Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,435

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

cihanülker' Alıntı:
kürşat son durum nedir ceanim bir açıklarmısın ?

durum bildiğin gibi abi bir değişiklik yok, bütçeme uyucak şekilde arabayı toparlayacak yerler araştırıyorum. İstanbul'da maliyetler çok daha pahalı belki başka şehire yollıycam arabayı.

Tempus' Alıntı:
durum bildiğin gibi abi bir değişiklik yok, bütçeme uyucak şekilde arabayı toparlayacak yerler araştırıyorum. İstanbul'da maliyetler çok daha pahalı belki başka şehire yollıycam arabayı.

şase işini ankarada hallettirebiliriz ,eren orada yavuz ç orada ,dede orada, çözerler ,hakan ataman ilede görüştüm burdada çözeriz dedi bilgine .

cihanülker' Alıntı:
şase işini ankarada hallettirebiliriz ,eren orada yavuz ç orada ,dede orada, çözerler ,hakan ataman ilede görüştüm burdada çözeriz dedi bilgine .

Tamam abi, onlardan da bir maliyet isteyelim , muhtelemen aracı boyuna geçen 2 şase bloğunu komple yeniden bastırıcam tek parça motor kısmı hariç komple şase yapılıcak yoksa sağlıklı olucak gibi değil.

Kürşat bey başına gelene gerçekten çok üzüldüm..

selamlar..

mergen' Alıntı:
Kürşat bende sana yoğun gaz vererek destek olabileceğim.

Aslansın, kaplansın, vursalar canın yanmaz, bunlar ne ki senin için, yürü be koçum benim!!! ;D ;D ;D

Maalesef imkanlar bu kadar ;)

Bunların etkisi 1 hafta sürer herhalde sonra tekrar veririm. ;D

saol saol buna da ihtiyacım var bazen karamsarlaşıyorum
:smiley:

Tempus' Alıntı:
saol saol buna da ihtiyacım var bazen karamsarlaşıyorum
:smiley:

Karamsarlığa kapılacak biye yok olm.
Birz emek ve biraz sabırla,sağlam bi makina çıkacak ortaya :smiley:
Biraz sabır ;)

boşverin arkadaşlar, sorununuz şase olsun kesilir kaynatılır boyanır yeni gibi olur bakın memlekette insanların türlü türlü halleri var..

Herşey bittikten sonra elimizde sadece anılar kalacak, onların da iyi olması için uğraşalım derim. Karamsarlığa gerek yok.

Doğru insanın türlü türlü hali var.

En kötü günümüz böyle olsun. Haydi kadehler havaya :D

Kusura bakmayın beyler fena kaptırdım kendimi. Bu gece ne olacak belli. İçilecekkkk ;D

Yılmak yok yola devam :smiley: kalan sağlar bizimdir :smiley:

ARB koltuk kılıflarını teslim adlım :smiley:

[attachment=1]

IMG_0341.JPG

Kürşad ım telefonda zaten paylaştık ama gerçekten çok üzüldüm ama daha çok sevindim. Böylesine üzücü bir konuda hatta ciddi bir imtihanda nasıl bir organizasyonla yaraların sarıldığı ve sarılmaya çalışıldığına ve yarenlik edildiğini kendimize de herkese de gösterdik sanırım.
Bana düşmez ama o kardeşi de kınadım.

Biri kamp mı dedi? :D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR