley:

tomasima iki destekde benden

toyotaci amcasindann tomasima kirmizi power led beslemesiyle beraberr.

RedlinE' Alıntı:
tomasima iki destekde benden

toyotaci amcasindann tomasima kirmizi power led beslemesiyle beraberr.

Sendende zaten başka bişey beklenemezdi ;D ;D ;D
Mor led,pembe led hepsi sendeeee ;D ;D
Ledlerin efendisi ;D ;D

Aracın adı Phoenix yada Anka olucak, mitolojide kendi küllerinden doğan efsanevi canlı :smiley: kapılar yada kaputtada buna benzer bir logo :smiley:

[attachment=1]

Ruyada-Anka-Kusu-Gormek.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri