Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,593
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

RedlinE' Alıntı:
tomasima iki destekde benden

toyotaci amcasindann tomasima kirmizi power led beslemesiyle beraberr.

ohooo tamam en büyük sorunumuzu halleti Müco kardeşim yoksa kırmızı led siz marş basamazdık saolsun ;D ;D ;D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D bu ledlerin tarihinede bakmak lazım onlarda geçmiş olabilir
;D ;D

yok şimdi o söktü arabayı yeniden yapıyor çıkma boldur onda şimdi bir otel aydınlatıcak led filan çıkmıştır ;D

otecopel' Alıntı:
Kürşat bey selam ne yaptın şase işini bir sonuc varmı. yapılıyormu

Merhaba Huseyin bey, henüz başlamadım araştırıyorum , en dogrusuna karar verip basliycam.

AHMET07' Alıntı:
kürşat bukonuda destekliyorum seni
15 gün gibi biliyorsun karadeniz turundaydım yoldakonuştuk tel le olaydan habarim var yusufla konuştum kunuştum nediyeyim sende biliyorsun şimdi bende takıştım tellere filan çıkmıyor bende problem yaşıyordum onla o sıralarda kısacası banada bi keleği oldu hala halledemedik sitedeki arkadaşların destekleri var sevindim bende üzerime düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırım neden şimdiyekadar yazmadın dersen hem gezideydim bide şu bahsi geçen adama ulaşmaya çalışmak bukonuda gayret veçaba sarfettim ama nafile bilmiyorsundur ikna edemedim benden yapılacak ne varsa yapmaya hazırım ...
merak etme bi kazıkda ben yedim malesf..
Ahmet ustam bu mesaj hic olmamis. Peki siz tampon slider vs. Yaparken hic bakmadinizmi aracin altina. Yoksa sizin ciraklarmi yapti araci.konuyla alakasi olmayan isleri konuya katmayin lutfen, simdi biri ciksa deseki banada kucukken celme takmisti diye olurmu? Kemer bulusmasinda tanidim yusufu.rahmetli faruk abinin cenazesinde bilemedi cocuk bize ne yapsin. Sanaldaki su yersiz muhabbete son verin artik.yasandi bitti, eminimki yusufta ustune duseni yapacaktir.rahmetli abimiz olsaydi bu konuyu boyle uzamazdi eminim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ahmet ustam bu mesaj hic olmamis. Peki siz tampon slider vs. Yaparken hic bakmadinizmi aracin altina. Yoksa sizin ciraklarmi yapti araci.konuyla alakasi olmayan isleri konuya katmayin lutfen, simdi biri ciksa deseki banada kucukken celme takmisti diye olurmu? Kemer bulusmasinda tanidim yusufu.rahmetli faruk abinin cenazesinde bilemedi cocuk bize ne yapsin. Sanaldaki su yersiz muhabbete son verin artik.yasandi bitti, eminimki yusufta ustune duseni yapacaktir.rahmetli abimiz olsaydi bu konuyu boyle uzamazdi eminim.
+1

katılıyorum Yavuz abi haklısın mevzu unutuldu biz geyiğine başladık gelip tekrar alakasız konulara girmenin hiç alemi yoktu o vakitte bi destek olsaydı bende anlardım ama şimdi artık herkes sepetini taktı koluna yürüdü yoluna tekrar kaşımanın bir alemi yok

zaten araç elbirliği akıl birliği ile bi şekilde yoluna koyulacak ve tadına bakılacak velhasıl kelimesi kelimesine katılıyorum amma velakin o ilk olduğu paylaşmakda bizim vazifemizdi yaptık paylaştık bitti..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.