Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,441

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

tempusum yeni gördüm ben bu konuyu ..

olur insan hayatında böyle durumlar.enerjine hayranım ne diyim.

gözünü sevdiim bırak şase,, şu bu işlerini gidelim kamp yapalım...

çağlar' Alıntı:
tempusum yeni gördüm ben bu konuyu ..

olur insan hayatında böyle durumlar.enerjine hayranım ne diyim.

gözünü sevdiim bırak şase,, şu bu işlerini gidelim kamp yapalım...

Araba yürüsün ilk is kamp yapicam :smiley: Ankaraya yollarsak sendende destek bekliyorum :smiley: senin kafan çalışır helezona çevirmeye filan :smiley:

Tempus' Alıntı:
Araba yürüsün ilk is kamp yapicam :smiley: Ankaraya yollarsak sendende destek bekliyorum :smiley: senin kafan çalışır helezona çevirmeye filan :smiley:

arkadaş bikere yaşıyoruz şu hayatı, ondada amrtisördü helezondu ,vinçti ,sanayiydi
derken ömrü yedik.. ;D ;D

bırak satalım bunu alalım helezonlusunu ,çürüksüzünü..

cdm subaru da gelsin ;D ;D

DSC_0122.jpg

Kişisel ruh tatminiyle alakalı değilmi bu yaptığımız işler.Hayatta kamptanda , sanayide yağdanda pastanda zevk almıyormuyuz. Hem bu yağ, pas,toz ,toprak olmasaydı bu kadar geniş güzel yürekli insan bir araya gelmezdi.

çağlar' Alıntı:
arkadaş bikere yaşıyoruz şu hayatı, ondada amrtisördü helezondu ,vinçti ,sanayiydi
derken ömrü yedik.. ;D ;D

bırak satalım bunu alalım helezonlusunu ,çürüksüzünü..

cdm subaru da gelsin ;D ;D

Aynen,gelmemmi beee ;D

Antalya'dan Hüseyin Kayan bey'in hediyesi olan yağları bugün kargo getirdi, burdan kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum nezaketinden dolayı.
:smiley:

[attachment=1]

IMG_0342.JPG

vay vay Hüseyin bey ilkateşi yaktınız ellerinize sağlık umarım birilerine ibret oluyordur

kürşat çiçeğim benim vincide alda onuda resimle dostluklar pekişsin :smiley:

bu canavar bu sefer fena olacak bence
;D ;D ;D

bu yavru hayatında göremeyecegi muameleyi görecek burda ben neymişim diyecek ;Dbu gazla unimog olacak ;D ;D ;D ;D ;D

o arabanın motoru bu lastikleri çevirirmi?
Motoruda çürümüştür onun. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
o arabanın motoru bu lastikleri çevirirmi?
Motoruda çürümüştür onun. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok tek sorunsuz yeri motoru diyebilirim ama daha onuda detaylı incelemedik ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR